Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

cnm bende vitaminleri kulanıyorum geçende bir arkadaşımız daha sormuş kilo yapıyormu diye hayır asla kilo almadım ben hatta bu tedavi aşamasında 3 kilo da verdim devam ediyorum vitaminlere pazartesi de iğnelerime başlıyorum artık inş.bu sefer yumurtalar çok olur ve sağlıklı olurda biran önce taranfer yapılır her gün gün sayıyorum beklemek çok zor yaa benim 2,tevadim çünkü ilk denememiz olmamıştı bizim

kızlar bir cimcimede benden geliyor bugün kız olduğunu öğrendim kaan bey banada 12. haftada oğlana benziyor ama daha çok küçük demişti sonra 14. haftada yüzüstü yatıyordu ama kıza benziyor dedi bugün öğrendim kızmış :KK36::KK36::KK36::KK36::KK73::KK73::KK73:

Heeeey cimcimeler bir anda kendini göstermiş. Kızların sayfası paşa oğluşlarla doldu diyordum. İbre değişti :KK66:
Sağlıkla büyüsün, hoooop kucak olsun annesi :)

Heeeey cimcimeler bir anda kendini göstermiş. Kızların sayfası paşa oğluşlarla doldu diyordum. İbre değişti :KK66:
Sağlıkla büyüsün, hoooop kucak olsun annesi :)
evet canım kızlar biraz geç gösteriyor yaa kendiniöyle oldu sessiz sessiz bekledik :KK66: inşallah sağlıkla kucağımıza alırız darısı olmayanların başına :KK49:

X