Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

Canım bana sormamışsın ama cevaplamak istedim
benimde yumurta rezervim az. Opu aşamasına gelene kadar 3 ay ilaç takviyesi yaptık. Her adet dönemi muayene oldum. Ne yazıkki bizim durumumuz bunu gerektiriyor ve zor bir grubuz. Haziran ayında başladığım bu süreçte hala opu aşamasındayım. 2 kardan bebeğim var ama biriktirmek istedik zaten üretim az. Senin amh ve yaşın kaç canım. Bu arada arı sütü mutlaka iç. Ve sabırlı ve güçlü olman gerekiyor. Hayırlısı hakkımızda

Canım hayırlısı olsun almışsın yavrularını. Onlar güvendeler artık annelerine kavuştular inşallah sendende güzel haberler alırız. Karabulutlar dağılıyor yavaş yavaş. Allah bu beklemede yardımcı olsun.

Canım benimde rezervim düşük 2 yumurta görünüyordu geçtiğimiz Çarşamba biri boş çıktı bir tanecik toplandı dün iğne verdi Cumartesi göreceğim dedi muhtemelen gelişirlerse Çarşamba gibi tekrar toplama yapar diye düşünüyorum

Allah razı olsun canım hepimizin duaları kabul olsun inşallah bazen karamsarlığa kapılmıyor değilim şu an 3 tane daha yumurtam geliyor arkadan Cumartesi kontrol edeceğim gelişiyorlarsa onları da toplayacağız en kötü 1 tane bile oradan çıkarsak yeterli dedi Doktorcuğum

Allah razı olsun canım hepimizin duaları kabul olsun inşallah bazen karamsarlığa kapılmıyor değilim şu an 3 tane daha yumurtam geliyor arkadan Cumartesi kontrol edeceğim gelişiyorlarsa onları da toplayacağız en kötü 1 tane bile oradan çıkarsak yeterli dedi Doktorcuğum
Canım inşallah döllenir. Ve kalite olur. Ümidini sakın yitirme. Moralini de bozma. Tek embriyo ile hamile kalan bir sürü kişi var. Bu arada 2. Bir yumurta toplama olacak mı? Dualarım seninle arkadaşım.

Bu yazıyı görmemişim. İnşallah arkadan gelenler gelişir. Hayırlısı canım.

HAkkında hayırlısı olsun sakın umutsuzluga kapilma bu tedavide pozitif düşünmek herseyi yoluna sokuyor hersey gönlünce olsun :)

Canım benim Amh değerim 0.74 çıktı yaşıma göre çok düşükmüş ilk kez deniyorum canım
Senin amh değerin bana göre çok iyi. Sanırım @laughnow.da değeri seninkiyle aynıydı yanlış hatırlamıyorsam. Onun 3 tanecik kardan bebeği var. Olacak inşallah seninde olacak. Herşeyin zamanı geldimi bizde tadacağız.

İnşallah Hep söylüyorum Allah'ım isteyen herkese nasip etsin bu duygudan mahrum bırakmasın yaş kaç bu arada benim 31

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…