Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

Oldu canım cuma günü transferim oldu uzanıyorum şimdi :) haftaya pztesi de ben sonuç alıcam inşallah...
Seni kaçırmışım canım, iş çok yoğun, geçen hafta çok girememiştim. Annelerine sımsıkı tutunsunlar inşallah. Bol bol konuş müstakbel anne. Senin tatlı sesini duyunca annelerinden hiç ayrılmak istemeyeceklerdir :KK66:

agapo agapo dan ses gelmeyecek ben peşin peşin paylaşayım listemi olumluyu düşünüp olumluyu çağıralım :KK36::KK36::21::21:
listemize nazar değmesin :nazar::nazar::nazar::anneadayı::anneadayı::anneadayı::anneadayı::anneadayı::anneadayı::anneadayı::anneadayı::anneadayı::anneadayı::anneadayı::anneadayı::anneadayı::anneadayı::anneadayı::anneadayı::anneadayı::anneadayı::anneadayı::anneadayı:
Adsız.jpg

Amin inşallah :) yok canım değildim ben 1530 sıraları çıktım hastaneden :)

kapıdan cıkınca göz göze geldik hani bir arkadaşımmış gibi acaba burdan kadınlar kulubünden mi ki arabaya binincede konuşamadık o_O önümüzdeki pazartesi de inşallah senin mutlu haberinle başlıyacağız pazartesimize :KK39:

agapo agapo dan ses gelmeyecek ben peşin peşin paylaşayım listemi olumluyu düşünüp olumluyu çağıralım :KK36::KK36::21::21:
listemize nazar değmesin :nazar::nazar::nazar::anneadayı::anneadayı::anneadayı::anneadayı::anneadayı::anneadayı::anneadayı::anneadayı::anneadayı::anneadayı::anneadayı::anneadayı::anneadayı::anneadayı::anneadayı::anneadayı::anneadayı::anneadayı::anneadayı::anneadayı:Eki Görüntüle 1407139

İşte bu liste Kaan Bey'in başarısını gösteriyor. Ben ilk buraya katıldığımda benimle beraber 5 kişi hamileydi, şimdi olduk 20... Bu listenin tamamında hamile :) yazısını görelim inşallah...

X