- 5 Kasım 2014
- 365
- 445
- 37
-
- Konu Sahibi mavinehir17
- #8.681
Ben de bıktım bu psikolojik belirtilerden her ay yeni belirti beliriyor. Erken gebelik belirtileri neler diye okuduğum her şey bendeymis gibi hissediyorum. Artık normal değilim anladım bunu.Bu belirsiz ve zor günlerin geçmesini istiyorum artık.Her ay o kırmızı yı gördüğümde ağlamak istemiyorum.Bende öyle düşünüyorum canım bekliyorum ya Kaan beye gitcem olsunda psikolojik de olabilir
Canım sabırla ve umutla devam tedaviye inşallah sende o kırmızıları 9 ay boyunca hiç görmeyeceksin birdahaBen de bıktım bu psikolojik belirtilerden her ay yeni belirti beliriyor. Erken gebelik belirtileri neler diye okuduğum her şey bendeymis gibi hissediyorum. Artık normal değilim anladım bunu.Bu belirsiz ve zor günlerin geçmesini istiyorum artık.Her ay o kırmızı yı gördüğümde ağlamak istemiyorum.
Aklımdan bir gün çıksın istiyorum ama olmuyor
Canım agapocum nasılsın? Nasıl gidiyor? Değerin kaç çıktıCanım sabırla ve umutla devam tedaviye inşallah sende o kırmızıları 9 ay boyunca hiç görmeyeceksin birdaha
tombilibocum şimdilik iyi gidiyor 10.gün değerim 70 çıktı yarın ikinci tahlilimi yaptırıcam inşallah herşey yolunda gider ama hiç bitmiyor endişeler yok değer güzel artacakmı yok kese yok kalp atışı sonucu öğrenince rahatlıyacam zannediyordum ama öyle olmuyormuş rabbim insallah en kısa sürede sizede bu mutluluğu yaşatır :)Canım agapocum nasılsın? Nasıl gidiyor? Değerin kaç çıktı
Kaan beyin verdiği vitaminler yapmıyor canımBu vitamin ler kilo yapıyor mu kızlar
hoşgeldinizne güzel bir hamilemiz daha oldu. tebrik ederim. Allah.ım kucağıninşallahda aldığınız günleri gösterir. KAAN Beye sonsuz teşekkürler. benim durumumda sizinkiyle aynı. ama henüz transferim olmadı. ama umut oldunuz. daha da güçlendim ve inandım. inşallah bende sizin gibi bu muthiş duyguyu tadarım en kısa zamanda.
Canlar bende sizdenim o kadar karamsarim sizler bana umut oldunuz fsh ilk 17 sonra 3 cikti amh bakilacak bakalimhayirlisi olur insahoşgeldinizne güzel bir hamilemiz daha oldu. tebrik ederim. Allah.ım kucağınıza da aldığınız günleri gösterir. KAAN Beye sonsuz teşekkürler. benim durumumda sizinkiyle aynı. ama henüz transferim olmadı. ama umut oldunuz. daha da güçlendim ve inandım. inşallah bende sizin gibi bu muthiş duyguyu tadarım en kısa zamanda.
Tessekurler canim cok pahaliymis allah yardimcimiz olsunNursimammm canim 1160 tutttu bizim 2 aylik vitaminler
aKaan beymi incir sogan kurunu dedi yapAramiza hosgeldiniz.İnternetten İbrahim saracoglunun soğan kuru veya incir kuru diye aratinca ulasabiliyorsunuz
tamam canım çok teşekkür ederimCanım annemle konuştum adet tamamen bittikten sonra başlayıp 15 gün yapmışız.