- 10 Kasım 2014
- 237
- 775
- 49
-
- Konu Sahibi mavinehir17
- #8.701
Maalesef, benim muayenem Salı. Kontrol iyi geçmiştir umarım :)Günaydın kızlar... bu sabah muayenesi olan var mı? sabah 10:30 ta ordayım ben...
Dualarımız seninle canım :)hayırlı cumalar canlar:)))) dualarınızı bekliorum......
Canım senin de güzel haberlerini bekliyoruz bugünDualarımız seninle canım :)
Canım çok şükür güzel çıktı sonucum salı tekrar edicez sonrada kese göreceğiz inşallah senin nasıl gidiyor ?Canım senin de güzel haberlerini bekliyoruz bugün
hayırlı cumalar canlar:)))) dualarınızı bekliorum......
4 lü tarama vardı cnm...sonuçları 1 hafta-10 gün'e çıkıyormuş. bizimki süpriz yaptı.. erkek diyorduk ama cimcime geliyor bir tane...Maalesef, benim muayenem Salı. Kontrol iyi geçmiştir umarım :)
Hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. O kadar uzun sürmüyor beni 4 gün sonra aramışlardı. Ama tedbir amaçlı demişlerdir 10 gün diye:)4 lü tarama vardı cnm...sonuçları 1 hafta-10 gün'e çıkıyormuş. bizimki süpriz yaptı.. erkek diyorduk ama cimcime geliyor bir tane...
annesinin güzel kızı saklanmış mı4 lü tarama vardı cnm...sonuçları 1 hafta-10 gün'e çıkıyormuş. bizimki süpriz yaptı.. erkek diyorduk ama cimcime geliyor bir tane...
Canım çok şükür güzel çıktı sonucum salı tekrar edicez sonrada kese göreceğiz inşallah senin nasıl gidiyor ?
çok sağol canım... Allah hepimize nasip etsin...Hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. O kadar uzun sürmüyor beni 4 gün sonra aramışlardı. Ama tedbir amaçlı demişlerdir 10 gün diye:)
annesinin güzel kızı saklanmış mısüpriz mi yapmış bizlere burası süprizlerle dolu bir yer oldu ne güzel...Rabbim ayıpsız kusursuz sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah kız erkek fark etmez
Kızçemiz geliyor demek annesine süpriz yapmış gözünaydın sağlıklı olsun inşallah :)Kız saklar derler ama bu kandırdı bir de bizi, kordonu almış bacak arasına, erkek sandık... amin canım, Allah hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsin...