- 2 Ocak 2013
- 777
- 1.430
-
- Konu Sahibi mavinehir17
- #8.761
Cylo prognova dimi cnm beyazdan basliyorsunkızlar bu adet düzenliyici haplara adetin ilk günümü başlanıyodu..bide beyazdan mı yoksa kahverengilerden mi başlanıyo
@loughnow canım senin nasıl gidiyor bekleme sürecin tahlil günün ne zaman ?
Hayirli olsun rabbim kucagina almayi nasipersinkızlar galiba hamileyim:))))) 11. günüm 26 kusur cıkmışşşş iyimi
kızlar galiba hamileyim:))))) 11. günüm 26 kusur cıkmışşşş iyimi
evet canım cylo prognovaCylo prognova dimi cnm beyazdan basliyorsun
Hadi canım inşlllah sende hamiş listesine ekleneceksin güzel haberini bekliyoruz :)pazartesi canım benim tahlilim hayırlısı bakalım :)
hayırlı olsun canımmkızlar bir cimcimede benden geliyor bugün kız olduğunu öğrendim kaan bey banada 12. haftada oğlana benziyor ama daha çok küçük demişti sonra 14. haftada yüzüstü yatıyordu ama kıza benziyor dedi bugün öğrendim kızmış
kızlar bir cimcimede benden geliyor bugün kız olduğunu öğrendim kaan bey banada 12. haftada oğlana benziyor ama daha çok küçük demişti sonra 14. haftada yüzüstü yatıyordu ama kıza benziyor dedi bugün öğrendim kızmış
Allah sağlıklı kılsın. Kucağına almayı nasip etsin tek avazda inşallah.
Allah sağ salim kucağına almayi nasip etsin senin adına çok sevindim. Inşallah bizlere de nasip olurhayırlı olsun canımm
hoşgeldin canım ne zaman başladın ilaçları kullanmaya.tahlillerin normal çıkarsa ve tabi yumurtalarında kaan beyin istediği derecede olursa. yumurta toplanmaya başlanırKızlar aranıza yeni katılıyorum bende tüpbebek için kaan beye gittik. Eşimle bana gıda takviyesi türünden ilaçlar verdi onları kullandık tahlilleri gönderdik.ilk adetinde ara randevu Al dedi. Bundan sonra ne olacak nasıl olacak bilginiz varsa nolur bi şeyler söyleyin.
Günaydın canım salı tekrar kan vericem ondan sonra kese görmeye gidicez nasipse sen ne zaman göreceksin ?Herkese gunaydin:) bugun insallah sonuc bekleyenler icin guzel bir gun olur. agapo cugum sen ne zaman kese gormeye gideceksin?
canım histereskopi ve rahim çizme aynı anda ve genel anestezi altında yapılıyor.Dolayısıyla hiç ağrı hissetmiyorsun.Histo sonrası 15-20 gün arasında da transfer gerçekleşiyor genelde.İyi akşamlar kızlar.. Rahim çizdirme ağrılı oluyor mu ve transfer kaç gün sonra yapılıyor ??
cumartesi gidecegim kan tahlili olumlu olsada korkuyorum.ara sira lekelenmelerim oluyor doktor norrmal dedi sende lekelenme var miGünaydın canım salı tekrar kan vericem ondan sonra kese görmeye gidicez nasipse sen ne zaman göreceksin ?
pazartesi canım benim tahlilim hayırlısı bakalım :)
Bende hiç lekelenme olmadı canım ama korkma dondurulmuş embriyolarda lekelenme oluyormuş endişelenme senin transferin nezaman olmuştu?cumartesi gidecegim kan tahlili olumlu olsada korkuyorum.ara sira lekelenmelerim oluyor doktor norrmal dedi sende lekelenme var mi