Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

Arkadaslar ben recetemi kaybetmiştim ya kaan beye gittim ameliyattaydi hemsireye dedim ben nerden bikiyim dedi sinra doktor ciktimi ara dedi aradik eczaneye faxladi fakat 400 tl tutmus kafama takildi yoksa yanlis ilaclarimi verdi unuttup durumumu yumurta rezervim az

Canım ilaçlar derken iğnelerdenmi bahsediyorsun ilaçların ismini yazarsan belki yardımcı olurum benimde rezervim azdı çünkü

yok normaldir canım vitaminler atla deve değil zate o kadar tutar bilgisayardan bakıp demişlerdir.

biri beni mi andıhu huu..
ama sen böyle dersen benim kafamda tilkiler dolanır...
yeni...???
kaan hoca???

ve yöntem???

Ben daha kaan hocaya gelememis biri olarak yazdim, insallah kaan hocayla bende baslayacagim. Vitaminlerden sonra esterofem vermisya , bursalarda takviye ilac yazani goremedim daha estrofeme hic gecemedik
Herkese hayirli saglikli bebisler diliyorum darisida bana

ilk gidişinse bende o kadar verdim canım rahat ol ama aklında olsun ilaçlar yazdırılarak alınabiliyomuş bi daha o kdar pra verme

yazdırılıp alınabilen hangileri???
canım vitaminler zaten yazdırılamıyor diye biliyorum özel takviye oldukları için.Fakat sonraki mesela yumurta büyütücü iğneleri devlet hastanesine gidip aşılama raporu çıkartarak yazdırdım ben.Transfer sonrası bant ve hapları da yazdırabilirsin.Onları hatta aile hekimliği de yazıyor.

Yok vitamin agopocum sen simdi hamilemisin kac yumyrta toplandi senden
yanlışlık yapacaklarını sanmıyorum canım vitaminleri biz 2 ay kullandık baya bi para ödedik evet hamileyim canım benden 5 yumurta toplanmıştı 2 si döllendi donduruldu ve bir bebeğim benimle yumurta rezervim az diye ümitsizliğe kapılmayın az olması değil kaliteli olması önemli insallah sizde en yakın zamanda bebeklerinize kavuşacaksınız :)

Cok uzun zamandır siteyi takip ediyorum ama ilk kez yazıyorum belki sizlerle paylastıkca stres ve üzüntüm hafifler ben de kaan hocayla tedaviye yeni başladım 6,5 ve 2 cm sag tarafta nurtopu gibi cikolata kistlerim var kaan hoca alınması gerektiğini ve alındıktan sonra da hemen tüp bebek yapılması gerektiğini soyledi bakalım bu ay sonu netlesecek tarihler o zmana kadar yazdıgı ilacları kullanacagım umarım herkes en kısa zamanda dileğine kavuşur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…