Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

teşekkürler kızlar :KK68: yanlız kafamı kurcalayan bişey var benden 8 tane yumurta topladılar sadece 3 tanesi döllendi dediler eee diğer beşi ne oldu ?? eşime haber verdiler sormamış oda + bugün doğum günü çok güzel bir hediye oldu bize :KK33:
Canım yumurtaların hepsinde döllenme olmayabiliyor diğer 5 ininide döllemeye çalışmışlardır döllenmeyince imha etmişlerdir diye düşünüyorum

• Beğen
Reactions: GTY
Hayırlı olsun. Allah sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah. Darısı bizlerin başına. Bizim de sıkıntımız aynı sizinle. Rabbim bizi de sevindirsin inşallah. Cinsiyetleri ne bebişlerin?
Biri kiz biri erkek olacak insallah.darisi hepinizin basina

Tabi yaa, baktım kimse yok. Sahipsiz bırakmayayım dedim :KK66: Artık sana emanet, ben işe dönüyorum güzel anne :)
ya bende öğleden sonra yokum ama akşama teftişe gelirim :KK70: dünde net yoktu fırtınadan :KK43: kolay gelsin sana canım çok yorma hem kendini hem bebişi :)
Günaydın canım ben de buradayım. Heyecanla yarınki opumu bekliyorum
saatler kalmış kaç yumi gözüküyordu usg de inşallah gözükenden daha fazla toplanır :KK70: sağlıklı kaliteli embriyoların olsun

ya bende öğleden sonra yokum ama akşama teftişe gelirim :KK70: dünde net yoktu fırtınadan :KK43: kolay gelsin sana canım çok yorma hem kendini hem bebişi :)

saatler kalmış kaç yumi gözüküyordu usg de inşallah gözükenden daha fazla toplanır :KK70: sağlıklı kaliteli embriyoların olsun
İkisi onbeş civarıydı galiba hayırlısı olsun inşallah dua edin bana

X