Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

Canim dualarim hepimize :)
Ins yarinki yumurtan döllenip sana tutunan kardan bebegin olur.
Allah tez zamanda bu skntilari unutturucak mutluluk nasip etsin sana ins

Uf benimde rezervim az ve o kadar para verirmiyiz bilmiyorum . Cikmaz bir yola girmis gibiyim . Benim ilk denememde 1 yumurta cikti pardon iki cikti biri dollendi ama tutmadi miyomum cok buyuktu ameliyat oldum .bir dis gebelik bir kimyasal gebelik oldu 6 sene icinde rabbim hayirli evlatlar versin hepimize

Allah'ın takdiri canım her şeyden önce. Elbette nazara bende inanıyorum haklısın. Ama elden gelecek bir şey yok. Lütfen stres yapıp sende çok üzme kendini. Sende hamilesin sonuçta ve bebeğin yaşadığın her şeyden etkileniyor. Allah hepimizin yardımcısı olsun ve sağ salim evlatlarımızı bize bağışlasın inşallah.

Dualarımız seninle. Allah yardımcın olsun canım.

Kızlar günaydın. Merak ettiğim birşey var. Ben 2gün önce negatifimi aldım ve ilaçlarımı bıraktım. Birkaç gün içinde regl olmam gerekiyor değil mi. Ilk Reglm de kontrol ve tetkikler için gel dedi Kaan hoca heyecanla bekliyorum. Eşim vitaminlerine başladı bile. Bende bugün Alıp başlayacağım.

Kisinin bunyesine gore degisir acele etme onunde uzun bir surec var.Kaan beyi tercih etmekle dogru bir karar verdin emin ol.Ilaclarini hic aksatma.Ben 4 defa baska hastanelerde olumsuz tup bebek yasadim.Senin gibi internet arastirmalarim sinucu Kaan beye gittim.5. denememde su an ikizlerime hamileyim.Darisi senin basina insallah

herkese merhaba bende ocak ayından bu yana vitamin kullanıyorym geçen hafta östrojen kullanmaya başladım pazaertesi de saizen iğne kullanmaya başlıycam benimle tedavisi aynı olan varmı aranızda ?

Teşekkür ederim inşallah. Seni gönülden tebrik ederim sağlıkla kucağına alırsın inşallah. 2 dondurulmuş negatifim var ilkinde 1 hafta içinde olmuştu diye Hatırlıyorum. İlk regl de tetkikler yapılacak Kaan hoca kabul ederse ve bir aksilik olmazsa ikinci regl de tedavi istiyorum Hayırlısı bakalım.

Tam bilmiyorum ama değişkenlik gösteriyor olabilir. İlaçlarınızı aynı anda içmemeye ve saatinde içmeye özen gösterin olur mu. Ben alarmlarla devam ediyorum :) Bir de gerçek arı sütü bulabilirseniz eşin bal ile karıştırarak yiyebilir. Yararlı olacaktır. Bizde yapmıştık

Aynen bende alarm sistemini kullanırım hepsini takip etmek zor olur aynı anda içmekte doğru olmaz. Eşimin benden daha çok ilacı var Ben aylarca çok kürler denedim ama fayda etmedi en çok proxed plus işe yaradı. Arısütü polen denemedik deneriz zararı olmaz faydası olur

Öyle şeyler getirerek aklına bebeklerini üzme herkeste olcak diye birşey yok allah hayırlısını nasip etsin bol bol dinlenerek geçir

Kızlar bugün opu oldum. bir tek yumurta görünüyordu ama sürpriz çıktı. 2 tane toplandı :)
Yarın haber alacağız.
Kaan Bey adet düzenleyici verdi. 10 gün onu kullanacağım.
Sonuca göre belki 5. toplama olacak. İnş gerek kalmaz.
Bakalım tedavi nasıl şekillenecek? Yaklaşık 3 aydır bir dinlenme sürecinden sonra tedavide hareketlenme oldu. Buna da seviniyorum.
Olumlu olursa hele artık transfer aşamasına gelebilsem diyorum ya bakalım.
Allah ne zaman nasip ederse..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…