- 5 Şubat 2015
- 40
- 95
- 41
-
- Konu Sahibi mavinehir17
- #9.281
teşekkür ederim canım allahım herkese hayırlısı nasip etsin.inşallah sende sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın200 lira muayene ücreti ödüyorsun ilk seferde birdaha vermiyorsun tedavin hayırlı olsun
Reni ve talcid tabletler var onları kullan istersenTAblet varmış emiliyormuş şurubu midemi dahada bulandırır gibime geliyor doktoruma sorucam cuma günü.çok az kalmış oğluşunun abi olmasına :)
Canım biz 2 aylik aldik bu vitaminleri hem eşime hem bana 1160tl tuttu.Arkadaslar tedavi öncesinde kullandiginiz vitamin ilaclarinizin ne kadara mal oldu acaba
Canım biz 2 aylik aldik eşim ve bana 1160tl.Arkadaslar tedavi öncesinde kullandiginiz vitamin ilaclarinizin ne kadara mal oldu acaba
Canım 200 tl indirim yokmu sağlikciyiz dedim ufak bi jndirim var yüzde 10 dediler 180 tl ödedim.Arkadaşlar ilk görüşmede muayene ücreti ödeniyor mü?
Canım
Canım 200 tl indirim yokmu sağlikciyiz dedim ufak bi jndirim var yüzde 10 dediler 180 tl ödedim.
sende mı sağlıkcisin canim
cvp icin tsekkürler cnm,,fazla bir fark yok arada o zmn.. bizde 3 aylik vitamine 1350 tl ödedik + birde esimde prolaktin hormonuyla ilgili bir sorun vardi onun icin de ayrica 3aylik kullanmasi gereken bir ilac yazdi kaan bey ismi dostinex toplamda 1450 ye yakindi ödememiz..Canım biz 2 aylik aldik bu vitaminleri hem eşime hem bana 1160tl tuttu.
Kızlar ben yarın muayne olmak için randevu alıcam. 180 TL Bunun için ödeyeceğim. Tedavi ücretide 4500 TL. ilk aşamada 500 tl kaparo alıyorlar sanırım 4000 TL de opu günü. Peki bu 500 TL yi yarın ödersem sonraki kontroller içinde mi oluyor? Sizde mi böyle yaptınız. Birde spermiyoğram testi ne kadar biliyor musunuz ?
Aydınlattığın için çok teşekkür ederim canım. Yarın gidelim bakalım nasıl çıkacak sonuçlar.Bu arada sperpiyogram için 70 TL ödemiştik.
Aydınlattığın için çok teşekkür ederim canım. Yarın gidelim bakalım nasıl çıkacak sonuçlar.
Laparoskopi sorun varsa yapilir bosuna yapilmaz onun yerine histo daha basit niye once onu yapmamislar 15 dk falan suruyor uyutuluyorsun vajinadan bakiliyor rahime ve cizikte bebegin tutunmasini kolaylastiriyor yumurtalar toplandiktan sonra yapiliyor tekrar adet gormeden 15 -20 gun icersinde transfer yapiliyor canim..ben daha önce laparoskopi oldum ama histo olmadim hic..ne kadar sürüyor? tedavinin hangi asamasinda yapiliyor?Rahime cizik atmasinin sebebi nedir cnm?
Eyvah diğer şeylere de zam gelmiştirrrrrKızlar günaydın. Irenbeyi Aradım şimdi randevu almak için. Muayne ücretini de sordum bugün itibariyle 250 olduğunu söylediler. 50 TL zam gelmiş
adetin 2, yada 3, günü gidiyorsun canım :)iyi akşamlar arkadaşlar kaan bey pazar günleri çalışıyor mu? ilk görüşmede adetli mi yoksa adeti mı olmak gerekiyor? allah izin verirse ilk görüşmeye gitmeyi planlıyorumda