Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

evet bugündü olmadı ya hislerimde yanılmadım malesef..hayırlısı buymuş deyip beklicem.inşallah en kısa zamanda kavuşurum bebişime..Allah tan kimseye söylemedim.tüp bebek yaptığımı annem bile bilmiyor sadece ben ve eşim biliyodu..ikimiz başbaşa oturup ağladık..ne kadar zor bir sınavdayız böyle.rabbim isteyen herkese versin kimseye böyle acı yaşatmasın .....dua ett ne olur hamilesin duan kabul olur
Canım bende ilk denememde sizin yaşadıklarınızı yaşadık
Bizim döllenmedi bile
Hic unutmuyorum esim annem ben yağmurlu bir gunde dışarı ciktik haberi Alınca
Daga doğru götürdü esim sakın bi yerde hıçkıra hıçkıra ağlamıştım
Yağmurdan Islandim
Göz yaslarimla yağmur damlaları birbirine karıştı
O gun hic bebelerin olmayacak herhalde dedim
Ama su an altı haftalık hamileyim
Sende olacaksın
Seni cok seven kokuna aşık bebeklerin olacak sadece azcik toparlan ve Bismillah deyip tekrar başla dualarımız seninle

Kızlar malesef güzel haber veremiyorum sizlere. Test yaptırdım bugün olmadı malesef
Bu seferlik olmadı olarak görmeye çalış olur mu canım, güzel bebeğin vakti geldiğinde gelecek. İçini ferah tut, moral bozmadan yola devam :) Çoğumuzun ilk denemesi negatifti maalesef, ben dahil. Sizin için en doğru zamanda meleğiniz yola çıkacak inşallah :)

Bu seferlik olmadı olarak görmeye çalış olur mu canım, güzel bebeğin vakti geldiğinde gelecek. İçini ferah tut, moral bozmadan yola devam :) Çoğumuzun ilk denemesi negatifti maalesef, ben dahil. Sizin için en doğru zamanda meleğiniz yola çıkacak inşallah :)
inşallah canım biraz daha iyiyim allaha şükür..ilk denemem değildi malesef.bu sene içinde ikinci denememdi buda olmayınca çok yıprandım.ilk denememi kaan beyle yapmamıştık....ama bunda nedense çok umutluydum özellikle burdan dolayı kaan bey çok başarılı ve işini çok iyi yapan biri.tabi onunda yapabileceği bişey yok elinden geleni yaptı hatta olmayınca çok şaşırdı..nasip zamanı var deyip beklicem bakalım

Canım bende ilk denememde sizin yaşadıklarınızı yaşadık
Bizim döllenmedi bile
Hic unutmuyorum esim annem ben yağmurlu bir gunde dışarı ciktik haberi Alınca
Daga doğru götürdü esim sakın bi yerde hıçkıra hıçkıra ağlamıştım
Yağmurdan Islandim
Göz yaslarimla yağmur damlaları birbirine karıştı
O gun hic bebelerin olmayacak herhalde dedim
Ama su an altı haftalık hamileyim
Sende olacaksın
Seni cok seven kokuna aşık bebeklerin olacak sadece azcik toparlan ve Bismillah deyip tekrar başla dualarımız seninle
aynı şeyleri yaşamışız seninle canım.cuma akşamı sonucu aldım hastaneden çıktım yağmur başladı ağlaya ağlaya gittim..o kadar çok bekliyodum ki bu sefer olmayınca bundan sonra hiç olmaz artık diye düşündüm.aklımdan da atamıyorum bunu olmayacak heralde diyorum..inşallah bende senin gibi sonunda sevinebilirim..rabbim yüzümü güldürür inşallah..seninde bebişini sağ salim kucağına almayı nasip eder inşallah

X