- 12 Kasım 2014
- 543
- 664
-
- Konu Sahibi mavinehir17
- #8.961
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn hayırlı olsunHayirli cumalar herkese:) Dun Kaan bey kese gormek icin cagirdi.Iki tane kese gorduk.Ikizlerim olacak insallah:)Rabbim bu cuma gununun hurmetine isteyen herkese bu guzel duygulari yasatsin
Canım biraz sabır. Bizde büyük sınavlardan geçip bu aşamalara geldik. Allah sana ve emek veren isteyen herkese nasip etsin bu hastane arayışını inşallah.hamile olan arkadaşların doğum için hastane arayışlarını gıptayla okudum hepsini tebrik ederim Allah ım bizede göstersin o günleri inşallah
Canım günaydın. İlk 19 haftada minik minik gıdıklama gibi şeyler hissetmeye başladım. Böyle nasıl anlatayım sanki biri parmak uçlarıyla dokunuyor gibiydi. Hafif seğirmeler vardı. Ama 21 den itibaren çok minikte olsa tekmelerini hissetmeye başlıyorsun. 24-25 haftadan itibaren net bir şekilde vuruyor hatta oturup karnındaki iniş çıkışları izleyebiliyorsun:)Özlemcim ilk hareketini ne zaman hissettn canım? sabırsızlanıyorum çok
Gözün aydın canım. Bu sene ikiz senesi olacak maşallah:)Hayirli cumalar herkese:) Dun Kaan bey kese gormek icin cagirdi.Iki tane kese gorduk.Ikizlerim olacak insallah:)Rabbim bu cuma gununun hurmetine isteyen herkese bu guzel duygulari yasatsin
Sağolasın canım. Eve gidince inceledim. Valla ikisi de güzel. Gazi biraz daha büyük ve ferah sadece. Sanırım tercihim o yönde olacak:)canım bu arada 2 hastanenin web sayfasında da sanal tur var.. oradan hastanelere bakabilirsin, odalarını görürsün, fikrin olur.
gazinin odaları kesinlikle daha güzel ama hem bana daha yakın olması hem de yeni doğan bakım ünitesi olması açısından çınarlı daha iyi gibi geliyor bana...
Hayırlı olsun gözün aydın bende grip oldum ne yapicam bilmiyorumHayirli cumalar herkese:) Dun Kaan bey kese gormek icin cagirdi.Iki tane kese gorduk.Ikizlerim olacak insallah:)Rabbim bu cuma gununun hurmetine isteyen herkese bu guzel duygulari yasatsin
GözünaydınHayirli cumalar herkese:) Dun Kaan bey kese gormek icin cagirdi.Iki tane kese gorduk.Ikizlerim olacak insallah:)Rabbim bu cuma gununun hurmetine isteyen herkese bu guzel duygulari yasatsin
Gözünaydın canım rabbim sağsağlim kucaklamanı nasip etsin ikisinideHayirli cumalar herkese:) Dun Kaan bey kese gormek icin cagirdi.Iki tane kese gorduk.Ikizlerim olacak insallah:)Rabbim bu cuma gununun hurmetine isteyen herkese bu guzel duygulari yasatsin
Canım nasılsın? Gittin mi kese görmeye?Gözünaydın
Gözünaydın canım rabbim sağsağlim kucaklamanı nasip etsin ikisinide
Amin inşallah canım. Çok sevindim senin adına da. Sağlıkla gelsîn inşallah bebişlerHayirli cumalar herkese:) Dun Kaan bey kese gormek icin cagirdi.Iki tane kese gorduk.Ikizlerim olacak insallah:)Rabbim bu cuma gununun hurmetine isteyen herkese bu guzel duygulari yasatsin
Hayırlı olsun canım, süper haber, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bebişlerini...Hayirli cumalar herkese:) Dun Kaan bey kese gormek icin cagirdi.Iki tane kese gorduk.Ikizlerim olacak insallah:)Rabbim bu cuma gununun hurmetine isteyen herkese bu guzel duygulari yasatsin
ne güzell.. o seğirmeleri, minik pıtpıtları ben de hissediyorum ama sağlam tekmeleri hissedeceğim zamanı sabırsızlıkla bekliyorum.. Allah herkese nasip etsin....Canım günaydın. İlk 19 haftada minik minik gıdıklama gibi şeyler hissetmeye başladım. Böyle nasıl anlatayım sanki biri parmak uçlarıyla dokunuyor gibiydi. Hafif seğirmeler vardı. Ama 21 den itibaren çok minikte olsa tekmelerini hissetmeye başlıyorsun. 24-25 haftadan itibaren net bir şekilde vuruyor hatta oturup karnındaki iniş çıkışları izleyebiliyorsun:)
Amin canım inşallah.ne güzell.. o seğirmeleri, minik pıtpıtları ben de hissediyorum ama sağlam tekmeleri hissedeceğim zamanı sabırsızlıkla bekliyorum.. Allah herkese nasip etsin....
Gözün aydın canım. Bu sene ikiz senesi olacak maşallah:)
cok tesekkur ederim evet aynen katiliyorum.Herkesin bir cok bebegi osunGözün aydın canım. Bu sene ikiz senesi olacak maşallah:)
amin insallah sen kese gormeye gittin miGözünaydın
Gözünaydın canım rabbim sağsağlim kucaklamanı nasip etsin ikisinide
Gittim canım kesemizi gördük bugün 2 hafta sonrada kalp atışları icin gidicezamin insallah sen kese gormeye gittin mi
Kesemizi gördük canım rabbime binlerce şükür sıra kalp atışlarında nasipse ,darısı başınaCanım nasılsın? Gittin mi kese görmeye?
bitanem rabbim beni yomadı süpriz hamilelik oldu. 2 defa aşılama yaptırdım olmayınca burdaki doktorum(beyinsiz boşuna yormuş yıllardır beni) beni tüp bebeğe yönlendirdi bende kaan beyi buldum. kaan beye bir defa gittim ve gittiğimde zaten hamileymişim ama ilk günleri olduğu için anlamamış. benim hamlilelik sonrasında vitaminler ve bu incir kürü bebişin tutunmasını sağladı diyebilirim. aşılamalarda olsun yada diğer tedavi uygulamalarında hep hamilelik öncesi takviye yapıldı sonrası hiç desteklenmedi öğrendiğim kadarıyla kaan bey öncesi sonrsı hep destek veriyo doğru insanın yanındasın rahat ol ve o nederse harfiyen uygula derimTup bebekmi yaptirdin yoksa kendiligindenmi oldu ay beninde 3 bir tarafta dort bir tarafta vardi iki ay kullan vitaminleri dedi amh testi kac gune cikiyor . Rabbim yar ve yardimciniz olsun
tmm kimseye sölemem kiiii