- 30 Ağustos 2014
- 1.391
- 2.874
- 44
- Konu Sahibi mavinehir17
- #8.741
eymen4545 güzel habeini bekliyoruz inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kizlar kimler vitaminler i kullaniyor
4 lü tarama vardı cnm...sonuçları 1 hafta-10 gün'e çıkıyormuş. bizimki süpriz yaptı.. erkek diyorduk ama cimcime geliyor bir tane...
kızlar bir cimcimede benden geliyor bugün kız olduğunu öğrendim kaan bey banada 12. haftada oğlana benziyor ama daha çok küçük demişti sonra 14. haftada yüzüstü yatıyordu ama kıza benziyor dedi bugün öğrendim kızmış
Hayirli olsun:) insallah degerin katlanarak artarkızlar galiba hamileyim:))))) 11. günüm 26 kusur cıkmışşşş iyimi
evet canım kızlar biraz geç gösteriyor yaa kendiniöyle oldu sessiz sessiz bekledik inşallah sağlıkla kucağımıza alırız darısı olmayanların başınaHeeeey cimcimeler bir anda kendini göstermiş. Kızların sayfası paşa oğluşlarla doldu diyordum. İbre değişti
Sağlıkla büyüsün, hoooop kucak olsun annesi :)
tebriklercanım maşallah inşallah katlanarak artar önemli olan değerlerin doğru oranda artışı sen transfer gününü sayarakmı 11. gün dedin ?kızlar galiba hamileyim:))))) 11. günüm 26 kusur cıkmışşşş iyimi
evet cnm 3şubatta tranfer oldu... cok teşekkur ederim darısı tum isteyenlerin başınatebriklercanım maşallah inşallah katlanarak artar önemli olan değerlerin doğru oranda artışı sen transfer gününü sayarakmı 11. gün dedin ?
çok saol cnmHayirli olsun:) insallah degerin katlanarak artar
Canım gözünaydın önemli olan istenilen kadar katlanması inşallah güzel katlanır doktoruna ilettin mi çıkan sonucunu o nededi ?kızlar galiba hamileyim:))))) 11. günüm 26 kusur cıkmışşşş iyimi
canım irenbe de yaptırdım testi.. ii dedi cnmCanım gözünaydın önemli olan istenilen kadar katlanması inşallah güzel katlanır doktoruna ilettin mi çıkan sonucunu o nededi ?
senn kaçtı cnmCanım gözünaydın önemli olan istenilen kadar katlanması inşallah güzel katlanır doktoruna ilettin mi çıkan sonucunu o nededi ?
Maşallah canım kucaklamanıda nasip etsin allah :)Kizlarr benim 10.gun degerim 155 bugun 14.gun degerim701cikti :)))) Kaan bey cumartesi gunu ultrason icin cagirdi
Benim 10.gün 70 - 14.gün 307 çıktı kaan bey bize 4günde bir baktırıyor önemli olan 4 günde 4katına çıkmasıymış sana doktorun kaçgün sonra tekrarla dedi ?senn kaçtı cnm
Amin insallah.Rabbim seninde bebeginin saglikli bir sekilde dunyaya gelmesini nasip etsinMaşallah canım kucaklamanıda nasip etsin allah :)
Pazartesi tekrar kan vercem cnm...Benim 10.gün 70 - 14.gün 307 çıktı kaan bey bize 4günde bir baktırıyor önemli olan 4 günde 4katına çıkmasıymış sana doktorun kaçgün sonra tekrarla dedi ?