-
- Konu Sahibi mavinehir17
- #9.161
Dualrim seninle canim..en kisa zamanda guzel haberlerini aliriz Insallah..canım benim böyle bir şeye vesile olmak inan beni çok mutlu etti vallahi duygulandım. inşallah darısı bizim başımıza
selam arkadaşlar,
yarın 4. opu işlemim var. evet doğru yazdım4. :)
yine tek yumurta büyümüş inşallah embriyomuz olur o bizim yavrumuz olur. Hayırlı ve sağlıklı olsun tabi..
Dualarınıza ihtiyacım var.
Bu tedavi benim gibi hastalar için maalesef daha zor ama ne yapalım Allah yüzümüzü güldürsün sonuç harika olsun da hepsini unuturum biter :)
Allah razi olsun canim.insallahCanim dualarim hepimize :)
Ins yarinki yumurtan döllenip sana tutunan kardan bebegin olur.
Allah tez zamanda bu skntilari unutturucak mutluluk nasip etsin sana ins
Canım inşallah sağlıklı döllenir ve bir kardan bebeğin daha olur. Ben de yarın sabah nasipse oradayım. Belki karşılaşırızAllah razi olsun canim.insallah
Allah'ın takdiri canım her şeyden önce. Elbette nazara bende inanıyorum haklısın. Ama elden gelecek bir şey yok. Lütfen stres yapıp sende çok üzme kendini. Sende hamilesin sonuçta ve bebeğin yaşadığın her şeyden etkileniyor. Allah hepimizin yardımcısı olsun ve sağ salim evlatlarımızı bize bağışlasın inşallah.Kizlar kotu bir haber aldim cok uzuldum bir arkasim 13 yildan sonra tup bebekle gebe kalmisti 5 aylikti pazar gunu suyu gelmis bebegini kaybetmis nazara bagliyorlar korkuyorum ayni yerde yasiyoruz burasi ufak bir yer herkes birbirini taniyor bir ay daha yasasaydi kuvezle yasardi belki.
Dualarımız seninle. Allah yardımcın olsun canım.selam arkadaşlar,
yarın 4. opu işlemim var. evet doğru yazdım4. :)
yine tek yumurta büyümüş inşallah embriyomuz olur o bizim yavrumuz olur. Hayırlı ve sağlıklı olsun tabi..
Dualarınıza ihtiyacım var.
Bu tedavi benim gibi hastalar için maalesef daha zor ama ne yapalım Allah yüzümüzü güldürsün sonuç harika olsun da hepsini unuturum biter :)
Kisinin bunyesine gore degisir acele etme onunde uzun bir surec var.Kaan beyi tercih etmekle dogru bir karar verdin emin ol.Ilaclarini hic aksatma.Ben 4 defa baska hastanelerde olumsuz tup bebek yasadim.Senin gibi internet arastirmalarim sinucu Kaan beye gittim.5. denememde su an ikizlerime hamileyim.Darisi senin basina insallahKızlar günaydın. Merak ettiğim birşey var. Ben 2gün önce negatifimi aldım ve ilaçlarımı bıraktım. Birkaç gün içinde regl olmam gerekiyor değil mi. Ilk Reglm de kontrol ve tetkikler için gel dedi Kaan hoca heyecanla bekliyorum. Eşim vitaminlerine başladı bile. Bende bugün Alıp başlayacağım.
Teşekkür ederim inşallah. Seni gönülden tebrik ederim sağlıkla kucağına alırsın inşallah. 2 dondurulmuş negatifim var ilkinde 1 hafta içinde olmuştu diye Hatırlıyorum. İlk regl de tetkikler yapılacak Kaan hoca kabul ederse ve bir aksilik olmazsa ikinci regl de tedavi istiyorum Hayırlısı bakalım.Kisinin bunyesine gore degisir acele etme onunde uzun bir surec var.Kaan beyi tercih etmekle dogru bir karar verdin emin ol.Ilaclarini hic aksatma.Ben 4 defa baska hastanelerde olumsuz tup bebek yasadim.Senin gibi internet arastirmalarim sinucu Kaan beye gittim.5. denememde su an ikizlerime hamileyim.Darisi senin basina insallah
Tam bilmiyorum ama değişkenlik gösteriyor olabilir. İlaçlarınızı aynı anda içmemeye ve saatinde içmeye özen gösterin olur mu. Ben alarmlarla devam ediyorum :) Bir de gerçek arı sütü bulabilirseniz eşin bal ile karıştırarak yiyebilir. Yararlı olacaktır. Bizde yapmıştıkKızlar günaydın. Merak ettiğim birşey var. Ben 2gün önce negatifimi aldım ve ilaçlarımı bıraktım. Birkaç gün içinde regl olmam gerekiyor değil mi. Ilk Reglm de kontrol ve tetkikler için gel dedi Kaan hoca heyecanla bekliyorum. Eşim vitaminlerine başladı bile. Bende bugün Alıp başlayacağım.
Aynen bende alarm sistemini kullanırım hepsini takip etmek zor olur aynı anda içmekte doğru olmaz. Eşimin benden daha çok ilacı varTam bilmiyorum ama değişkenlik gösteriyor olabilir. İlaçlarınızı aynı anda içmemeye ve saatinde içmeye özen gösterin olur mu. Ben alarmlarla devam ediyorum :) Bir de gerçek arı sütü bulabilirseniz eşin bal ile karıştırarak yiyebilir. Yararlı olacaktır. Bizde yapmıştık
Öyle şeyler getirerek aklına bebeklerini üzme herkeste olcak diye birşey yok allah hayırlısını nasip etsin bol bol dinlenerek geçirKizlar kotu bir haber aldim cok uzuldum bir arkasim 13 yildan sonra tup bebekle gebe kalmisti 5 aylikti pazar gunu suyu gelmis bebegini kaybetmis nazara bagliyorlar korkuyorum ayni yerde yasiyoruz burasi ufak bir yer herkes birbirini taniyor bir ay daha yasasaydi kuvezle yasardi belki.
ay ben kimseyi göremedim narkozun etkisinde :)Canım inşallah sağlıklı döllenir ve bir kardan bebeğin daha olur. Ben de yarın sabah nasipse oradayım. Belki karşılaşırız
Canım gecmiş olsun nasıl geçti opun yumin sağsağlim toplanabildi mi?ay ben kimseyi göremedim narkozun etkisinde :)
Canım gecmiş olsun nasıl geçti opun yumin sağsağlim toplanabildi mi?