- 26 Şubat 2015
- 438
- 640
-
- Konu Sahibi mavinehir17
- #9.241
Kesinlikle ile yarıyor tatlım. Biz daha önce sadece proxed pluss kullanmıştık çok güzel yükselmişti. Ama morfolojiyi ve Hızı pek etkilememişti. Şimdi proxed den ayrı 3 vitamin daha kullanıyor. Kaan hoca %10 da olsa yükseltiyo Buda önemli Demişti.yeni sayilir 26 gün oldu...toplam 3 ay kullanicaz,,, Bu vitaminler baya ise yariyormus diye duydum,bir bilgin var mi acaba..
hoşgeldin aramıza kaan beyi tavsiye ederim bende daha önceki 4 denememde(3 defa şifa,1 defa smyrna) başka hastanelerde olumsuz tüp bebek denemesi yaşadım benimde tüplerim tıkalı ve eşimin değerleri düşük olduğu için hamile kalamadım.Kaan beyle başladığımız ilk tedavi sonucu ikiz bebeklerime hamileyim Kaan bey her hastasına farklı tedavi uyguluyor.birebir görüşmenizi tavsiye ederim.Allah yardımcın olsun.Bu güzel duyguyu isteyen hekese tattırsın.merhaba arkadaşlar..benim tüplerim kapalı olduğu için hamile kalamıyorum.izmirde 2 kez kent hastanesinde tüp bebek tedavisi oldum ama malsef hiç memnun kalmadım.bu kez ya ünivrsite hastanesinde ege hanımda yada kaan beyle devam edeceğim.ama çok kararsızım.başka doktorda duymadım zaten bilmiyorum.kafam çok karışık.bu 2 dr yada başka dr hakkında olumlu olumsuz tecrübesi olanlar varsa bildirirse çok sevinirim.çünkü maddi manevi çok yıkıldık.artık kucağım boş kalsın istemiyorum.
cvz bu bandı(clamara forte) kaçıncı haftaya kadar kullanacagız.bir bilgin varmı.Kizlar banttan son bir tane kaldi onuda kullansam mi normalde iki tane takiyorduk ya bir tane var onu taksam sorun olurmu
Bütün ilaçları 10.haftaya kadar kullanacakmışım 10. haftada dahil bilmiyorum herkesin aynımıcvz bu bandı(clamara forte) kaçıncı haftaya kadar kullanacagız.bir bilgin varmı.
Kesinlikle kaan bey derim irenbe özel olduğu icin süreç cok çabuk ilerliyor ege tavmergende çok iyi bir dr beni ilk bebeğime o kavuşturmuştu ancak ege üniversitesinin cok kalabalik oldugunu cok ileri attıklarını duymuştum ben bu yüzden ikincide orayi tercih etmedim kaan beyden irenbeden cok memnun kaldim tavsiye ederimmerhaba arkadaşlar..benim tüplerim kapalı olduğu için hamile kalamıyorum.izmirde 2 kez kent hastanesinde tüp bebek tedavisi oldum ama malsef hiç memnun kalmadım.bu kez ya ünivrsite hastanesinde ege hanımda yada kaan beyle devam edeceğim.ama çok kararsızım.başka doktorda duymadım zaten bilmiyorum.kafam çok karışık.bu 2 dr yada başka dr hakkında olumlu olumsuz tecrübesi olanlar varsa bildirirse çok sevinirim.çünkü maddi manevi çok yıkıldık.artık kucağım boş kalsın istemiyorum.
Agapocum nasıl gidiyor? Oğluşuna söyledin mi? Kalp atışını duydun mu?Kesinlikle kaan bey derim irenbe özel olduğu icin süreç cok çabuk ilerliyor ege tavmergende çok iyi bir dr beni ilk bebeğime o kavuşturmuştu ancak ege üniversitesinin cok kalabalik oldugunu cok ileri attıklarını duymuştum ben bu yüzden ikincide orayi tercih etmedim kaan beyden irenbeden cok memnun kaldim tavsiye ederim
mikroenjeksiyon yöntemi mi uygulandi size acaba ? bizde simdiye kadar hep mikro yöntemle yapildi,,sperm problemi olanlarda uygulanio die biliyorum,,birde tutunma sansini arttirmak icin neler yapildi ? bilginiz var miTabi esime verdigi ilaclarin faydasi oldu ama kaca yukseldigini bilmiyorum lab.sormak gerekiyordu sormadik yeteri kadar var dendi
Bunu yeni duyuyorum ,,seizen nedir? ben vitaminleri kullaniyorum su an ,,bitince basliycaz tedaviye ama kaan bey böyle bsy den bahsetmedi?? ilac mi ve ne icin kullaniliyor..merak ettim simdiArkadaslar saizeni vitaminlerden bitikten sonrami veriyor ben anlamadim iki ay bu ilaclar ucuncu ay onlarmi
selam canim oncelikle hosgeldin aramiza bende smrnada cok buyuk acilar yasadim ve her onume gelene soyluyorum asla ama asla gitmesinler diye.cok fazla insanin bedduasini aldilar allah buyuk.benimde nacizane tavsiyem kaan bey, biz 5. Denememizi onunla yapacagiz ve emin ol cok seveceksin icine sinecek.kisiye ozel tedavi uygulamasi bile yeterli bir sebep kaan beyi tercih etmen icinÇok teşekkür ederim ederim canım. Yaşadıklarımı anlatsam ağzın açık kalır. Negatif aldığım için kızmıyorum inan olabilir ama beni mahvettiler. Dosyamı almak için giderim bundan sonra ancak. Şimdi irenbeyi aradın Kaan hocayla Görüşmek için bugün 10:40a randevu aldım. Herşey güzel olur inşallah.
Bunu yeni duyuyorum ,,seizen nedir? ben vitaminleri kullaniyorum su an ,,bitince basliycaz tedaviye ama kaan bey böyle bsy den bahsetmedi?? ilac mi ve ne icin kullaniliyor..merak ettim simdi
Canım cuma günü gidicez kalp atışı için insallah sorunsuz duyabiliriz oğluma kalp atışını duygunca söyleyeceğiz bir haftadır mide sorunuyla uğraşıyorum onun dışında herşey yolunda senin transferin ne zaman ?Agapocum nasıl gidiyor? Oğluşuna söyledin mi? Kalp atışını duydun mu?
Sadece spermlere yuzdurme islemi yapildi imci istedim gerek yok dedi genetik problemimizde olmadgi icin baska birsey yapilmadi ben daha once historoskopi olmustum temiz cikmisti ama yine yapti dr rahime cizik atti her hastasina yapiyor histoyu.mikroenjeksiyon yöntemi mi uygulandi size acaba ? bizde simdiye kadar hep mikro yöntemle yapildi,,sperm problemi olanlarda uygulanio die biliyorum,,birde tutunma sansini arttirmak icin neler yapildi ? bilginiz var mi
Merhaba canım. Bu mesajlarınız bana çok destek oluyor teşekkür ederim. Tedavin hayırlı olsun inş en kısa zamanda bebişine kavuşursun. Yarın randevu Alıp muayeneye de gitcem regl oldum. Ve inanıyorum ki inşallah yüzümüz Gülecek irenbede. Smyrna içinde söylenecek söz yok gerçekten.zaman ve para kaybı.selam canim oncelikle hosgeldin aramiza bende smrnada cok buyuk acilar yasadim ve her onume gelene soyluyorum asla ama asla gitmesinler diye.cok fazla insanin bedduasini aldilar allah buyuk.benimde nacizane tavsiyem kaan bey, biz 5. Denememizi onunla yapacagiz ve emin ol cok seveceksin icine sinecek.kisiye ozel tedavi uygulamasi bile yeterli bir sebep kaan beyi tercih etmen icin
..ben daha önce laparoskopi oldum ama histo olmadim hic..ne kadar sürüyor? tedavinin hangi asamasinda yapiliyor?Rahime cizik atmasinin sebebi nedir cnm?Sadece spermlere yuzdurme islemi yapildi imci istedim gerek yok dedi genetik problemimizde olmadgi icin baska birsey yapilmadi ben daha once historoskopi olmustum temiz cikmisti ama yine yapti dr rahime cizik atti her hastasina yapiyor histoyu.
Slm cnm ,,hayirli olsun ins..Selam kizlar epeydir yazamadim.yarin randevum var kaan beyle.nihayet ignelere basliyoruzzzzolumsuzluklar yasayan arkadaslarimiz oldu malesef.acilarini yurekten hissettim.dilerim rabbimin yasattigi son kotu gunler olsun ve hepimiz kavusalim bebislerimize.dualarim hepinizle
tamam canım düzenliyorum adını inşallah hayırlısı olurr mutlu haberlere az kaldı..Cycas'cim histomu oldum.transfere hazırlanıyorum canım