- 21 Haziran 2014
- 1.151
- 2.124
- Konu Sahibi mavinehir17
- #7.601
inşallah bir sonraki güzel haber senden gelir. hayırlısı olsun canım. bebeklerin seninle güvendeYok canim bugün:)))16:30 da...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
inşallah bir sonraki güzel haber senden gelir. hayırlısı olsun canım. bebeklerin seninle güvendeYok canim bugün:)))16:30 da...
Çok sağol canım, sizin bebeler yalnız kalmasın de mi ama :) İnşallah yeni yeni kardeşler eklenecek buradan. Sanada sağlıkla devam eden bir hamilelik diliyorum canım :)canıımm... anca girdim internete, şimdi gördüm güzel haberi.. çok sevindim, hayırlı olsun, sağlıkla kucağına al inşallah bebeğini... ne güzel hamileler artıyor hergün...
canım benim eşimin sperm morfoloji ve hız 0 dı.
rabbim tez vakitte isteyen herkese nasip etsin inşallah.
kullandığımız şeyler oldu ve bu ay yaptığımız faarklı olarak yarın pozitif olursa zaten paylaşıcam hepsini.
Şans getirmez mi senin güzel oğluşun canım benim. İnşallah diğer arkadaşlara da getirir annesi. Hayat boyuda sizin uğurunuz olsun inşallah. Yazdıkların bekleme sürecimde çok içimi rahatlattı canım. Bende de çok belirti olmadı çünkü.. Allah razı olsun. Öpüyorum seni :)Can sesi hayırlı olsun canım benim. Cok sevindim. Allah tamamina erdirsin sag salim kucagina almayi nasip etsin:) burdan oglusumun sans geytirdigine dair bir pay cikarayim bende nacizane. Hani karnima surtunmustunya:) darisi diger surtunen agapo ve kalbiminozu ne inşallah:) rabbim herkese yasatsin bu guzelligi inşallah.
Amin, inşallah hepimize canım :) Umut etmek için nedenimiz çok..Haftaya senin güzel haberinle başladım, tebrik ederim canım Allah kucağına almayı da nasip etsin inşallah..Umutlarımız çoğalıyor
10 gün sonra güzel haberler alacağız inşallah senden de. Bugün dualar senin için :)Yok canim bugün:)))16:30 da...
[/QUOTE]Canım benden daha korkarsan ancak arkamdan gelirsin. Ben her gittiğimde bacaklarım titriyor. ki transfer hhazırlığındayım. Toplama ve histoda hümgür yas ağladım ben çok korkuyorum diye. Ayrıca iğnelerden birinde bayıldım. Saysam sayfa yetmez. Eylül 11 de başladım ve daha transfer aşamasındayım. Sen bilirsin ama vakit kaybetme derim. Pişman olursun. QUOTE="nacya82, post: 39047553, member: 653891"]Hosbulduk iyi ki varsınız...suan kendimi hazır hissetmiyorum. Korkuyorum normal bir iğneyi bile vurulamam alyan muane hıç olmadım.bunlara nasıl alışıcam nasıl olucak bilmiyorum.
teşekkür ederim canım çok sağol bende aramasam daha ii olucak sanırımBelimde ve kasıklarımda hafif düzeyde ağrı vardı ama belirti diyeceğim birşey olmadı canım. Özlem özellikle belirti aramayın, kaç aylık hamileyim daha bende yeni başladı demişti. Onun rahatlığındaydım.. Böyle bir arayışta olmazsan daha daha rahat geçecektir :) Bol şans diliyorum :)
Canım harika bir sürpriz yaptı inşallah bebeğin sana. Güzel haberini bekliyoruz :)kızlar merhaba buraya yazmıştım tedaviye başlıycaktım hatta yarın randevum vardı ama ben hala adet olmayınca bu sabah test yaptım ve silik çizgi çıktı hala inanamıyorum.
bu benim 4. tüp bebeğim olucaktı.
dün kahve lekem geldi durdu bel ağrım var şoktayım ve çok korkuyorum.
yarın kan testi yaptırcam ne olur dua edin kızlar 5 yıl sonra gelen bebek.
hadi hayırlısı inşallahKızlaaarrrrrrr cuma günü minnaklarımı almaya gidiyorum dualarınızı esirgemeyin
inşallah:)Hayırlı olsun tedaviniz Kaan bey gerçekten iyi bir doktor inşallah herşey istediğiniz gibi olur.