- 8 Ekim 2012
- 9
- 415
- 39
-
- Konu Sahibi mavinehir17
- #7.701
Insalllahhhh canim :)))canım hayırlı uğurlu olsun ayın 5 inde yine seviniyoruz desene
Benim 26 senin 30 sa alti gun var canım. .30 unu sayma 31 inden basla on gun say onuncu gunu test..9 unda ogrenirsinn hayirlisiylaa:)))Aramızda 5 gün mü var bizim benim 30 transfer 9 undamı öğrenirim acaba
Oyyy süper yaa..hadii guzel haberlerle insallahhevet canım haftaya salı inş öğrenicez bakalım :)
Insalllahhhhh canim rabbim hepimize nasip etsin o guzel haberleri vermeyihayırlısı olsun canım, inşallah en kısa zamanda seninde güzel haberini duyacağız
Birakmazlar insallahhh canim hakkimizda hayirlisiCanım çok sevindim. İnşallah bebeklerin seni hiç bırakmaxlar.
hayyy maşallah ne güze bir duygudur eminim rabbim bize de nasip etsin inş bizlere de bol bol dua et canım hamilelerin duası geçer derlerikizlerimi gördüm bugün
canım irenbede doğum yapılmıyor ama kaan beyin anlaşmalı olduğu hastaneler varmiş biri çınar hastanesi onların fiyatlarını bilmiyorum gidip öğrenebilirsin..kızlar irenbede doğum fiyatı ne kadar.birde bu iğne ve bantlara ne kadar devam ediliyor.
Senin belli oldumu transfer tarihin ?
Canım sen bantlara estrofeme başlamıştın demi yarın rahim kalınlığına mı bakıcak ?11 de randevum var sabah bakalım hangi gün diyecek
Evet canım :)Canım sen bantlara estrofeme başlamıştın demi yarın rahim kalınlığına mı bakıcak ?
Hadi hayırlısı insallah ardarda hamilelik haberlerimizi paylaşırız :)Evet canım :)
Amin canım inşallah :)Hadi hayırlısı insallah ardarda hamilelik haberlerimizi paylaşırız :)
canım irenbe doğum hastanesi değil... anlaşmalı oldukları hastaneler var. Bazıları kent, çınarlı ve egepol ama fiyatlarını ben de bilmiyorum henüz.. doğumu en yakın olan @ozlem_arica canım senin bir fikrin var mı?kızlar irenbede doğum fiyatı ne kadar.birde bu iğne ve bantlara ne kadar devam ediliyor.
Canım bebeğinin cinsiyeti belli oldu mu, ben mi kaçırdım. Seninki de oğlan gelirse üçleyeceğiz :)canım irenbede doğum yapılmıyor ama kaan beyin anlaşmalı olduğu hastaneler varmiş biri çınar hastanesi onların fiyatlarını bilmiyorum gidip öğrenebilirsin..
ben iğne bant ve estrofeme 10. haftaya kadar devam ettim 10. hafta bıraktım progestanı 10. hafta 2*1 e düşürüp 12. haftada bıraktım ama senin ikiz olduğu için belki daha uzun kullanabilirsin ama en az 10. hafta
bu arada ikizcikler annelerine şans uğur getirsinler sağlıkla hayırlısı ile kucağına alırsın inşallah
Güzel haberler duyalım inşaallah. Esnememeye ve eline ağır birşey almamaya dikkat et canım :)Evet canım on gun sonra ayin 5 inde:))