- 10 Kasım 2014
- 237
- 775
- 49
-
- Konu Sahibi mavinehir17
- #8.721
çok sağol canım.... amin, hepimizinki inşallah....Kızçemiz geliyor demek annesine süpriz yapmış gözünaydın sağlıklı olsun inşallah :)
4 lü tarama vardı cnm...sonuçları 1 hafta-10 gün'e çıkıyormuş. bizimki süpriz yaptı.. erkek diyorduk ama cimcime geliyor bir tane...
Canım hiç belli olmaz... gösterirse görürsünüz.. Gerçi benim 2li taramada erkek gibiydi, Kaan Bey de %90 erkek dedi ama aynı zamanda bu haftalara güven olmaz, değişebilir de dedi ki nitekim değişti... Meğerse gördüğümüz kordonmuş...canım benim yarın 2li tarama var ben cnsiyetleri öğrenirim diye umuyordum boşuna umutlanmıyım mı?
Canım çok şükür güzel çıktı sonucum salı tekrar edicez sonrada kese göreceğiz inşallah senin nasıl gidiyor ?[/QUOTE
Hayırlı olsun canım gözünüz aydın.çok sevindim. Regl olmayı bekliyorum ben dr histo için. Böyle sizlerin güzel haberlerinizî dıydukça heyecanla ve umutla gün sayıyoruz.Canım çok şükür güzel çıktı sonucum salı tekrar edicez sonrada kese göreceğiz inşallah senin nasıl gidiyor ?
Oooo çok yaklaşmıssın bebişlere inşallah sizlerinde hamiş haberlerinizi alacağız bir bir :)Hadi gözü
Hayırlı olsun canım gözünüz aydın.çok sevindim. Regl olmayı bekliyorum ben dr histo için. Böyle sizlerin güzel haberlerinizî dıydukça heyecanla ve umutla gün sayıyoruz.
canım maşallah :) cimcimeler çoğalıyor4 lü tarama vardı cnm...sonuçları 1 hafta-10 gün'e çıkıyormuş. bizimki süpriz yaptı.. erkek diyorduk ama cimcime geliyor bir tane...
kızlar bir cimcimede benden geliyor bugün kız olduğunu öğrendim kaan bey banada 12. haftada oğlana benziyor ama daha çok küçük demişti sonra 14. haftada yüzüstü yatıyordu ama kıza benziyor dedi bugün öğrendim kızmış
Ayy hadi hayırlısı çok meraklandim bak şimdi inşallah veda edersin kırmızılara artık.Ben hala regl olmadım test te yapamadım ama üzülüyorum tek çizgi çıkınca ikinci gün bakalım hayırlısı
Hayırlı olsun inşallah canım . Allah sağlıkla kavuştursun cimcimenekızlar bir cimcimede benden geliyor bugün kız olduğunu öğrendim kaan bey banada 12. haftada oğlana benziyor ama daha çok küçük demişti sonra 14. haftada yüzüstü yatıyordu ama kıza benziyor dedi bugün öğrendim kızmış
H4 lü tarama vardı cnm...sonuçları 1 hafta-10 gün'e çıkıyormuş. bizimki süpriz yaptı.. erkek diyorduk ama cimcime geliyor bir tane...
Hayırlı olsun tatlım. Sağlıkla kucağına al inşallah cimcimeni4 lü tarama vardı cnm...sonuçları 1 hafta-10 gün'e çıkıyormuş. bizimki süpriz yaptı.. erkek diyorduk ama cimcime geliyor bir tane...
kızlar bu adet düzenliyici haplara adetin ilk günümü başlanıyodu..bide beyazdan mı yoksa kahverengilerden mi başlanıyo
teşekkür ederim canım..gösteriyomuş sonradan gördüm bendeCanım yanıltmak istemem ben uzun süre önce kullandım o hapı çünkü. Ancak beyazdan başlanıyor diye hatırlıyorum. Ayrıca ok yönüyle doğru başlangıç noktası gösterilmiştir üzerinde.