Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

rabbim senin bu dualarını kabul etmiştir inşallah güzelim.benim en yakın arkadaşımda aynı senin durumundaydı ve 5 yıl sonunda rabbim kendiliğinden verdi.hadi hayırlısı senin içinde :)

merice35 çok sevindim senin adına inş bize yarın güzel haberlerini verirsin bu arada daha önce nerde yaptırmıştın tüp bebeğini bizde de aynı problemler var bide benimde amh ım düşük tü

İnşallah hamilesindir mutlaka haberdar et bizi

merice35 çok sevindim senin adına inş bize yarın güzel haberlerini verirsin bu arada daha önce nerde yaptırmıştın tüp bebeğini bizde de aynı problemler var bide benimde amh ım düşük tü
canım daha önce 2 kere eurofertil istanbulda yaptırdım ilki tuttu ama kalp atışı olmadı kürtaj,ikinci hiç tutmadı.
üçüncüyü acıbadem maslakta yaptırdım oda tuttu ama dışgebelik oldu malesef.

neyse inş artık bugünleri unutturcak bi sonuç olucak dualarımız seninle canım bende ilk denememi eurofertil izmir de yaptırdım ama gerçekten çok berbattı o kadar kötü bi halde ayrıldım ki kaan bey sayesinde umutlandım tekrar sonuç ne olursa olsun kaan beyin her şeyi yaptığına eminim ama diğeri için aynı şeyi söyleyemiceğim

rabbim en yakın zamanda sanada nasip etsin inşallah canımmm

Canım benim ya cok sevindim senin adına Rabbim tez zamanda güzel haberler vermeyi nasip etsin darısı başımıza

Belimde ve kasıklarımda hafif düzeyde ağrı vardı ama belirti diyeceğim birşey olmadı canım. Özlem özellikle belirti aramayın, kaç aylık hamileyim daha bende yeni başladı demişti. Onun rahatlığındaydım.. Böyle bir arayışta olmazsan daha daha rahat geçecektir :) Bol şans diliyorum :)

Beklenen melek yola çıkmış. HAMİLEYİİİİİİİİİİİM :)
Uzuuuun bir bekleyişin sonunda. Allah hepimize bu yıl anneliği nasip etsin inşallah :)

canıımm... anca girdim internete, şimdi gördüm güzel haberi.. çok sevindim, hayırlı olsun, sağlıkla kucağına al inşallah bebeğini... ne güzel hamileler artıyor hergün...

Beklenen melek yola çıkmış. HAMİLEYİİİİİİİİİİİM :)
Uzuuuun bir bekleyişin sonunda. Allah hepimize bu yıl anneliği nasip etsin inşallah :)

Haftaya senin güzel haberinle başladım, tebrik ederim canım Allah kucağına almayı da nasip etsin inşallah..Umutlarımız çoğalıyor

merice35, canım benim çok şükür rabbime istedikten ve vazgeçmedikten sonra zamanı gelince bir şekilde veriyor. resimdende bariz hamilesin canım. inşallah kan testinde bunu doğrular. tebrik ederim. hayırlısıyla kucağına aldığın günleri de görürsün

istediğin soruyu sorabilirsin canım. inşallah amh iyi çıkar.ve kaan beyle en doğru şekilde ilerlersiniz. ne yazıkki uzun sürüyor. vazgeçmemek, sabırlı olmak ve inanmak çok önemli. ne zaman kontrolün canım kaan beyle?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…