Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

P
Canım görmedim bu arada 3 şubatta bakalım dedi kaan bey yani 12. Gün oluyo bende kabak çekirdeğini aldım yarın başlıyacağım zu zu umarım döllenir yumiş :) ne zaman toplandı bende bugün ordaydım saat 3 gibi tombiliboo 3 4 günden sonra bakıcam canım çok teşekkür ederim

P
Canım görmedim bu arada 3 şubatta bakalım dedi kaan bey yani 12. Gün oluyo bende kabak çekirdeğini aldım yarın başlıyacağım zu zu umarım döllenir yumiş :) ne zaman toplandı bende bugün ordaydım saat 3 gibi tombiliboo 3 4 günden sonra bakıcam canım çok teşekkür ederim

P

] Canım görmedim bu arada 3 şubatta bakalım dedi kaan bey yani 12. Gün oluyo bende kabak çekirdeğini aldım yarın başlıyacağım zu zu umarım döllenir yumiş :) ne zaman toplandı bende bugün ordaydım saat 3 gibi tombiliboo 3 4 günden sonra bakıcam canım çok teşekkür ederim :)

Açıkcası cok kalabalık olunca. Var ama burdan takip etmekten daha kolay
Cunku ben Sayfayı ne zamn açsam burası uç bes kez kapanıyor.
Virüs var
Orada surekli yazamıyorum ara ara okuyup Cvp veriyorum canım
tebrikler canım burda böyle güzel haberler duyunca senin geçtiğin yollardan daha rahat geçecek gibi hissediyoruz kendimizi.bundan sonrada tez vakitte sağlıklı bebişlerini kucağına alman için dua ederiz artık

Hiç zor değil hiçbirşeyi hissetmedim 3 tane daha var ama henüz küçük takip edilecek gelişirse onlarda toplanacak korkma çok kolay
canım bişey sorucam benim yumurta rezervim düşük ve benimde kontrolümde 1 tane büyük bir kaç tanede ufak yumurtan var dedi kaan bey bu toplama aşamasına ne kadar sürede geçtiniz bana uzun bi süreç var önünde dedi kesin bi zaman veremedi.senin ne kadar zamanda toplamamn başladı acaba

günaydın kızlar transfer sonrası ananas yenilmesi ile ilgigili ben net sağlıklı bilgiye ulaşamadım ama kendi transfer zamanımda karışlatığım bi arakdaş onun yararı olduğu kadar zararı olduğunu rahim kaslarını kastığınıda söylemişti ben o yüzden sadece kabak çekirdeği ve kuru meyve ve yemiş yedim.. bilginiz olsun tercih sizin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…