- 10 Mayıs 2013
- 250
- 150
-
- Konu Sahibi mavinehir17
- #8.981
Neymis canim yeni yontem
Canım ilaçlar derken iğnelerdenmi bahsediyorsun ilaçların ismini yazarsan belki yardımcı olurum benimde rezervim azdı çünküArkadaslar ben recetemi kaybetmiştim ya kaan beye gittim ameliyattaydi hemsireye dedim ben nerden bikiyim dedi sinra doktor ciktimi ara dedi aradik eczaneye faxladi fakat 400 tl tutmus kafama takildi yoksa yanlis ilaclarimi verdi unuttup durumumu yumurta rezervim az
yok normaldir canım vitaminler atla deve değil zate o kadar tutar bilgisayardan bakıp demişlerdir.Arkadaslar ben recetemi kaybetmiştim ya kaan beye gittim ameliyattaydi hemsireye dedim ben nerden bikiyim dedi sinra doktor ciktimi ara dedi aradik eczaneye faxladi fakat 400 tl tutmus kafama takildi yoksa yanlis ilaclarimi verdi unuttup durumumu yumurta rezervim az
biri beni mi andı
biri beni mi andıhu huu..
ama sen böyle dersen benim kafamda tilkiler dolanır...
yeni...???
kaan hoca???
ve yöntem???
hımm..ok anladım....ama bende yeniyimBen daha kaan hocaya gelememis biri olarak yazdim, insallah kaan hocayla bende baslayacagim. Vitaminlerden sonra esterofem vermisya , bursalarda takviye ilac yazani goremedim daha estrofeme hic gecemedik
Herkese hayirli saglikli bebisler diliyorum darisida bana
Coenz b12plus redoxon c vitamini previtCanım ilaçlar derken iğnelerdenmi bahsediyorsun ilaçların ismini yazarsan belki yardımcı olurum benimde rezervim azdı çünkü
ilk gidişinse bende o kadar verdim canım rahat ol ama aklında olsun ilaçlar yazdırılarak alınabiliyomuş bi daha o kdar pra vermeArkadaslar ben recetemi kaybetmiştim ya kaan beye gittim ameliyattaydi hemsireye dedim ben nerden bikiyim dedi sinra doktor ciktimi ara dedi aradik eczaneye faxladi fakat 400 tl tutmus kafama takildi yoksa yanlis ilaclarimi verdi unuttup durumumu yumurta rezervim az
yazdırılıp alınabilen hangileri???ilk gidişinse bende o kadar verdim canım rahat ol ama aklında olsun ilaçlar yazdırılarak alınabiliyomuş bi daha o kdar pra verme
Yok vitamin agopocum sen simdi hamilemisin kac yumyrta toplandi sendenyumurtalaçlar derken iğnelerdenmi bahsediyorsun ilaçların ismini yazarsan belki yardımcı olurum benimde rezervim azdı çünkü
selam canım histo diye kısalttığımız histereskopi oluyor.Optik bir kamerayla rahmin içine girilerek herhangi bir anormallik var mı diye bakılıyor.Kaan Bey bunu transfer öncesi her hastasına muhakkak uyguluyor.arkadaşlar histo nedir???
canım vitaminler zaten yazdırılamıyor diye biliyorum özel takviye oldukları için.Fakat sonraki mesela yumurta büyütücü iğneleri devlet hastanesine gidip aşılama raporu çıkartarak yazdırdım ben.Transfer sonrası bant ve hapları da yazdırabilirsin.Onları hatta aile hekimliği de yazıyor.yazdırılıp alınabilen hangileri???
yanlışlık yapacaklarını sanmıyorum canım vitaminleri biz 2 ay kullandık baya bi para ödedik evet hamileyim canım benden 5 yumurta toplanmıştı 2 si döllendi donduruldu ve bir bebeğim benimle yumurta rezervim az diye ümitsizliğe kapılmayın az olması değil kaliteli olması önemli insallah sizde en yakın zamanda bebeklerinize kavuşacaksınız :)Yok vitamin agopocum sen simdi hamilemisin kac yumyrta toplandi senden
Hayırlı olsun gelsin bebişler zuzucum :)Merhaba günaydın kızlar nihayet histomu oldum transfer hazırlığındayım