- 30 Ağustos 2014
- 1.391
- 2.874
- 44
-
- Konu Sahibi mavinehir17
- #7.741
Sağol canım inşallah buralar koca göbişlerle dolacakTeşekkür ederim inşallah güzel haberler verebilirimm
amin inşallah..seninde az kaldı senin için de hayırlısı olsun...
Amin inşallah.emeklerimizin karşılığını alırız inşallah
Hayirli olsunnnn insallah hep seninle olurlarrrkızlar haber veremedim size dün transferim oldu. dualarınızı eksik etmeyin ne olurrr
Bi onceki tedavimdeki gibi surekli yatmiorum arada ufak ufak geziorum o yanami yatayim bu yanami diede cok takilmiorum ama esneme gerinme yok bisi tasimakda..sağolasın:))cok fazla gaz bidee ateş basioo cok yaGüzel haberler duyalım inşaallah. Esnememeye ve eline ağır birşey almamaya dikkat et canım :)
Hayırlı olsun canım dualarım seninlekızlar haber veremedim size dün transferim oldu. dualarınızı eksik etmeyin ne olurrr
Hayırlısı olsun haberlerini bekliyoruzKızlar pazartesi tekrar kontrolüm var, o gün transfer tarihim belli olacak inşallah rahim kalınlığım 6.5 mm o zamana kadar 8-9 mm olur sanırım :)
Canım nar suyu içiyorsun demi ?Kızlar pazartesi tekrar kontrolüm var, o gün transfer tarihim belli olacak inşallah rahim kalınlığım 6.5 mm o zamana kadar 8-9 mm olur sanırım :)
Canım nar suyu içiyorsun demi ?
Hayırlı olsun canım Rabbim yüzünüzü guldursun.sağlıkla kucağına almayı nasip etsinkızlar haber veremedim size dün transferim oldu. dualarınızı eksik etmeyin ne olurrr
ağzından bal damlıyo canım inşallah..Sağol canım inşallah buralar koca göbişlerle dolacak
amin canım sağol..inşallah o günleride görürüzz hepimizzHayırlı olsun canım Rabbim yüzünüzü guldursun.sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
çok teşekkür ederim canım.dualarını eksik etmeHayırlı olsun canım dualarım seninle
sağol canım inşallahHayirli olsunnnn insallah hep seninle olurlarrr
kızlar haber veremedim size dün transferim oldu. dualarınızı eksik etmeyin ne olurrr
inşallah hayırlısıyla olurrrkızlar haber veremedim size dün transferim oldu. dualarınızı eksik etmeyin ne olurrr
çok sağol canım inşallahinşallah hayırlısıyla olurrr
evet kimisi 1 gün kimisi 3 gün kimisi de 1 hafta yatabiliyormuş kişiden kişiye değişiyor canım..sizdeki durum nedir