Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

Bende öyle düşünüyorum canım bekliyorum ya Kaan beye gitcem olsunda psikolojik de olabilir
Ben de bıktım bu psikolojik belirtilerden her ay yeni belirti beliriyor. Erken gebelik belirtileri neler diye okuduğum her şey bendeymis gibi hissediyorum. Artık normal değilim anladım bunu.Bu belirsiz ve zor günlerin geçmesini istiyorum artık.Her ay o kırmızı yı gördüğümde ağlamak istemiyorum.
Aklımdan bir gün çıksın istiyorum ama olmuyor

Canım sabırla ve umutla devam tedaviye inşallah sende o kırmızıları 9 ay boyunca hiç görmeyeceksin birdaha

Hı unutmadan bide dün kaan bey arı sütü balla karıştırdımr her sabah bi çay kaşığı ye dedi ama gerçek olsun arı sütü dedi 1 kilisu 2500 tl imiş sordum aktarlara sonra konakta bi aktarcıda önceden eczacı ymıs sahibi orada karışım yaptırdım InsaAllah faydası olur bol bol kaliteli yumoşlar olsun.

Slm kizlar halamin kiziyla ayni senr evlendik kader ya ikimizinde cocugu olmadi 6 senedir o cok caba gostetdi şükürler olsunki üçüncü denemesi ikiz hamile bu gun belli oldu cok agladim cok sevindim esime durmadan sevindigimi söyledim kizdi yeter anladik dedi ve ben bizimde insallah ikiz olur kapat o konuyu dio of bu adam omrumu yedi arkadaslar bu vitaminlerin toplam fiyati nedir

Canım agapocum nasılsın? Nasıl gidiyor? Değerin kaç çıktı
tombilibocum şimdilik iyi gidiyor 10.gün değerim 70 çıktı yarın ikinci tahlilimi yaptırıcam inşallah herşey yolunda gider ama hiç bitmiyor endişeler yok değer güzel artacakmı yok kese yok kalp atışı sonucu öğrenince rahatlıyacam zannediyordum ama öyle olmuyormuş rabbim insallah en kısa sürede sizede bu mutluluğu yaşatır :)

Canlar bende sizdenim o kadar karamsarim sizler bana umut oldunuz fsh ilk 17 sonra 3 cikti amh bakilacak bakalimhayirlisi olur insa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…