Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

Başarısız denemelerin hangi merkezde olmuştu canım ??

Benim bebegim öldü canım listeden silebilirsin beni tedaviye devam etmeyeceğim
Bu cipli yöntemi ilk defa duydum ,,doktoruma danismaliyim sanirim,,tesekküerler,,bize de 3 ay tavsiye etti bizde 3 ay kullanalim dedik ,,3 aylik ilac aldik yazdiklarindan ,,valla kücük bir bavul kadar ilac aldik eczaneden :)

ben yurt disinda yasiyorum,,yasadigim sehirde denedim,,sözde buranin en iyi merkezleri
Sanırım bu işi Türkiye'de daha iyi yapıyorlar. Yurtdışından birçok arkadaşın yüzü gülmedi. Onları bi talihsizlik diye düşünüp içini ferah tutup burda güzel sonucu alacaksın inşallah canım.

Doktorumuz da öyle dedi aslinda ,,yurt disinda ki merkezler gelismemis cok fazla,,tabi her yer degil sanirim benim yasadigim ülke ve bi kac ülke icin öyle söyledi,,hersey bir vesile cnm,,,elimizden geleni yapiyoruz ins olur ,,senin ilk denemen mi olacak ??

Maalesef benim başarısız iki dondurulmuş transferim var burda lanet olası bir merkezde tamamen yanlış tedaviler sonucu.

Maalesef benim başarısız iki dondurulmuş transferim var burda lanet olası bir merkezde tamamen yanlış tedaviler sonucu.
ayni seyleri ben de yasadim,,hem benim dondurulmus bile degil.her defasinda yasadigim üzüntü anlatilmaz ,,ama yapcak bsy yok,,güclü olmaliyiz..vardir her seyde bir hayir deyip kaldigimiz yerden devam etmek zorundayiz cnm,,Sikma canini.. üzüle üzüle helak olduk ztn,,en azindan tedavi döneminde pozitif olalim.. vardir bir hayir

Benim son tedâvimin gebelik testini bugün yapmam gerekiyordu ama Çarşamba günü kanda baktırıp negatifi görünce Perşembe günü soluğu Kaan hocanın yanında aldım. Vakit kaybetmek istemiyorum. Bu süreçten zaferle ayrılıp önüme bakmak istiyorum Allah'ın izniyle.inşallah bukez herşey güzel olacak,hepimiz için.

hakkinda hayirlisi olsun cnm da sen daha yeni tedaviden cikmissin ztn brz ara versen daha iyi olmaz mi en azindan bi 6 ay falan mesela,,gönül istiyorki her tedaviden sonra ara vermeden deneyelim zaman kaybetmeyelim ama psikolojikman ve bedenen cok yipraniyoruz,,maddi tarafi da cabasi,, yine de sana hangisi uyarsa öyle yap icin nasil rahat edecekse ,,,ztn kaan bey önce vitamin kullandiriyor hastalarina biliyorsun,, o vitaminler de sanki bende istah acti ama bilmiyorum kullanan baskalarinda yaptimi ,,

Canım benim dondurulmuştu tedavim iğneler yoktu o yüzden vücut çabuk toparlar diye düşünüyorum. Zaten minimum 2-3ay var Önümde,çabuk ilerlemek psikolojik olarakta rahatlatıyor beni. Vitaminlere gelince sana Katılıyorum,iştah Açıyor. Bu dönemde hareketli olup yağlanmamakta fayda var. Yeni mi başladın sen de vitaminlere?

yeni sayilir 26 gün oldu...toplam 3 ay kullanicaz,,, Bu vitaminler baya ise yariyormus diye duydum,bir bilgin var mi acaba..

Benim bebegim öldü canım listeden silebilirsin beni tedaviye devam etmeyeceğim
Esra-86 canim okuyunca Moralim cok bozuldu. Yasadiklarim aklima geldi. Benimde kalbi durmustu. Yasasaydi suan 15 haftalik olacaktik. Ama kaan beyin bir sozu var' Allah yasayan cocugunu senden ayirmasin'. Tedavinide birakma sakin. Biraz kendini topla, eskisinden daha guclu devam. Bende dinlenmedeyim suan. Elbet bir zamani varki Rabbim suan istememis

[Q="cycas, post: 39684971, member: 474399"]canım hamile kalırsan süpriz olur güzel olur bunun için kasılma şuan kullağın ilçalar zaten ona zarar değil saizenı bilmiyorum ama estrofemi falan zaten hamileliğin 10. haftasına kadar kullanıcaksın. birde ilişki yasağı olsa uyarırlardı aklına bu takılmasın.
eşin senin yumurtaların toplandığı gün işe yarayacak otursun şimdilik köşesinde aklıllı uslu ilaçlarını içsin. ayrıca bu süreçte sağlıklı beslenin doğal beslenin kötü alışkanlıklar varsa uzak durun spermcikler çok etkileniyoo [/QUOTE]
Ayy içime su serptin nasıl bi yük kalktı üzerimden bilemezsin :) hadi bakalım o zaman kaldığımız yerden devam )

merhaba arkadaşlar..benim tüplerim kapalı olduğu için hamile kalamıyorum.izmirde 2 kez kent hastanesinde tüp bebek tedavisi oldum ama malsef hiç memnun kalmadım.bu kez ya ünivrsite hastanesinde ege hanımda yada kaan beyle devam edeceğim.ama çok kararsızım.başka doktorda duymadım zaten bilmiyorum.kafam çok karışık.bu 2 dr yada başka dr hakkında olumlu olumsuz tecrübesi olanlar varsa bildirirse çok sevinirim.çünkü maddi manevi çok yıkıldık.artık kucağım boş kalsın istemiyorum.

Tabi esime verdigi ilaclarin faydasi oldu ama kaca yukseldigini bilmiyorum lab.sormak gerekiyordu sormadik yeteri kadar var dendi

Sakin universite hast .ine gitme ben ege de uc sefer yaptirdim daha tutanina raslamadim benle birlikte yaptiran hic bir kadinin tutmadi uzak dur.ucuz diye gittim yillarimi ve parami bosuna harcadim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…