- 15 Kasım 2014
- 502
- 1.373
- Konu Sahibi mavinehir17
- #7.721
Amin canım inşallah, sağlıkla gelsinler mini miniler :)oyy canım senin minikle hemen hemen beraber benim minik
sağlıkla alalım kucağımıza inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin canım inşallah, sağlıkla gelsinler mini miniler :)oyy canım senin minikle hemen hemen beraber benim minik
sağlıkla alalım kucağımıza inşallah
Hayirli olsun bitanemCanım çok sevindim. İnşallah bebeklerin seni hiç bırakmaxlar.
Transferin hayırlı olsun inşallah bebeklerin seni hiç bırakmazlarkızlar haber veremedim size dün transferim oldu. dualarınızı eksik etmeyin ne olurrr
Hayirli olsun bitanem
hayırlıkızlar haber veremedim size dün transferim oldu. dualarınızı eksik etmeyin ne olurrr
hyırlı uğurlu olsun.... inş. güzel haberler alırsın :)))kızlar haber veremedim size dün transferim oldu. dualarınızı eksik etmeyin ne olurrr
Teşekkür ederim inşallah güzel haberler verebilirimmhayırlı
hyırlı uğurlu olsun.... inş. güzel haberler alırsın :)))
amin inşallah..seninde az kaldı senin için de hayırlısı olsun...Transferin hayırlı olsun inşallah bebeklerin seni hiç bırakmazlar
Amin inşallah.emeklerimizin karşılığını alırız inşallahhayırlı
hyırlı uğurlu olsun.... inş. güzel haberler alırsın :)))
kızlar eşim cuma günü ameliyat olcak sperm vardı fakat hareket yoktu şimdi kanal tıkanmış ve hareketli sperm arıcaklar.. cumartesi günü de eşimde hareketli sperm bulursalar (inşallah) benim yumuralarım toplancak.
Kizlar yumurta toplamadan sonra duphaston kullandim on gün gecen perşembe bitti ama ben hala regl olmadim.bir de prolaktinim yuksek cikti. Duphastondan sonra kacinci gün regl oldunuz.bugün 6. Gün hala gelmedi.normal mi bu durum?
Kizlar yumurta toplamadan sonra duphaston kullandim on gün gecen perşembe bitti ama ben hala regl olmadim.bir de prolaktinim yuksek cikti. Duphastondan sonra kacinci gün regl oldunuz.bugün 6. Gün hala gelmedi.normal mi bu durum?
kızlar haber veremedim size dün transferim oldu. dualarınızı eksik etmeyin ne olurrr
Canım çok sevindim. Sağlıkla tutunsunlar inşallahkızlar haber veremedim size dün transferim oldu. dualarınızı eksik etmeyin ne olurrr
Canim tesekkur ederim.cok endiseliyim.bu akşamda yola cikicam.3-4 gün bir yere gitmem gerekiyor.olmazsa simdi arayayim kaan beyi.feza2584 .!.:Canım duphastondan sonra 4. Gün adet olmuştum. 1 hafta içinde gelmesi lazım. Dr. Bey eğer olmazsan da gelmen lâzım. Bir problem var demektir demişti bana. Ayrıca prolaktin için dostinex kullandım ben. Dr. Sana da yazmıştır yada yazacaktır. Yarında bekle olmadı kaan bey'e ulaş bence.
Hayirli olsun insallah form hamilerle dolacakHayırlı olsun canım. Benim transferimde bugün. Tutunsunlar sımsıkı inşallah. Rabbim hayırlısını nasip etsin.
Canim benim 6.gün gelmisti 10 gune kadar normalmis gelmemesiCanim tesekkur ederim.cok endiseliyim.bu akşamda yola cikicam.3-4 gün bir yere gitmem gerekiyor.olmazsa simdi arayayim kaan beyi.
Merhaba esinize yapılan işlemler yatmasını gerektirdi mi yani işine gitmemezlik oluyor mu.bizde de aynı durum var canım