Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

hoşgeldinizne güzel bir hamilemiz daha oldu. tebrik ederim. Allah.ım kucağınıza da aldığınız günleri gösterir. KAAN Beye sonsuz teşekkürler. benim durumumda sizinkiyle aynı. ama henüz transferim olmadı. ama umut oldunuz. daha da güçlendim ve inandım. inşallah bende sizin gibi bu muthiş duyguyu tadarım en kısa zamanda.

Aramıza hoşgeldiniz. Tedaviniz hayırlı olsun. Açıkçası bize sadece vitamin vermişti. O yüzden kürler konusunda yardımcı olamayacağım. Bilen arkadaşlar varsa yardımcı olurlar muhakkak

Aramiza hosgeldiniz.İnternetten İbrahim saracoglunun soğan kuru veya incir kuru diye aratinca ulasabiliyorsunuz

Bicider13, post: 39383218, member: 651025"]Onlara baktım fakat 2 ay vitaminlere kullan sonra tedaviye sekil veririz dedi aynı anda 2 kürü yapsam olurmuki[/QUOTE]
Bildigim kadarıyla ayni anda ikisi yapilmiyor.önce soğan kuru sonra incir kuru diye biliyorum.

cnm sürpsiz hamilelik demişsin ya tedavi sırasında kendiliğinden mi hamile kaldın sen merak ettim cnm filozof seni
dilekçim evet ilkkez gittim kaan beye bi tane yumurtan var rezervin çok düşük dedi ve vitamin hapları verdi nerdeyse 10 tane ve o hafta hamile kalmışım :) destek lazımmış galiba yumurtama

Onlara baktım fakat 2 ay vitaminlere kullan sonra tedaviye sekil veririz dedi aynı anda 2 kürü yapsam olurmuki
bitanem ben inciri hergün kaynattım geceden sabah akşam
Tskler. Vitamin verdi dediki özellikle incir kürü hastalarim uygulayip geliyor cok faydasi oluyor dedi.
bitanem ben uyguladım hergün geceden kaynattım ve sabah akşam bi bardak aç karna içtim ve eşimede keçi boynuzu kaynattım aynı şekilde vitaminlere destek oldu galiba bu halde hamileyim şu an başka bi şey kullanmadım:)

Yeni gelen arkadaşlar hepiniz hoşgeldiniz. Sayfaya yazı yazmam virus nedeniyle çok zor oluyordu , sanırım artık dorun düzeldi.
Ben artık transfer asamasindayim, estrofem kullanıyorum, bant a başlamadım.
Bu arada sürpriz bebisler var, ya da ilk kez kaan beye gelip bebis bekleyenler var Rabbim ne büyük inşallah bize de nasip edecek.
Bu arada kaan bey de bu sayfayı okuyormuş

Soğan kürünü kullanmadan direk incir kürü mu kullandin Hayirli olsun bebişin:)))

Cider13 öncelikle hoşgeldin.
Sogan kürü rahim içinde bulunan enfeksiyon , miyom ve kist gibi seyleri temizledigi için önce yapılıyor incur kürü ise yumurta kalitesini ve sayısını artırdığı için sonra yapılıyor. Internette de ayrıntılı yazılmış oradan da bakabilirsin.

Canım aramıza hoşgeldin. Hayırlısı olsun. Sanırım rezerv azlığı var. Ben soğan kürünü yakın zamanda yapmadım ama . İncir kürünü mutlaka yap rezerv azsa. ve ikisini aynı anda yapMa bildiğim önce soğan sonra incir kürÜ. ben 2,5 su bardağı suyu kaynatıp içine 7-8 tane inciri yıkayıp 2ye bölüp kaynayan suya attım 20dk kaynattım ve ılımasını bekledim. Sonra sabah aç karna içtim. Hergün taze yapılıp içilecek. inşallah faydasını görürsün. Başka sorun olursa yardımcı olmaya çalışırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…