Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

kızlar irenbede doğum fiyatı ne kadar.birde bu iğne ve bantlara ne kadar devam ediliyor.

kızlar irenbede doğum fiyatı ne kadar.birde bu iğne ve bantlara ne kadar devam ediliyor.
canım irenbede doğum yapılmıyor ama kaan beyin anlaşmalı olduğu hastaneler varmiş biri çınar hastanesi onların fiyatlarını bilmiyorum gidip öğrenebilirsin..
ben iğne bant ve estrofeme 10. haftaya kadar devam ettim 10. hafta bıraktım progestanı 10. hafta 2*1 e düşürüp 12. haftada bıraktım ama senin ikiz olduğu için belki daha uzun kullanabilirsin ama en az 10. hafta
bu arada ikizcikler annelerine şans uğur getirsinler sağlıkla hayırlısı ile kucağına alırsın inşallah

benim evim izmire uzak en az bir saat sürüyor arabamla bana yakın özel bir hastahaneye devam etmek istiyorum.sizler nasıl yürüttünüz kontrol ve muayeneleri

canım irenbe doğum hastanesi değil... anlaşmalı oldukları hastaneler var. Bazıları kent, çınarlı ve egepol ama fiyatlarını ben de bilmiyorum henüz.. doğumu en yakın olan @ozlem_arica canım senin bir fikrin var mı?
ben iğne ve bantlara 10. haftaya kadar devam ettim. 10. haftadan sonra progestan 2*1 'e düştü. 14. haftada onu da kestik...

Canım bebeğinin cinsiyeti belli oldu mu, ben mi kaçırdım. Seninki de oğlan gelirse üçleyeceğiz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…