Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

Merhaba kizlar... Beni eskiler tanir. Cok uzun zanandir yazmiyorum çünkü herseye küstüm. Cok zor bi hamilelik geciriyorum. Bastan beri ara ara kanama yasadim. 13. Haftadayiz hala kahve akinti var hep yatiyorum. Bebekle ve rahimle ilgisi yokmuş sükur. Asil sorun idrar yollari enfeksiyonu ve rahim sol Böbregime yaslanmis bobrek calisamadigi icin enfeksiyon yapmis . Peniciline alerjim oldugu icin de Kaan bey caresiz Klacid yazdi antibiyotik olarak C grubu bi antibiyotik. Bebek icin riskli kullanmam da riskli cok çaresizim.
ayyy kıyamam çok geçmiş olsun . Rabbim acil şifalar versin inşallah :KK43:

Merhaba kizlar
Uzun zamandir yazamiyordum.histomu oldum ikinci deneme icin rahim kalinlastiriyiruz.@GTY benim histo sorasi kanamam 14 gun surdu direk relgli oldum. :KK53: O yuzden korkma normal

Kizlar bende uzun zamandir yazamiyirdum..bugun sonucumu aldim beta hcg degerim 32 cikti yani hamileyim:))ama dusuk geldi bana insallah artar degerlerim Allahim hepinize enkisa zamanda nasip etsin dualarim sizlerle..
Tebrik ederim inşallah katlanarak gider değerin. Allah kucağına almayı nasip etsin.

Kizlar bende uzun zamandir yazamiyirdum..bugun sonucumu aldim beta hcg degerim 32 cikti yani hamileyim:))ama dusuk geldi bana insallah artar degerlerim Allahim hepinize enkisa zamanda nasip etsin dualarim sizlerle..
Canım benim çok sevindim değerin katlanarak yükselir inşallah Rabbim kucağına almayı nasib etsin çok sevindim :KK9::KK9::KK73::KK9::KK73::KK9::KK73:

Ah canim kafayi yedi site bi turlu yazamdim sana :))cok sagol canim insallah artar katlanarak biliyosun senin sayende kaan beyle yollarimiz kesişti.tavsiyelerin ve yardimlarin icin cok tesekkur edrim insallah sende en kisa zamnda alirsin bebislerini kucagina
canım benim böyle bir şeye vesile olmak inan beni çok mutlu etti vallahi duygulandım. inşallah darısı bizim başımıza :KK36::KK36::KK36:

canım değerin gayet iyi kaçıncı gün transfer günü hariç 10. gün mü inşallah Rabbim kucağına alamyı nasip eder.. listede hamilelerin içine katıcam ama işe başladım elimi kaldırcak halim olmuyor :KK43: haftasonu düzenlerim

selam arkadaşlar,
yarın 4. opu işlemim var. evet doğru yazdım4. :)
yine tek yumurta büyümüş inşallah embriyomuz olur o bizim yavrumuz olur. Hayırlı ve sağlıklı olsun tabi..
Dualarınıza ihtiyacım var.
Bu tedavi benim gibi hastalar için maalesef daha zor ama ne yapalım Allah yüzümüzü güldürsün sonuç harika olsun da hepsini unuturum biter :)

selam arktoplamaya
yarın 4. opu işlemim var. evet doğru yazdım4. :)
yine tek yumurta büyümüş inşallah embriyomuz olur o bizim yavrumuz olur. Hayırlı ve sağlıklı olsun tabi..
Dualarınıza ihtiyacım var.
Bu tedavi benim gibi hastalar için maalesef daha zor ama ne yapalım Allah yüzümüzü güldürsün sonuç harika olsun da hepsini unuturum biter :)
4 keremi yumurta toplandi kac yumurta cikti sizden her yumurta toplamaya para aldilarmi canim

Hayırlı olsun canım kısa zamanda değerlerin katlanarak artar ınş

Kizlar kotu bir haber aldim cok uzuldum bir arkasim 13 yildan sonra tup bebekle gebe kalmisti 5 aylikti pazar gunu suyu gelmis bebegini kaybetmis nazara bagliyorlar korkuyorum ayni yerde yasiyoruz burasi ufak bir yer herkes birbirini taniyor bir ay daha yasasaydi kuvezle yasardi belki.

X