Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

Kızlar merhaba bende yeni katıldım aranıza umarım hepimizin tedavisi hayırlı olur ben bugün gittim kaan beyin yanına ön hazırlık asamasindayiz tahliller ve vitaminler verdi.Bverdi.Bide soğan ve incir kürü dedi ama nasıl yapıyoruz yardımcı olurmusunuz.
Günaydın canım öncelikle hoş geldin. Tedavin hayırlı olsun. Ben her iki kürü de yaptım. Daha doğrusu sağ olsun annem ilgilendi kürlerle. Soğan kürünü kist için yapmıştık. Bende çikolata kisti vardı sol yumurtalığımda. Ama nerdeyse 9 cm ye ulaştığı için etkili olamadı ve ameliyat oldum. İncir kürünü de yumurtalarım artsın diye yapmıştık. Hakikaten etkili oluyor. Kürleri annem hazırladığı için çok net bilmiyorum ama 7-8 tane inciri ikiye bölüp 15 dk felan kaynatıyordu. Ayrıca başka bir kapta 2 orta bot havucu da aynı şekilde kaynatıp bunlar ılıdıktan sonra incirle havucun suyunu karıştırıp aç karnına içiriyordu. Ben sabah akşam aç karnına içtim. Günlük yapman çok önemli. Umarım denersin ve işine yarar senin de. Sevgiler.

Günaydın canım öncelikle hoş geldin. Tedavin hayırlı olsun. Ben her iki kürü de yaptım. Daha doğrusu sağ olsun annem ilgilendi kürlerle. Soğan kürünü kist için yapmıştık. Bende çikolata kisti vardı sol yumurtalığımda. Ama nerdeyse 9 cm ye ulaştığı için etkili olamadı ve ameliyat oldum. İncir kürünü de yumurtalarım artsın diye yapmıştık. Hakikaten etkili oluyor. Kürleri annem hazırladığı için çok net bilmiyorum ama 7-8 tane inciri ikiye bölüp 15 dk felan kaynatıyordu. Ayrıca başka bir kapta 2 orta bot havucu da aynı şekilde kaynatıp bunlar ılıdıktan sonra incirle havucun suyunu karıştırıp aç karnına içiriyordu. Ben sabah akşam aç karnına içtim. Günlük yapman çok önemli. Umarım denersin ve işine yarar senin de. Sevgiler.
soğan kürünü daha önce denedim ama incir kürünü uygulamadım.ne zaman başlanması gerekiyor incir kürüne ve ne zaman ara veriliyor canım

Tskler bilgilendirdiginiz icin kızlar incir ve havuç kürü 21 iç 7 gün ara sonra 21 gün daha içilip toplam 42 gün içilecekmiş nette o şekilde yazıyor.
Canım benim bildiğim havuç yumurtanın çatlamasına neden oluyor o yüzden ben havuçlu hiç denemedim. Zaten yumurta toplama zamanında çatlatma iğnesi oluyoruz. Ama sayı ve kalite için sadece incir kürü daha mantıklı geliyor. Yine de araştır ve diğer arkadaşlardan da bilgi al.

dün adet olmam gerekiyordu hala olmadıı:) hayırdır inşallah gebelik testi yapsam idrarda çıkar mı??
İdrar testine sakın güvenme canım yanıltıcı olabiliyor ben transferin 7.ve9.günleri yaptım tek çizgi çıktı ikinci çizgi çok çok silikti zor görülüyordu ben onu yine negatif olarak algılamıştım 10.gün kan tahlilinde hamileliğimi öğrendim bir kaç gün daha bekleyip direk kan yaptır derim hadi bakalım süpriz hamişler arasına sende eklenirsin inşallah :KK66:

X