- 15 Mart 2008
- 97
- 208
-
- Konu Sahibi mavinehir17
- #7.521
Tek yumurtam toplandı bugün inşallah döllenir
İnsallah canım döllenir ve güzel bir embriyo olurTek yumurtam toplandı bugün inşallah döllenir
İnşallah canım sağlıklı bir embriyo olurTek yumurtam toplandı bugün inşallah döllenir
Dua ediyoruz kızlar hadiiiiiiii..... Kardan bebeğimiz olsun
Toplama nasıl geçti? Zor muydu? Benim de yaklaşıyor, geriliyorumTek yumurtam toplandı bugün inşallah döllenir
Toplama nasıl geçti? Zor muydu? Benim de yaklaşıyor, geriliyorum
Canım görmedim bu arada 3 şubatta bakalım dedi kaan bey yani 12. Gün oluyo bende kabak çekirdeğini aldım yarın başlıyacağım zu zu umarım döllenir yumiş :) ne zaman toplandı bende bugün ordaydım saat 3 gibi tombiliboo 3 4 günden sonra bakıcam canım çok teşekkür ederimCanım benim yediklerim çiğ kabak çekirdeği, dut kurusu ve ananas... Araştırmalarımın sonuçunda bunları öğrenmiştim.. Umarım sende de fayda gösterir.. Bu arada daha önce de sordum görmedin sanırım 14 gün sonra mı bakıcaksın sen?
Canım görmedim bu arada 3 şubatta bakalım dedi kaan bey yani 12. Gün oluyo bende kabak çekirdeğini aldım yarın başlıyacağım zu zu umarım döllenir yumiş :) ne zaman toplandı bende bugün ordaydım saat 3 gibi tombiliboo 3 4 günden sonra bakıcam canım çok teşekkür ederimCanım benim yediklerim çiğ kabak çekirdeği, dut kurusu ve ananas... Araştırmalarımın sonuçunda bunları öğrenmiştim.. Umarım sende de fayda gösterir.. Bu arada daha önce de sordum görmedin sanırım 14 gün sonra mı bakıcaksın sen?
Ooo superrr kirkimiz karisacak desene:))Önümüzdeki hafta transferim olucak bir aksilik cıkmazsa
Tebrikkk ederimmm:)sağlıkla kucağına al insallahhBeklenen melek yola çıkmış. HAMİLEYİİİİİİİİİİİM :)
Uzuuuun bir bekleyişin sonunda. Allah hepimize bu yıl anneliği nasip etsin inşallah :)
Ayyy inşallah canım senin transferin çarşambaydı sanırımOoo superrr kirkimiz karisacak desene:))
Açıkcası cok kalabalık olunca. Var ama burdan takip etmekten daha kolay
Cunku ben Sayfayı ne zamn açsam burası uç bes kez kapanıyor.
Virüs var
Orada surekli yazamıyorum ara ara okuyup Cvp veriyorum canım
tebrikler canım burda böyle güzel haberler duyunca senin geçtiğin yollardan daha rahat geçecek gibi hissediyoruz kendimizi.bundan sonrada tez vakitte sağlıklı bebişlerini kucağına alman için dua ederiz artıkEvet 3 tane konulmuştu canım. Eşimden sonra, harika doktorumuz sonrada sizlere haber vermek istedim.
Bu haberlerin bizlere ne kadar umut ve mutluluk verdiğini biliyorum.
Kalp atışını duymadan aileme söylemek istemiyorum.
Dualarınız için teşekkürler arkadaşlar. Duyulduğunu biliyordum.
canım bişey sorucam benim yumurta rezervim düşük ve benimde kontrolümde 1 tane büyük bir kaç tanede ufak yumurtan var dedi kaan bey bu toplama aşamasına ne kadar sürede geçtiniz bana uzun bi süreç var önünde dedi kesin bi zaman veremedi.senin ne kadar zamanda toplamamn başladı acabaHiç zor değil hiçbirşeyi hissetmedim 3 tane daha var ama henüz küçük takip edilecek gelişirse onlarda toplanacak korkma çok kolay