- 14 Ağustos 2014
- 463
- 1.458
-
- Konu Sahibi mavinehir17
- #8.121
Dualarımız seninle. İnşallah bol rakamlı bir hcg haberi bekliyoruz:)9.30. Da verdm 2 saati bulur dediler belliyoruz canım
allah razı olsun cnm... inş.Hakkında hayırlısı olsun canım. İnşallah senin de güzel haberlerini alicaz. Dualarımız seninle:)
allah yardımcın olsun cnm... hiç korkulacak bişi yok... uyuyup uyanıon canım...Canım bol şans. Dualarım seninle. Aynı saatlerde orada olacağız. Benim de opum var. Sen de bana dua et
inş. canım... hep benimle olurlar...Hadi al gel meleklerini ve inşallah seninle olurlar bir ömür boyu :)
inş. üçümüzde güzel haberlerle burayı şenlendiririz ozmn:)))Yarın üçümüze de başarılar :) bende ordayım yarın
cok saol canım güzel dileklerin için:))))günaydın arkadaşlar. @esma0917 ve etiketleyemedim esra arkadaşım hayırlı olsun. inşallah bundan sonraki aşamalar bu güzellikle devam eder. ve kucağınıza aldığınız günleri de görürsünüz. transferi olacakeymen4545 canım Allah.ın izniyle minnakların bugünden itibaren hep seninle inşallah. annelerine sıkı sıkı tutunsunlar. ve sonuç alacak H hopeful84 canım inşallah sende bizi bugün sevindirirsin. dualarımız sizinle. gerilere gidip okuyamadım atladığım arkadaşlarım hepimizin hakkında hayırlısı olsun ve hep güzel haberlerle burayı ısıtalım çoşalım.
cok saol canım... inş. sizin dualarınzla olacak....Rabbim islerini kolaylastirsin senden de 10gun sonra güzel haberler alacağız bol bol dinlen ve kendini dinleme sakin bebislerin seninle olsun canım dualarımız seninle
gözün aydın canım.çok sevindim darısı başıma inşallahKızlar değerim 139 hamileyim :)
ayyyyy cok sevindimmm yaaaaa hayirli olsunnnn:)))rabbim sag saglim kucagina almayi kismet etsin insallahhhKızlar değerim 139 hamileyim :)
sayfayı açar açmaz ne güzel bi haber bu tebrikler canım Rabbim sağlıkla kucapına almayı nasip etsinKızlar değerim 139 hamileyim :)
Kızlar değerim 139 hamileyim :)
oleeyyy kızlar ne güzel yine son günlerde hep pozitifler geliyor. Pozitifleri aldınız kızlar şimdi keselerinize bereket İnşallaahhhKızlar değerim 139 hamileyim :)
Çook mutlu oldum süperrrKızlar değerim 139 hamileyim :)
hiçte bile.Ben transfer hazırlık aşamasındayım taam mıııı
Canım beni de koy. Ön hazırlık aşamasında diye :)