- 15 Nisan 2014
- 193
- 413
-
- Konu Sahibi mavinehir17
- #9.201
Benimde esimin spermi azdi 4 milyondan yukari hic cikmadin hatta 0 a indi sifirla gittik hastaneye vitaminlerle hem kalitesini hemde sayisini yukseltip tup bebek yaptik kaan bey en basindan beri sizin olacak bu sefer baska bir secenek yok dedi hep % 80 sansiniz var sizin dedi uc basarisiz tup bebekten sonra 4 tup bebegimi irenbede yaptik iki transfer yapildi ikiside tuttu ikizlerime hamileyim en sansli hastalardaniz biz bende hic bir problem yok sende varmi tek esinden dolayiysa allahin izniyle ve kaan beyin tecrubesiyle olacak inan.kaan bey herkese once soguk geliyor banada oyle gelmisti ama sonucu alinca esim cikarken helal olsun aldiklari para dedi.alaninda super bir doktor.slm ..Ben de Irenbe 'de Kaan Bozkurt ile basliycam tedavime allahin izniyle..Simdi Vitamin haplarimizi aliyoruz kari koca ikimiz..sizlere sormak istedigim Kaan bey bana biraz soguk ve ilgisiz geldi acaba bana mi öyle geldi diye sizlerinde fikrini almak istedim,,Daha tam tedaviye de baslamadik oysaki hazirlik asamasindayiz..Dolayisi ile acaba yanlis mi yapiyorum demeden edemiyorum,,,aksine herkes de cok olumlu düsünceler yazmis gördügüm kadariyla,,ben emin olmak icin yinede bir danismak istedim sizlere..Bir de bizim problemimiz esimin sprem sayisi az ,,bu sekilde tedaviye baslayip pozitif sonuc alan varsa yazarsa cok sevinirim.. Rabbim cümlemizin yardimcisi olsun
Eşiniz sigara içiyor muydu vitaminleri kullanırken Yada öncesinde?Benimde esimin spermi azdi 4 milyondan yukari hic cikmadin hatta 0 a indi sifirla gittik hastaneye vitaminlerle hem kalitesini hemde sayisini yukseltip tup bebek yaptik kaan bey en basindan beri sizin olacak bu sefer baska bir secenek yok dedi hep % 80 sansiniz var sizin dedi uc basarisiz tup bebekten sonra 4 tup bebegimi irenbede yaptik iki transfer yapildi ikiside tuttu ikizlerime hamileyim en sansli hastalardaniz biz bende hic bir problem yok sende varmi tek esinden dolayiysa allahin izniyle ve kaan beyin tecrubesiyle olacak inan.kaan bey herkese once soguk geliyor banada oyle gelmisti ama sonucu alinca esim cikarken helal olsun aldiklari para dedi.alaninda super bir doktor.
Gelsin bebişler çok yaklaştın hemde :)Kızlar ben de bugün histomu oldum çok şükür. Bir adım daha yaklaştım bebişlerimi almaya. Allah sağlıkla kavuşturur, kucağımıza aldığımızı da görürüz inşallah
Canım icin rahat olsun cok dogru bir karar verdigine emin olabilirsin kaan bey hastalarına çok uzun zaman ayıramıyacak kadar yoğun bende her kontrolümde öyle düşünmüştüm ama içimdeki ses çok doğru karar verdigimi söylüyordu ve öylede oldu alanında uzman ve tecrubesi tartışılmaz doktorumuz iyiki var :)slm ..Ben de Irenbe 'de Kaan Bozkurt ile basliycam tedavime allahin izniyle..Simdi Vitamin haplarimizi aliyoruz kari koca ikimiz..sizlere sormak istedigim Kaan bey bana biraz soguk ve ilgisiz geldi acaba bana mi öyle geldi diye sizlerinde fikrini almak istedim,,Daha tam tedaviye de baslamadik oysaki hazirlik asamasindayiz..Dolayisi ile acaba yanlis mi yapiyorum demeden edemiyorum,,,aksine herkes de cok olumlu düsünceler yazmis gördügüm kadariyla,,ben emin olmak icin yinede bir danismak istedim sizlere..Bir de bizim problemimiz esimin sprem sayisi az ,,bu sekilde tedaviye baslayip pozitif sonuc alan varsa yazarsa cok sevinirim.. Rabbim cümlemizin yardimcisi olsun
Canım saizeni bende kullanmıştım biteseye kadar kullanmıştım benpazartesi bende saizen kullanmaya başlayacam ama kaç gün kullanacağımı bilmiyorum..kaan beye tekrar soracam sanırım...
Büyüme hormonu yani yumilerin güzel güzel büyümesi için zemin hazırlanıyorBu saizeni ne icin kullaniyorsunuz
Hayir biz yesilayciyiZ ikimizde kullanmiyoruzEşiniz sigara içiyor muydu vitaminleri kullanırken Yada öncesinde?
Çok güzel. Şansınız çok yüksek inşallah kısa zamanda alacaksın Bebeğini.Hayir biz yesilayciyiZ ikimizde kullanmiyoruz
Cvz az önce yanlış yazdım sen zaten bebişlerinlesinInşallah sağsalim alırsın kucağına. Benim eşim sigara kullanıyor azalttı ama bırakması lazım vitaminlerin işe yaraması için
kızlar az bi bakın bana...kafamda sorular dolanıp duruyor kendimi yiyip bitirecem az kaldı.
şimdi estrofem ve gıda takviyelerini kullanıyorum...nasipse pazartesi de saizene başlayacağım...ama ben doktora soramadım ilişki varmı yok mu diye...ya ben bu ilaçları kullanırken hamile kalırsam...(nasılolsa çocuk olmuyor diye rahat davrandım ama şimdi kara kara düşünüyorum..)Olmaz olmaz bi de olacağı tutar sonra ben naparım...
ha bir de eşim sorup duruyo ben ne zaman devreye giriyorum bu tüp bebek olayında diye...zaten ilaçlarıda zar zor içiriyorum binbir naz cazla...
iBüyüme hormonu yani yumilerin güzel güzel büyümesi için zemin hazırlanıyor
Benim bebegim öldü canım listeden silebilirsin beni tedaviye devam etmeyeceğim
cvp icin saol cnm bizde ayni asamadayiz sizinle sanirim,,hem benim hemde esim icin bir sürü vitamin yazdi ,,su an onlari kullaniyoruz bitince basliycaz ins,,bizimde sorun ayni sperm sayisi ,,cipli yöntemi ilk defa dydum cnm spermle ilgisi nedir ,,Bende iki gün önce ön görüşme Yaptım Kaan hocayla. Bizdeki problemde eşimin değerleri ve bizede vitaminler yazdıTüp bebekte şansınız %60-70lerde dedi. Acelesi varmış gibi konuştuk hızlı hızlı ama Açıklamaları bizi tatmin etti. KK Da yaptığım araştırmalara göre başarısı yüksek. Çipli yöntemde var,ki bu bizim için çok önemli sperm açısından. Sen içini ferah tut Allah'ın izniyle olacak
bende de problem yok cnm ,,problem esimin sperm degerlerinin yetmemesi,,yani sizin durumunuz gibi sanirim ama biz sifir spremle gitmedik doktora,,esimin degerleri var ama yetmiyor normal yoldan hamilelik olusmasi icin,,bir de size sormak istedigim bu kullandigimiz vitaminler sperm degerini etkiliyormu,,,yani sperm sayisi ve kalitesini etkiliyormu,,eger öyleyse bu cok iyi..Benimde esimin spermi azdi 4 milyondan yukari hic cikmadin hatta 0 a indi sifirla gittik hastaneye vitaminlerle hem kalitesini hemde sayisini yukseltip tup bebek yaptik kaan bey en basindan beri sizin olacak bu sefer baska bir secenek yok dedi hep % 80 sansiniz var sizin dedi uc basarisiz tup bebekten sonra 4 tup bebegimi irenbede yaptik iki transfer yapildi ikiside tuttu ikizlerime hamileyim en sansli hastalardaniz biz bende hic bir problem yok sende varmi tek esinden dolayiysa allahin izniyle ve kaan beyin tecrubesiyle olacak inan.kaan bey herkese once soguk geliyor banada oyle gelmisti ama sonucu alinca esim cikarken helal olsun aldiklari para dedi.alaninda super bir doktor.
Çipli sistemde dna sı iyi olan spermler süzülüyormuş ve onlardan embriyo elde ediliyormuş,bu da Döllenme oranını ve embryo kalitesini yükseltiyor. Benim de bi sorum olacak Kaan hoca bize bence 3 ay bu vitaminleri Kullanın derim dedi ama ben okadar beklemek istemiyorum,şimdi regl Olmayı bekliyorum ve bu Reglmde değil diğerinde başlamak istiyorum. Size de bi önerisi oldu mu ?cvp icin saol cnm bizde ayni asamadayiz sizinle sanirim,,hem benim hemde esim icin bir sürü vitamin yazdi ,,su an onlari kullaniyoruz bitince basliycaz ins,,bizimde sorun ayni sperm sayisi ,,cipli yöntemi ilk defa dydum cnm spermle ilgisi nedir ,,