Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

Benimde esimin spermi azdi 4 milyondan yukari hic cikmadin hatta 0 a indi sifirla gittik hastaneye vitaminlerle hem kalitesini hemde sayisini yukseltip tup bebek yaptik kaan bey en basindan beri sizin olacak bu sefer baska bir secenek yok dedi hep % 80 sansiniz var sizin dedi uc basarisiz tup bebekten sonra 4 tup bebegimi irenbede yaptik iki transfer yapildi ikiside tuttu ikizlerime hamileyim en sansli hastalardaniz biz bende hic bir problem yok sende varmi tek esinden dolayiysa allahin izniyle ve kaan beyin tecrubesiyle olacak inan.kaan bey herkese once soguk geliyor banada oyle gelmisti ama sonucu alinca esim cikarken helal olsun aldiklari para dedi.alaninda super bir doktor.

Eşiniz sigara içiyor muydu vitaminleri kullanırken Yada öncesinde?

Canım icin rahat olsun cok dogru bir karar verdigine emin olabilirsin kaan bey hastalarına çok uzun zaman ayıramıyacak kadar yoğun bende her kontrolümde öyle düşünmüştüm ama içimdeki ses çok doğru karar verdigimi söylüyordu ve öylede oldu alanında uzman ve tecrubesi tartışılmaz doktorumuz iyiki var :)

canım hamile kalırsan süpriz olur güzel olur bunun için kasılma şuan kullağın ilçalar zaten ona zarar değil saizenı bilmiyorum ama estrofemi falan zaten hamileliğin 10. haftasına kadar kullanıcaksın. birde ilişki yasağı olsa uyarırlardı aklına bu takılmasın.
eşin senin yumurtaların toplandığı gün işe yarayacak otursun şimdilik köşesinde aklıllı uslu ilaçlarını içsin. ayrıca bu süreçte sağlıklı beslenin doğal beslenin kötü alışkanlıklar varsa uzak durun spermcikler çok etkileniyoo

kızlar ben uzun bi aradan sonra işe başladım taam 4 ay rapordan sonra şimdi buraya bakması çok zor geliyor. listemizide ihmal ettim hemen yeni hamişimizle paylaşıyorum yeni gelen arkadaşlar lütfen bana son durumlarını özle mesajla atabilirmi onlarıda ekleyim.

[QUOTE="purplelife34, post: 39686493, member: 4977aslar maalesef bu sefer de olumlu haber alamadik. Ne dusunecegimi bile bilemiyorum. Cok zor bir durum. Ne diyelim her sey Allahtan.[/QUOTE]
Döllenme olmadimi hersey nasip canim seni cok iyi anliyorum rabbim yardimcin olsun

cvp icin saol cnm bizde ayni asamadayiz sizinle sanirim,,hem benim hemde esim icin bir sürü vitamin yazdi ,,su an onlari kullaniyoruz bitince basliycaz ins,,bizimde sorun ayni sperm sayisi ,,cipli yöntemi ilk defa dydum cnm spermle ilgisi nedir ,,

bende de problem yok cnm ,,problem esimin sperm degerlerinin yetmemesi,,yani sizin durumunuz gibi sanirim ama biz sifir spremle gitmedik doktora,,esimin degerleri var ama yetmiyor normal yoldan hamilelik olusmasi icin,,bir de size sormak istedigim bu kullandigimiz vitaminler sperm degerini etkiliyormu,,,yani sperm sayisi ve kalitesini etkiliyormu,,eger öyleyse bu cok iyi..

Arkadaslar Kann Bey hakkinda kafamda soru isaretleri vardi ama sayenizde artik yok,,cevap yazan herkeze tsk ederim,ben 4 basarisiz denemeden sonra Irenbe de karar verdim ve dolayisiyla doktor fobisi basladi artik doktorlara guvenmemeye basladim,,ama herkez alaninda iyi oldugu icin isini iyi yaptigi icin kaan bey de hemfikir buda icimi rahatlatti,,hersey allah tan olacagi varsa da olur ztn ama iyi doktorlarla bu sansimizin yüksek oldugunu gösterir..allah hepimizin yardimcisi olsun ,,kimsenin kucagini bos birakmasin ,,

Çipli sistemde dna sı iyi olan spermler süzülüyormuş ve onlardan embriyo elde ediliyormuş,bu da Döllenme oranını ve embryo kalitesini yükseltiyor. Benim de bi sorum olacak Kaan hoca bize bence 3 ay bu vitaminleri Kullanın derim dedi ama ben okadar beklemek istemiyorum,şimdi regl Olmayı bekliyorum ve bu Reglmde değil diğerinde başlamak istiyorum. Size de bi önerisi oldu mu ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…