Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

Can sesi hayırlı olsun canım benim. Cok sevindim. Allah tamamina erdirsin sag salim kucagina almayi nasip etsin:) burdan oglusumun sans geytirdigine dair bir pay cikarayim bende nacizane. Hani karnima surtunmustunya:) darisi diger surtunen agapo ve kalbiminozu ne inşallah:) rabbim herkese yasatsin bu guzelligi inşallah.

canıımm... anca girdim internete, şimdi gördüm güzel haberi.. çok sevindim, hayırlı olsun, sağlıkla kucağına al inşallah bebeğini... ne güzel hamileler artıyor hergün...
Çok sağol canım, sizin bebeler yalnız kalmasın de mi ama :) İnşallah yeni yeni kardeşler eklenecek buradan. Sanada sağlıkla devam eden bir hamilelik diliyorum canım :)

Şans getirmez mi senin güzel oğluşun canım benim. İnşallah diğer arkadaşlara da getirir annesi. Hayat boyuda sizin uğurunuz olsun inşallah. Yazdıkların bekleme sürecimde çok içimi rahatlattı canım. Bende de çok belirti olmadı çünkü.. Allah razı olsun. Öpüyorum seni :)

[/QUOTE]

[/QUOTE]
Dogru soyluyosun korkmak cozum değil ya savas yada kaç diyorum kendime.ama esimde sıfır sperm sıfır hareketle olabileceğin dusunemiyorumi

teşekkür ederim canım çok sağol bende aramasam daha ii olucak sanırım

Canım harika bir sürpriz yaptı inşallah bebeğin sana. Güzel haberini bekliyoruz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…