Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

Kızlar hepinize çok ama çok teşekkür ederim. Tek tek yazamıyorum çünkü malum bugün mesai başladı. Yoğun geçiyor. Değerim 592,2 transferimin 12. Günü. Rabbim burada aynı ümitle bir araya gelen, bu güzelliği yaşamayı isteyen herkese nasip etsin.
canım değerin çok çok güzel çıkmış 12. gün değeri olarak sana iki tanemi transfer oldu üç olmasın o :KK19::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73:

canım çok üzüldüm sanada üzülme diyemeyecğim ama sakın yılma. toparla kendini. daha herşey bitmiş değil. çok şükür yumurta üretebiliyorsun Rabbim senin yüzünü de bir gün güldürecek anneliği tattıracak. o zamana kadar sabırlı ve güçlü olmalısın. rabbim yardımcın olsun.
Çok sağol canım inşallah hepimizin yüzünü güldürür Rabbim

Günaydın canım şimdi gördüm mesajını. Elbette dua ederim ediyorum da zaten hep sizin için. Yaşadığın şey hiç kolay değil çünkü aynısını bizde yaşadık. O nedenle üzülme gibi bir şey diyemeyeceğim ama lütfen umudunu yitirme. Bizim sınavımız da bu. Allah böyle istemiş. Rabbim diyor ki "Ben sevdiğim kullarıma dert veririm. Bakalım sabır mı edecekler yoksa isyan mı?" O nedenle sabrın sonu selamettir diyoruz ve pes etmiyoruz. En kısa sürede güzel haberlerini bekliyoruz canım inşallah.
Haklısın canım asla isyan etmiyorum. .Rabbim her şeyin en iyisini bilir.bizi de güldürecek inşallah

Walla 2 embriyo transfer edilmişti ancak değeri ilk duyduğumda şok geçirdim. Arkadaşım sonucu aldı ben çok heyecan yaptığım için. Değeri söylediğinde 3 üzmü diye gözlerimi belerttiğimi hatırlıyorum. Allah hayırlısını nasip etsin ama üçüz se biri içimde kalır ben nasıl doğururum bilmiyorum.
Kardeşiyle geliyor olabilir :)
canım değerin çok çok güzel çıkmış 12. gün değeri olarak sana iki tanemi transfer oldu üç olmasın o :KK19::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73:

Walla 2 embriyo transfer edilmişti ancak değeri ilk duyduğumda şok geçirdim. Arkadaşım sonucu aldı ben çok heyecan yaptığım için. Değeri söylediğinde 3 üzmü diye gözlerimi belerttiğimi hatırlıyorum. Allah hayırlısını nasip etsin ama üçüz se biri içimde kalır ben nasıl doğururum bilmiyorum.
ikizdir ikizdir canım hayırlısı olsun ne diyelim kaan beye iletten mi o ne tepki verdi bu değere :KK35:

taransfer olurken açı oluyormu cnm yumurta toplanırken baygın olduğun için birşey anlamıyorsun ama buda öylemi o evreye daha gelmediğim için merak ediyorum
canım daha önce jinekolojik muayene oldun mu yani spekulum takıldımı? bi o takılırken hafif bi acı oluyor ama çok değil sonraki işlemlere ağrı sızı olmuyor ekrandan minnakların boşluğa düşüşünü izliyorsun çok eğlenceli :KK37: bu arada ben sana hoşgeldin dememişim kafa gitmiş bende aramıza geç gelmişsiniz ama hoşgelmişsin canım :KK68::KK68::KK68:

Kızlar hepinize çok ama çok teşekkür ederim. Tek tek yazamıyorum çünkü malum bugün mesai başladı. Yoğun geçiyor. Değerim 592,2 transferimin 12. Günü. Rabbim burada aynı ümitle bir araya gelen, bu güzelliği yaşamayı isteyen herkese nasip etsin.
senin adına çok sevindim rabbim yuzumuzu güldurmeye devam etsin gözün aydın canım

X