Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

kızlar eşim cuma günü ameliyat olcak sperm vardı fakat hareket yoktu şimdi kanal tıkanmış ve hareketli sperm arıcaklar.. cumartesi günü de eşimde hareketli sperm bulursalar (inşallah) benim yumuralarım toplancak.:KK43:

hayırlı

hyırlı uğurlu olsun.... inş. güzel haberler alırsın :)))
Teşekkür ederim inşallah güzel haberler verebilirimm
Transferin hayırlı olsun inşallah bebeklerin seni hiç bırakmazlar :KK66:
amin inşallah..seninde az kaldı senin için de hayırlısı olsun...
hayırlı

hyırlı uğurlu olsun.... inş. güzel haberler alırsın :)))
Amin inşallah.emeklerimizin karşılığını alırız inşallah

Kizlar yumurta toplamadan sonra duphaston kullandim on gün gecen perşembe bitti ama ben hala regl olmadim.bir de prolaktinim yuksek cikti. Duphastondan sonra kacinci gün regl oldunuz.bugün 6. Gün hala gelmedi.normal mi bu durum?

Merhaba esinize yapılan işlemler yatmasını gerektirdi mi yani işine gitmemezlik oluyor mu.bizde de aynı durum var canım

Canım duphastondan sonra 4. Gün adet olmuştum. 1 hafta içinde gelmesi lazım. Dr. Bey eğer olmazsan da gelmen lâzım. Bir problem var demektir demişti bana. Ayrıca prolaktin için dostinex kullandım ben. Dr. Sana da yazmıştır yada yazacaktır. Yarında bekle olmadı kaan bey'e ulaş bence.
Kizlar yumurta toplamadan sonra duphaston kullandim on gün gecen perşembe bitti ama ben hala regl olmadim.bir de prolaktinim yuksek cikti. Duphastondan sonra kacinci gün regl oldunuz.bugün 6. Gün hala gelmedi.normal mi bu durum?

feza2584 .!.:
Canım duphastondan sonra 4. Gün adet olmuştum. 1 hafta içinde gelmesi lazım. Dr. Bey eğer olmazsan da gelmen lâzım. Bir problem var demektir demişti bana. Ayrıca prolaktin için dostinex kullandım ben. Dr. Sana da yazmıştır yada yazacaktır. Yarında bekle olmadı kaan bey'e ulaş bence.
Canim tesekkur ederim.cok endiseliyim.bu akşamda yola cikicam.3-4 gün bir yere gitmem gerekiyor.olmazsa simdi arayayim kaan beyi.

X