Arkadaşlar benim durumum o kadar karışık ki yoruldum artık. Bir yandan Kaan Bey benim için yalnız amh önemli diyor bir yandan fsh aldı başını gidiyor. FSH ım 30 a çıktı düşünebiliyor musunuz? Bu ay Kaan Bey'e gitmeyip bulunduğum ildeki doktora muayene oldum. Tabii ümitle acaba hamile kalır mıyım diye beklerken adet olduktan sonra muayene odum.
2 ay öncesinde bu doktora ve geçen ay Kaan Bey'e muayene olmuştum o zaman folikül sayım 15 falandı şimdi birden 10'a düştü. Buradaki doktor, bence fsh ı o kadar yamana atmayalım bir şeyleri işaret ediyor olabilir dedi ayrıca yumurtadaki ani düşüşe anlam veremedi.
Ama ben koydum kafaya Kaan Bey istersen bekleyebiliriz normal yolla olabilir diyor ama Nisan ayında tedaviye başlamayı istiyorum.
Kısacası kızlar aranızda fsh ı bu seviyede olan var mıydı? Bu arada ilginç şekilde amh 4 civarlarında?
Yumurta rezervi azlığında nasıl bir tedavi süreci izliyoruz. Ve her aşama yaklaşık ne kadar sürüyor? Yani opu, histo, trensfer toplam ne kadar alır? Ve toplamda ne kadar gideceğim? Kaan Bey uzaktan ve çalışan hastaları ile nasıl bir yol izliyor örneğin kendi ilindeki bir doktora muayene olma yöntemiyle senkronize mi gidiliyor yoksa her seferinde gidecek miyiz?
Rezerv azlığı olup ilkinde tutturan var mı aranızda?
Folikül sayınız neydi?
Ne kadar toplandı, kaçı döllendi?
Çok zoru sordum biliyorum
[/QUcanım senin rezervin az değilki fsh ın yüksek olması sorun olur bence çünkü fsh folikül uyarıcı hormon.benim amh 0.62 idi fsh 1kusurdu 5 yumurtan toplandı 2 si döllendi bir bebeğim benimle çok şükür ümitsizliğe kapilma sakin sen kaan beye güven onun tecrubesi tartışılmaz o en dogru tedaviyi uygular sana biran önce başla derim çünkü hemen tedaviye gecmiyor vitamin kullandırıyor 2 ay kadar hersey gönlünce olsun :)