- 8 Ekim 2012
- 9
- 415
- 39
-
- Konu Sahibi mavinehir17
- #7.681
Evet iki tane:))sizin testiniz 3 unde o zaman?hayirli olsun guzel haberler alalim insallahhPerceneigne canım hayırlı olsun canım inş güzel haberler verirsin sende aramızda 2 gün var bakalım senin de 2 tane mi konuldu
Evet canım on gun sonra ayin 5 inde:))@percenige transferin hayırlı olsun insallah minnakların sana sımsıkı yapışsınlar 10 gün sonramı yaptırıcaksın tahlilini ?
canım hayırlı uğurlu olsun ayın 5 inde yine seviniyoruz deseneEvet canım on gun sonra ayin 5 inde:))
Aramızda 5 gün mü var bizim benim 30 transfer 9 undamı öğrenirim acabaEvet canım on gun sonra ayin 5 inde:))
evet canım haftaya salı inş öğrenicez bakalım :)Evet canım on gun sonra ayin 5 inde:))
tabiki söylerim canım
benim eşimin hız ve morfoloji 0 dı.
ne varikosel nede hormonlarda bişey vardı.
önce kendimize 4 ay verdik
bu sırada eşim hergün ama hergün düzenli spor yaptı
vitamin olarak hergün gnc arjinin 1000 mg
gnc fertility blend(yurtdışından türkiyede yok malesef ama satan siteler var)
evicap kullandı birer tane
yalnız fertility blend bazen günde 2 -3 kere kullandığıda oldu.
bende bir problem yok ama yinede gnc arjinmax women kullandım
birde bu ay ovulasyon testi ve pressed vajinal jel kullandık
ama en önemlisi çok dua ettim
bunlar vesile oldu belki ama rabbimin mucizesi o nasip etti çok şükür
isteyen herkese tez vakitte nasip etsin inşallah
hayırlı haberlerverirsin inşallah bizeTesekkur ederimmm insallahhh:))aldim geldim bebeklerimi sonunda umarım hep benimle olurlar:))
yaaaaaaaa allahım kendim kadar sevindim canım ya ne kadar oldularikizlerimi gördüm bugün
Yok canim bugün:)))16:30 da...
Gözünaydın :)ikizlerimi gördüm bugün
evet caanım kendiliğinden hamile kaldımBenimde esimde morfoloji ve sperm sıfır.varıskosel ameliyat oldu hiçbişey değismedi hormonlarda da sorun yok.bu ilaçları kullanarak kendiliğinden mi hamile kaldın
Canım çok sevindim. İnşallah bebeklerin seni hiç bırakmaxlar.Tesekkur ederimmm insallahhh:))aldim geldim bebeklerimi sonunda umarım hep benimle olurlar:))
Canım ne güzel,ne mutlu sana. Allah sağlıkla tamamına erdirsin inşallahikizlerimi gördüm bugün
Canım senin durumun nasıl oldu? Haydi bir müjdeli haber de sen ver inşallah