Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

inşallah canım benim...sen daha iyi bilirsin tabi ama birdahakini hiç kimseye söyleme bence annene bile.inan böyle kafan rahat oluyor
Annem en büyük desteğim canım benim ona söylemezsem kolay atlatamam bu durumu :KK43: Zaten transfer sonrası annemle kocam bakıyor bana sultanlar gibiydim ha iyiydi valla bugün Sultanlık bitti :KK70:

hoşgeldin canım ne zaman başladın ilaçları kullanmaya.tahlillerin normal çıkarsa ve tabi yumurtalarında kaan beyin istediği derecede olursa. yumurta toplanmaya başlanır
forumun acemisiyim:) ancak girebildim ve şimdi gördüm.teşekkür ederim cevap vermişsin. bugün dr.umla randevum vardı.estrofem verdi başla bugün diye.2. hafta için saizen diye ilaç yazdı.3 hafta sonra duphaston kullanacakmışım. sanırım yumurta toplama hazırlıkları...bir de incir kürüne başla dedi..hem heyecanlıyım..hem korkuyorum...karmakarışığım...Dİlerim ki allah bu yolda kimseyi eğlendirmesin..

forumun acemisiyim:) ancak girebildim ve şimdi gördüm.teşekkür ederim cevap vermişsin. bugün dr.umla randevum vardı.estrofem verdi başla bugün diye.2. hafta için saizen diye ilaç yazdı.3 hafta sonra duphaston kullanacakmışım. sanırım yumurta toplama hazırlıkları...bir de incir kürüne başla dedi..hem heyecanlıyım..hem korkuyorum...karmakarışığım...Dİlerim ki allah bu yolda kimseyi eğlendirmesin..
amin inşallah.hakkında hayırlısı olsun.....sonu güzel olur güzel haberler verirsin inşallah bizlere

Merhaba arkadaşlar haber vermek için geciktim biraz kusura bakmayın sonucum negatif çıktı :KK43: Kaan bey ile görüştük eşimle birlikte bir süre ara vereceğiz. Bu sırada da Kaan beyin yaptırmamızı istediği bazı testler var sonrasına hazırlık için onları yaptıracağız. Hayırlısı olsun inşallah Rabbim herkesin gönlüne göre versin inşallah, buralardayım her zaman takipteyim sizleri :*
Canım hakkında hayırlısı olsun inşallah. Her gecenin bir sabahı vardır. Senin sabahın da yakındır umuyorum

selam canlar :)
Bloga ara vermiştim yaklaşık 2,5 ay kadar. Çünkü yazılanlardan etkileniyordum. yani kafamı uzaklaştırmam gerekiyordu bu tedaviden.
Listeyi çok merak ediyorum kimler hamile neler olmuş diye.
Biz 4. toplamaya başladık bu hafta itibariyle. Bu Cuma kaç yumurta büyüdü iğnelere cevap veriyor mu benim nazlı yumurtalar onu göreceğiz.
Hamile olanlar lütfen benim için de dua eder misiniz? Bu son olsun artık ve transfere gideyim ben de hamile haberimi vereyim.
Yoruldum artık Nisan da 1 sene olacak..
Hayırlısı tabi daha nasipte yolumuz varsa Allah izin verdiği sürece bu yolda yürümeye devam edeceğim umutla, hevesle, duayla..

inşallah ben de o mutlu yola yaklaşmışımdır...

Allah hepimizin yardımcısı olsun.
canım iyi düşün iyi olsun herşey..:)
moralini yüksek tutmaya çalış..
Kendim için dua ederken benimle aynı yolda yürüyenlere de yardım et diyorum rabbime....İnşallah yaklaşıyorsundur bebeğine ve buradan müjdeni verirsin bize..

Evet canim.çok şükür tutyu vitaminlerin yarari olmazmi hic bak.bu topigin ilk sayfalarini oku 35-36. Sayfalarinda oyle mucizeler var ki sizde sorun neydi ? Ama stres en büyük düşman biraz sakin olmaya calis kafani kurcalayacak bir mesgale bul kendine bu kadar stres icinde yumurta gekisimin etkilenir. Ayrica esine kizdim elbet Rabbim.ne zaman isterse ama sen elinden geleni yap sonrasini Allah a birak bak çok şükür bizim.ilkinde oldu bu bir vesile elbet.. Hakkimizda hayirlisi vitaminler icinde o kadar korkma benimki öyle cok.yuksek meblalar tutmamisti tss catlasa 200/falan verdim zaten ilaclarim bir kutusu iki ay yetiyor neredeyse hepsinin icinde bolca var. Bi yerden baslamak.lazim hakkinda hayirlisi olsun canim.
Tessekurler sizinki tuttumu ay sitres sardi beni ya tutmassa benim son sansim esimle kavga etmekten biktim o dio armut pis agzima düş dio ama allah isterse olur dio bende biliyorum ama sifayi ariyacaksin diyorum cok pahali bir tedavi farkindayim ama ben cooook istiyorum anne olmak rabbim hayirli evlatlar versin hepimize birde vitaminlerin faydasini gören varmi

Allahtan çok uzun değilmiş arası kalbim yerinden çıkacak düşündükçe az kaldı allahım izniyle :) yarın histo için randevu alıcam. Kızlar bide bişey daha sormak istiyorum, eşim kafamı karıştırdı sen niye vitaminlerini içmiyorsun kan bey kesmeni söylemedi ki diyor.. Fakat opu dan sonra Kaan beyin yanına gittiğimde bana kesebilrsin demişti.eşim de ısrarla tam tersini diyor. Sizde nasıl oldu
Canım bazıları yumurta kalitesini arttırmak için olduğundan opu sonrası içmene gerek kalmıyor.Onları opu sonrası kestiriyor Kaan Bey.Hangilerini içmeye devam edeceğini söylüyor.Eşin daha tedavi bitmedi diye düşünüp içmen gerektiğini söylemiş olabilir.

Tessekurler sizinki tuttumu ay sitres sardi beni ya tutmassa benim son sansim esimle kavga etmekten biktim o dio armut pis agzima düş dio ama allah isterse olur dio bende biliyorum ama sifayi ariyacaksin diyorum cok pahali bir tedavi farkindayim ama ben cooook istiyorum anne olmak rabbim hayirli evlatlar versin hepimize birde vitaminlerin faydasini gören varmi
CAnım bu tedavide eş desteği çok önemli ama erkekler çarçabuk pes edebiliyorlar biz kadınlar anne olabilmek için bütün imkanları zorluyoruz rabbim bizlere annelik içgüdüsünü vermiş onlar babalığı sonradan öğrenerek yaşıyorlar.vitaminler cok önemli canim biz 2ay kullandık kaliteye etkisi cok sakin ihmal etmeyin :KK66:

Allahtan çok uzun değilmiş arası kalbim yerinden çıkacak düşündükçe az kaldı allahım izniyle :) yarın histo için randevu alıcam. Kızlar bide bişey daha sormak istiyorum, eşim kafamı karıştırdı sen niye vitaminlerini içmiyorsun kan bey kesmeni söylemedi ki diyor.. Fakat opu dan sonra Kaan beyin yanına gittiğimde bana kesebilrsin demişti.eşim de ısrarla tam tersini diyor. Sizde nasıl oldu
günaydın canım ben gecen hafta opu oldum bana vitaminleri kesmemi söyledi duphastun birde opudan 4gün sonra bir iğnem vardı onu yaptırdım. Kaan Bey "Duphastonu da 10 gün sabah akşam, 10 gün kullanı bırak. adetin geldikten sonra 3-5. günleri histo içn randevu al" dedi.

günaydın canım ben gecen hafta opu oldum bana vitaminleri kesmemi söyledi duphastun birde opudan 4gün sonra bir iğnem vardı onu yaptırdım. Kaan Bey "Duphastonu da 10 gün sabah akşam, 10 gün kullanı bırak. adetin geldikten sonra 3-5. günleri histo içn randevu al" dedi.

canım çok sağol içimi çok rahatlattın birebir aynısını bende yaptım.. Aradım bugün çok aydınlatmadı hemşireler, randevumu da aldım haftaya salı histom var :)

Kızlar opu işlemin içine histonun ücreti dahil değil mi ? Bize öyle denmişti fakat şimdi yeni bir ücret daha eklendi ????

X