Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

canım bende de olmamıştı ama eğer biesteron kullanıyorsan belki o geçikmeye neden olmuş olabilir :/
bir aya yakındır sabah
canım bende de olmamıştı ama eğer biesteron kullanıyorsan belki o geçikmeye neden olmuş olabilir :/
evet bu ilacı bir aya yakındır sabah akşam kullanıyorum yumurta rezervim yaşımın altında diye verdi kaan bey

Niye

Ikikere tiplandi canim
Canım en az 2 embriyo istedi Kaan hoca

Kızlar yarın kan tahlili yaptıracağım benim için dua edin içime olmuyacakmış gibi doğuyor hiç ümidim yok

Ümitsizliğe kapılma lütfen bol bol dua et Rabbimin izniyle olacak inşallah Allah'ım hepimizin emeklerini boşa çıkarmasın hayırlısıyla bebeğin sana sımsıkı tutunsun inşallah

Canım inşallah zamanı uzak değil. Olumsuza yönlenme lütfen. Gelecek transferinde ne kadar olumlu başlarsan bebeğinin şansı artacaktır.

Günaydın canım şimdi gördüm mesajını. Elbette dua ederim ediyorum da zaten hep sizin için. Yaşadığın şey hiç kolay değil çünkü aynısını bizde yaşadık. O nedenle üzülme gibi bir şey diyemeyeceğim ama lütfen umudunu yitirme. Bizim sınavımız da bu. Allah böyle istemiş. Rabbim diyor ki "Ben sevdiğim kullarıma dert veririm. Bakalım sabır mı edecekler yoksa isyan mı?" O nedenle sabrın sonu selamettir diyoruz ve pes etmiyoruz. En kısa sürede güzel haberlerini bekliyoruz canım inşallah.

sizleri ve sayfayı 10 gündür takip ediyorum ve sizlere bende katılmak istedim çünkü herkez birbirinden birşeyler öğreniyor ve umut oluyor hepimize
Hoş geldin canım ne iyi yapmışsın.Burda hem birbirimizden birşeyler öğreniyor hem de birbirimize destek oluyoruz.Böylelikle daha keyifli geçiyor süreç.Sen hangi aşamadasın? cycas cım seni de listemize eklesin

Kızlar malesef güzel haber veremiyorum sizlere. Test yaptırdım bugün olmadı malesef
canım çok üzüldüm sanada üzülme diyemeyecğim ama sakın yılma. toparla kendini. daha herşey bitmiş değil. çok şükür yumurta üretebiliyorsun Rabbim senin yüzünü de bir gün güldürecek anneliği tattıracak. o zamana kadar sabırlı ve güçlü olmalısın. rabbim yardımcın olsun.

benbe size nasıl başladığımı yazmak istedim.ben 35 yaşındayım ve 10 yıllık evliyiz fakat son 2 yıldır bebek istiyoruz fakat 1 yıldır maalesef kendi cabalarımızla hamile kalamadım çok araştırdım ve bir arkadaşım irembe de kaan bozkurt hocamızı önerdi ve kesinlikle çok doğru karar çok iyi bir doktor öncelikle bunu belirtmek istiyorum ilk gittik tanıştık tabiki elimde daha önceki tahliller testler hepsi vardı baktı ve yumurta rezervim yaşıma göre çok fazla düşük tü oda aynı şeyi söyledi . ilk ilaçlarla 3 ay başladık sonra iğneler ve enson yumurta toplanmaya başladı ilk deneme maalesef olmadı ve yumurta çok az ve kalitesiz çıktı kaan bey bile şaşırdı bu kadar ilaç iğne tedavi çok kötü dilek dedi ama çok iyide motive ediyor tekrar denicez herşey bitmiş değildir dedi dinlenicez 1 veya 2 ay sonra yine sen kendini ne zaman iyi hissedersen başlıcaz dedi ben o gün yıkıldım ağlamaktan gözlerim şişti olmucak benim çocuğum neden neden diye diye kendimi kahrettim 15 20 gün sonra toparladım kendimi ve şuan yine ilaçlarıma başladım sonra iğne ve yine yumurta toplama aynı işleme devam ama yumurta toplandıktan sonra ki işlemleri bilmiyorum zamanla onu da görücez .yanlız kaan bey gerçekten çok ,iyi ve uzman birisi kesinlikle çok memnunum inşallah arkadaşlar hepimize allahım istediğimiz sağlıklı hayırlı evlatları nasip eder .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…