Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

Allah yar ve yardımcınız olsun. Çok güzel bir sürpriz oldu bu sizin için. Bence bir terslik olmayacak. Sabrın sonu selamet derler. Sizde onun mükafatını alırsınız inşallah.
kızlar değerim 196 çıkmış
hamileyim sanırım
ama önemli olan ikiye katlamasıymış
daha önce dış gebelik yaşadım diye çok korkuyorum
kızlar dualarınıza ihtiyacım varr

kızlar iğnelerim bu akşam sooonn cetrotide olan acayıp yaktı kızardı ve şişti ama normalmış yarın kontrolum var inşallah en kısa zamanda toplama günü için randevu mu alırım..
HAyırlısı olsun canım cetrotide yapılan yer biraz kızarıyor endişe etme

Reactions: GTY
Ay ne güzel. Darısı başıma. NE güzel bir heyecan.
Canım; oğluma biran önce müjdeli haberi vermek için sabırsızlanıyorum gecen gece rüyasında kardeşinin olduğunu görmüş çok mutlu olmuş ona bu mutluluğu yaşatmak için bütün emeklerim :)insallah emeklerimizin karşılığını alırız hepimiz ..

kızlar değerim 196 çıkmış
hamileyim sanırım
ama önemli olan ikiye katlamasıymış
daha önce dış gebelik yaşadım diye çok korkuyorum
kızlar dualarınıza ihtiyacım varr
Maşallah canım, Allah sağlıkla sonuna kadar götürmeyi nasip etsin inşallah. Minik mucizenle gurur duyuyoruz

Merhaba herkese.. Kızlar yumurta toplamaya sonra kaan bey bazı testleri yenilenmesini istedi. Testlerde vitamin b12 ve prolaktin yuksek çıktı. Prolaktin 35.64, b12 ise 1389 cıktı. Kaan beye mesaj attım. Dostıneks diye bir ilaç verdi prolaktin için. Acaba bu yumurta geliştirici yediğimiz iğneler den dolayı yükselmiş olabilir mi prolaktin im. Çünkü daha önce hiç yüksek çıkmamıştı. Daha önce ilaçlardandolayı değeri yukselenoldu mu aranızda? Yani bu durum ilaçlardanolabilir mi?

@percenige transferin hayırlı olsun insallah minnakların sana sımsıkı yapışsınlar 10 gün sonramı yaptırıcaksın tahlilini ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…