Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

Kızlar bugün opu oldum. bir tek yumurta görünüyordu ama sürpriz çıktı. 2 tane toplandı :)
Yarın haber alacağız.
Kaan Bey adet düzenleyici verdi. 10 gün onu kullanacağım.
Sonuca göre belki 5. toplama olacak. İnş gerek kalmaz.
Bakalım tedavi nasıl şekillenecek? Yaklaşık 3 aydır bir dinlenme sürecinden sonra tedavide hareketlenme oldu. Buna da seviniyorum.
Olumlu olursa hele artık transfer aşamasına gelebilsem diyorum ya bakalım.
Allah ne zaman nasip ederse..

Cnm cok sewindimmm yaaaa
Ins bidaha toplamaya gerk kalmaz hmn transfer asamasina gecersinn

Kızlar bugün opu oldum. bir tek yumurta görünüyordu ama sürpriz çıktı. 2 tane toplandı :)
Yarın haber alacağız.
Kaan Bey adet düzenleyici verdi. 10 gün onu kullanacağım.
Sonuca göre belki 5. toplama olacak. İnş gerek kalmaz.
Bakalım tedavi nasıl şekillenecek? Yaklaşık 3 aydır bir dinlenme sürecinden sonra tedavide hareketlenme oldu. Buna da seviniyorum.
Olumlu olursa hele artık transfer aşamasına gelebilsem diyorum ya bakalım.
Allah ne zaman nasip ederse..
hayırlı olsun canım

Kızlar ben de bugün histomu oldum çok şükür. Bir adım daha yaklaştım bebişlerimi almaya. Allah sağlıkla kavuşturur, kucağımıza aldığımızı da görürüz inşallah:KK45:
hadi bakalım hayırlısı...Allah tamamına erdirsin mi denir....darısı bizim başımıza mı denir bilemedim...anladın sen onu:KK66:

herkese merhaba bende ocak ayından bu yana vitamin kullanıyorym geçen hafta östrojen kullanmaya başladım pazaertesi de saizen iğne kullanmaya başlıycam benimle tedavisi aynı olan varmı aranızda ?
pazartesi bende saizen kullanmaya başlayacam ama kaç gün kullanacağımı bilmiyorum..kaan beye tekrar soracam sanırım...:KK19:

Kizlar kotu bir haber aldim cok uzuldum bir arkasim 13 yildan sonra tup bebekle gebe kalmisti 5 aylikti pazar gunu suyu gelmis bebegini kaybetmis nazara bagliyorlar korkuyorum ayni yerde yasiyoruz burasi ufak bir yer herkes birbirini taniyor bir ay daha yasasaydi kuvezle yasardi belki.
allah arkadaşına sabır ve güç versin...bir an önce toparlansın..bence hiç olamadığı kadar güçlü olup tekrar başlasın tedaviye...arkadaşına geçmiş olsun dileklerimi ilet...onun için dua edeceğim....

kızlar az bi bakın bana...kafamda sorular dolanıp duruyor kendimi yiyip bitirecem az kaldı.

şimdi estrofem ve gıda takviyelerini kullanıyorum...nasipse pazartesi de saizene başlayacağım...ama ben doktora soramadım ilişki varmı yok mu diye...ya ben bu ilaçları kullanırken hamile kalırsam...(nasılolsa çocuk olmuyor diye rahat davrandım ama şimdi kara kara düşünüyorum..)Olmaz olmaz bi de olacağı tutar sonra ben naparım...
ha bir de eşim sorup duruyo ben ne zaman devreye giriyorum bu tüp bebek olayında diye...zaten ilaçlarıda zar zor içiriyorum binbir naz cazla...

kızlar az bi bakın bana...kafamda sorular dolanıp duruyor kendimi yiyip bitirecem az kaldı.

şimdi estrofem ve gıda takviyelerini kullanıyorum...nasipse pazartesi de saizene başlayacağım...ama ben doktora soramadım ilişki varmı yok mu diye...ya ben bu ilaçları kullanırken hamile kalırsam...(nasılolsa çocuk olmuyor diye rahat davrandım ama şimdi kara kara düşünüyorum..)Olmaz olmaz bi de olacağı tutar sonra ben naparım...
ha bir de eşim sorup duruyo ben ne zaman devreye giriyorum bu tüp bebek olayında diye...zaten ilaçlarıda zar zor içiriyorum binbir naz cazla...
Çok hossun canım ya rahat ol böyle sorularla kendine işkence etme bence.olacağına varır herşey.malesef tüp bebek eşler üzerinden değil bayanlar üzerinden uygulanıyor esin sadece zamanı geldiğinde devreye girecek.:) rahat ol ki bütün aşamaların rahat geçsin bol bol dua et canım

Çok hossun canım ya rahat ol böyle sorularla kendine işkence etme bence.olacağına varır herşey.malesef tüp bebek eşler üzerinden değil bayanlar üzerinden uygulanıyor esin sadece zamanı geldiğinde devreye girecek.:) rahat ol ki bütün aşamaların rahat geçsin bol bol dua et canım
ama sen bana rahat ol dedikçe gerildim ben:rolleyes:
dediğin gibi olacağına varır her şey de... de si var bunun...

slm ..Ben de Irenbe 'de Kaan Bozkurt ile basliycam tedavime allahin izniyle..Simdi Vitamin haplarimizi aliyoruz kari koca ikimiz..sizlere sormak istedigim Kaan bey bana biraz soguk ve ilgisiz geldi acaba bana mi öyle geldi diye sizlerinde fikrini almak istedim,,Daha tam tedaviye de baslamadik oysaki hazirlik asamasindayiz..Dolayisi ile acaba yanlis mi yapiyorum demeden edemiyorum,,,aksine herkes de cok olumlu düsünceler yazmis gördügüm kadariyla,,ben emin olmak icin yinede bir danismak istedim sizlere..Bir de bizim problemimiz esimin sprem sayisi az ,,bu sekilde tedaviye baslayip pozitif sonuc alan varsa yazarsa cok sevinirim.. Rabbim cümlemizin yardimcisi olsun :KK17:

slm ..Ben de Irenbe 'de Kaan Bozkurt ile basliycam tedavime allahin izniyle..Simdi Vitamin haplarimizi aliyoruz kari koca ikimiz..sizlere sormak istedigim Kaan bey bana biraz soguk ve ilgisiz geldi acaba bana mi öyle geldi diye sizlerinde fikrini almak istedim,,Daha tam tedaviye de baslamadik oysaki hazirlik asamasindayiz..Dolayisi ile acaba yanlis mi yapiyorum demeden edemiyorum,,,aksine herkes de cok olumlu düsünceler yazmis gördügüm kadariyla,,ben emin olmak icin yinede bir danismak istedim sizlere..Bir de bizim problemimiz esimin sprem sayisi az ,,bu sekilde tedaviye baslayip pozitif sonuc alan varsa yazarsa cok sevinirim.. Rabbim cümlemizin yardimcisi olsun :KK17:
Bende iki gün önce ön görüşme Yaptım Kaan hocayla. Bizdeki problemde eşimin değerleri ve bizede vitaminler yazdı☺️ Tüp bebekte şansınız %60-70lerde dedi. Acelesi varmış gibi konuştuk hızlı hızlı ama Açıklamaları bizi tatmin etti. KK Da yaptığım araştırmalara göre başarısı yüksek. Çipli yöntemde var,ki bu bizim için çok önemli sperm açısından. Sen içini ferah tut Allah'ın izniyle olacak ☺️

Tedaviniz hayırlı uğurlu olsun şimdiden. Kaan bey ilk etapta sanırım hepimize soğuk gelmiştir. Ancak espri yaptığı, bir baba, abi gibi davrandığı inkâr edilemeyecek bir gerçektir. Herkesin kendine ait bir duruşu var KAAN bey 'in de öyle. Siz lütfen tedaviye odaklanın. İleride göreceksiniz ve bu size bir kıyaslama olanağı verecek, çoğu merkezde hasta direk dr a ulaşamaz. Ekibinden biriyle irtibattadır. Ama kaan bey' de öyle değil. ALLAH razı olsun her daim ulaşılabilir bir dr.

X