Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

Selam canim evet bende ananasi cok arastirmistim.rahim kasilmalarina sebep oldugu icin düsüge sebep olabiliyormus.kizlar iyice ogrenmeden fazla tuketmeyin derim bende

Kızlar transferden sonra yapmamı önerdiğiniz bir şeyler var mı sürekli yattınız mı? Tombiliboo ve laughnow çok teşekkür ederim umarım güzel hberler verebilirim :)
Umarım herşey rast gider senin için :) Öneriden çok ne yaptığımı yazabilirim.. Sürekli yatmayı tercih etmedim canım. Birkaç gün uzandım, oturdum, arada çok hızlı hareket etmeden evde dolaştım. Esnememeye ve ağır birşey elime almamaya dikkat ettim. Birkaç gün sonra bahçede, 5. günde de işteydim. Narı transferden sonra yemedim. Rahmi kasabiliyormuş diye duymuştum. Kabak çekirdeğini sevmesemde transferden 10 gün önce başladım ve halen devam... Hücreler için yararını daha öncede duymuştum. Her durumda yararlı... Tüm bunların ötesinde gerekli olan ne varsa doktorumuz tarafından zaten bize verilmekte... Benden bu kadar

Bende uğurlu geldi. Dualarımın hepimiz için ulaşmasını tekrar diliyorum. Kutlamalarınız içinde tek tek yazamasamda hepinize gönülden teşekkürler. Allah hepimizin kalbindekini hakkımızda hayırlı eyler inşallah. Sevgilerimle :)

Canım çok teşekkür ederim bende öyle yapmayı düşünüyorum zaten şimdiden evde durmaktan sıkıldım ama tabiki sonuç her şeye değer umarım hepimiz için her şey yolunda gider :) birde belirti hissettiniz mi onu merak ediyorum

Canım benim daha düşüktü 0.66 idi 1.25 i gördük kaan beyin tedavisiyle

kızlar merhaba buraya yazmıştım tedaviye başlıycaktım hatta yarın randevum vardı ama ben hala adet olmayınca bu sabah test yaptım ve silik çizgi çıktı hala inanamıyorum.
bu benim 4. tüp bebeğim olucaktı.
dün kahve lekem geldi durdu bel ağrım var şoktayım ve çok korkuyorum.
yarın kan testi yaptırcam ne olur dua edin kızlar 5 yıl sonra gelen bebek.

Can sesi tebrik ederim canımm çok sevindim hayırlısıyla önce kese sonra kalp atışını duy inşallah. merice35 inşallah hamilesindir yarın hemen test yaptır sonucunu bizle paylaş olur mu?
tabiki paylaşırım canım ne olur dualarınızı eksik etmeyin sizde.
testim böyle

Eklentiler

• 20150125_172554.jpg
    115 KB · Görüntüleme: 57
Canım çok sevindim. İnşallah hamilesindir. Bizleri haberdar et lütfen. Dualarımız seninle.

inş pozitiftir sonuç canım sizin sorun neydi kendiliğinden olduğuna göre bize de umut olsun inş

cevap verdiğin için teşekkür ederim canım yaşım 34 olcak şubatta amh tahlilimin sonucunu yarın öğrencem inşallah bi sıkıntı çıkmaz tek beni üzen 2 yıldır aynı durumdayım şerefsiz bi doktor yüzünden boşu boşuna 2 aşılama ve iğnelerle geçen boş çabalarla da zaman harcamam oldu. bu kadar uzun bir süreç yaşayacağımı bilmiyordum tüp bebek için o yüzden moralim bozuluyorister istemez .

inş pozitiftir sonuç canım sizin sorun neydi kendiliğinden olduğuna göre bize de umut olsun inş
canım benim eşimin sperm morfoloji ve hız 0 dı.
rabbim tez vakitte isteyen herkese nasip etsin inşallah.
kullandığımız şeyler oldu ve bu ay yaptığımız faarklı olarak yarın pozitif olursa zaten paylaşıcam hepsini.

Çok güzel bir haber bu inşallah kan testindede pozitif sonucu görürsün senin bebek formdaki bebeklerden ilham aldı anneme bir süpriz yapayim dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…