-
- Konu Sahibi mavinehir17
- #8.441
canımm onun bazı kişilerde gecikmeye neden olduğunu okumuştum ama eğer istersen bi gebelik testi yaptır kuşkuların varsa sanırım biesteron hamileyken kullanılmamalı doğal gebelik olduysa zarar vermesin.bir aya yakındır sabah
evet bu ilacı bir aya yakındır sabah akşam kullanıyorum yumurta rezervim yaşımın altında diye verdi kaan bey
oleyyy sabah sabah harikasınız yaaa değerin kaç çıktı canım Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsinKızlar hamileyim
canımm çok tebrik ederimmm.Kızlar hamileyim
Oleyy hayırlı uğurlu olsun. Allah devamını getirsin inşallah.Kızlar hamileyim
Hayırlı olsun tebrik ederim ne kadar güzel bir haber. Allah tamamına erdirsin inşallah:)Kızlar hamileyim
Gozun aydin allah tamamina erdirsin taze anneKızlar hamileyim
Hoşgeldiniz aramızasizleri ve sayfayı 10 gündür takip ediyorum ve sizlere bende katılmak istedim çünkü herkez birbirinden birşeyler öğreniyor ve umut oluyor hepimize
Hoşgeldiniz aramıza
Canım çok sevindim. Allah tamamına erdirsin inşallahKızlar hamileyim
Hoşgeldiniz, yeni keşfedildik sanırımsizleri ve sayfayı 10 gündür takip ediyorum ve sizlere bende katılmak istedim çünkü herkez birbirinden birşeyler öğreniyor ve umut oluyor hepimize
Oleyoooo günün ilk güzel haberi geldiKızlar hamileyim
Kızlar hamileyim
benbe size nasıl başladığımı yazmak istedim.ben 35 yaşındayım ve 10 yıllık evliyiz fakat son 2 yıldır bebek istiyoruz fakat 1 yıldır maalesef kendi cabalarımızla hamile kalamadım çok araştırdım ve bir arkadaşım irembe de kaan bozkurt hocamızı önerdi ve kesinlikle çok doğru karar çok iyi bir doktor öncelikle bunu belirtmek istiyorum ilk gittik tanıştık tabiki elimde daha önceki tahliller testler hepsi vardı baktı ve yumurta rezervim yaşıma göre çok fazla düşük tü oda aynı şeyi söyledi . ilk ilaçlarla 3 ay başladık sonra iğneler ve enson yumurta toplanmaya başladı ilk deneme maalesef olmadı ve yumurta çok az ve kalitesiz çıktı kaan bey bile şaşırdı bu kadar ilaç iğne tedavi çok kötü dilek dedi ama çok iyide motive ediyor tekrar denicez herşey bitmiş değildir dedi dinlenicez 1 veya 2 ay sonra yine sen kendini ne zaman iyi hissedersen başlıcaz dedi ben o gün yıkıldım ağlamaktan gözlerim şişti olmucak benim çocuğum neden neden diye diye kendimi kahrettim 15 20 gün sonra toparladım kendimi ve şuan yine ilaçlarıma başladım sonra iğne ve yine yumurta toplama aynı işleme devam ama yumurta toplandıktan sonra ki işlemleri bilmiyorum zamanla onu da görücez .yanlız kaan bey gerçekten çok ,iyi ve uzman birisi kesinlikle çok memnunum inşallah arkadaşlar hepimize allahım istediğimiz sağlıklı hayırlı evlatları nasip eder .
süpeerr... Hayırlı olsun canım.. Allah sağlıkla kucağına almayı naasip etsin...Kızlar hamileyim
Hoş geldiniz aramıza. Kesinlikle Kaan bey doğru bir karar olmuş benimde ilk toplama esnasında gelişen yumurta o kadar iğne ilaca rağmen 1 taneydi. Sonrasında 10 yumurta toplandı 3 embriyom oldu. İnşallah sizin de güzel yumurtalarınız olur döllenirler :*