- 4 Ocak 2015
- 140
- 438
- 38
-
- Konu Sahibi mavinehir17
- #8.401
Canım bende ilk denememde sizin yaşadıklarınızı yaşadıkevet bugündü olmadı ya hislerimde yanılmadım malesef..hayırlısı buymuş deyip beklicem.inşallah en kısa zamanda kavuşurum bebişime..Allah tan kimseye söylemedim.tüp bebek yaptığımı annem bile bilmiyor sadece ben ve eşim biliyodu..ikimiz başbaşa oturup ağladık..ne kadar zor bir sınavdayız böyle.rabbim isteyen herkese versin kimseye böyle acı yaşatmasın .....dua ett ne olur hamilesin duan kabul olur
canım bende de olmamıştı ama eğer biesteron kullanıyorsan belki o geçikmeye neden olmuş olabilir :/bayanlar kaan beyin verdiği vitamin hapları reglinizi 4 5 gün geciktirdimi acaba enim adet çok düzenlidir bugün 5. gün ve hala hasta değilim
Bu seferlik olmadı olarak görmeye çalış olur mu canım, güzel bebeğin vakti geldiğinde gelecek. İçini ferah tut, moral bozmadan yola devam :) Çoğumuzun ilk denemesi negatifti maalesef, ben dahil. Sizin için en doğru zamanda meleğiniz yola çıkacak inşallah :)Kızlar malesef güzel haber veremiyorum sizlere. Test yaptırdım bugün olmadı malesef
inşallah canım biraz daha iyiyim allaha şükür..ilk denemem değildi malesef.bu sene içinde ikinci denememdi buda olmayınca çok yıprandım.ilk denememi kaan beyle yapmamıştık....ama bunda nedense çok umutluydum özellikle burdan dolayı kaan bey çok başarılı ve işini çok iyi yapan biri.tabi onunda yapabileceği bişey yok elinden geleni yaptı hatta olmayınca çok şaşırdı..nasip zamanı var deyip beklicem bakalımBu seferlik olmadı olarak görmeye çalış olur mu canım, güzel bebeğin vakti geldiğinde gelecek. İçini ferah tut, moral bozmadan yola devam :) Çoğumuzun ilk denemesi negatifti maalesef, ben dahil. Sizin için en doğru zamanda meleğiniz yola çıkacak inşallah :)
aynı şeyleri yaşamışız seninle canım.cuma akşamı sonucu aldım hastaneden çıktım yağmur başladı ağlaya ağlaya gittim..o kadar çok bekliyodum ki bu sefer olmayınca bundan sonra hiç olmaz artık diye düşündüm.aklımdan da atamıyorum bunu olmayacak heralde diyorum..inşallah bende senin gibi sonunda sevinebilirim..rabbim yüzümü güldürür inşallah..seninde bebişini sağ salim kucağına almayı nasip eder inşallahCanım bende ilk denememde sizin yaşadıklarınızı yaşadık
Bizim döllenmedi bile
Hic unutmuyorum esim annem ben yağmurlu bir gunde dışarı ciktik haberi Alınca
Daga doğru götürdü esim sakın bi yerde hıçkıra hıçkıra ağlamıştım
Yağmurdan Islandim
Göz yaslarimla yağmur damlaları birbirine karıştı
O gun hic bebelerin olmayacak herhalde dedim
Ama su an altı haftalık hamileyim
Sende olacaksın
Seni cok seven kokuna aşık bebeklerin olacak sadece azcik toparlan ve Bismillah deyip tekrar başla dualarımız seninle
GÖzünaydın canım kaç tane kardan bebeğin oldu ?Evet 2. Opuyuda atlattım nihayet artık bende transfere hazırlanıyorum inşallah :)
GÖzünaydın canım kaç tane kardan bebeğin oldu ?
Canım senin kaç tane kardan bebeğin vardıGÖzünaydın canım kaç tane kardan bebeğin oldu ?
Canım benim 2 tane kardan bebeğim vardı 2 side transfer oldu başkada dondurulmuşum yok maalesefCanım senin kaç tane kardan bebeğin vardı
Hayırlısı canım. Yarın güzel haberi alacağız, ikisi de tutunmuş olacaklar abilerinin hatırı için inşallah. Hücre sayıları nasıldıCanım benim 2 tane kardan bebeğim vardı 2 side transfer oldu başkada dondurulmuşum yok maalesef
Biri 9 diğeri 4 hücreliydi canım senin kaç tane kardan bebeğin vardı ?Hayırlısı canım. Yarın güzel haberi alacağız, ikisi de tutunmuş olacaklar abilerinin hatırı için inşallah. Hücre sayıları nasıldı
Canım benim de ondört yumurtam toplandı ama sadece üçü döllendi.Biri 9 diğeri 4 hücreliydi canım senin kaç tane kardan bebeğin vardı ?
Olsun canım olucak oldumu 1 taneylede olur yeterki allah ol desin üçünüde dondurdular mı?Canım benim de ondört yumurtam toplandı ama sadece üçü döllendi.
Ikikere tiplandi canimEvet 2. Opuyuda atlattım nihayet artık bende transfere hazırlanıyorum inşallah :)
Bilmiyorum canım içimdeki bu olumsuzluk hissi umarım aldığımız hormon ilaçlarındandır inşallah ikimizde yarın buraya hamileyim yazabilirizYapma lütfen. Neden bu umutsuzluk. Herşey yolunda gidecek emin ol. Asla kötü düşünceye yer yok sonuçları almadan.
canım senden güzel haber alacakmışız gibime geliyor.inşallah öyle olurKızlar yarın kan tahlili yaptıracağım benim için dua edin içime olmuyacakmış gibi doğuyor hiç ümidim yok