- 15 Kasım 2014
- 502
- 1.373
-
- Konu Sahibi mavinehir17
- #7.501
Aminnnn :) Allah hepimize sağlıkla doğduklarını göstersin inşallah.
Tabii cnm orası öyle.. Yeterki sağlıklı bi evladımız olsun hayırlısıyla
Beklenen melek yola çıkmış. HAMİLEYİİİİİİİİİİİM :)
Uzuuuun bir bekleyişin sonunda. Allah hepimize bu yıl anneliği nasip etsin inşallah :)
HayirlgoBeklenen melek yola çıkmış. HAMİLEYİİİİİİİİİİİM :)
Uzuuuun bir bekleyişin sonunda. Allah hepimize bu yıl anneliği nasip etsin inşallah :)
Uzuuuun bir bekleyişin sonunda. Allah hepimize bu yıl anneliği nasip etsin inşallah :)[/QUOTE. Gozun aydin canim allah sag saglim kucagina almayi nasip etsin
Canlaaaaaaar:))
canımmmmmmm çok sevindim. hayırlı uğurlu olsun inşallah. maşallah değerlerin kat ve kat artar inşallahBeklenen melek yola çıkmış. HAMİLEYİİİİİİİİİİİM :)
canim cok sevindim tebrik ederimAminnnn :) Allah hepimize sağlıkla doğduklarını göstersin inşallah.
Kuzummmmm cok sevindim kuzularına kavuştun demekCanlaaaaaaar:))
Hayirli olsun canım rabbim ins kucağına almayı nasip ederSlm kızlar az önce transferîm oldu hepinizi takip ediyorum ama ancak yazabildim 2 tane transfer edildi umarım her şey yolunda gider kaan bey sağolsun çok motîve etti bu arada blue eyes haberîni okurken senîn kadar heyecanladım ve sevindîm 4 şubatta belli olucak bakalım dualarınızı eksik etmeyin :)
Çok çok çok sevindim hadi gözün aydın canım bir pozitif haber daha supper valla rabbim sagsalim kucağına almayı nasip ederEvet evet eveeeeet canımmmm :)
Canım hayırlı olsun. Bebişlerin inşallah sımsıkı sarılırlar sana ve hiç bırakmazlar.Slm kızlar az önce transferîm oldu hepinizi takip ediyorum ama ancak yazabildim 2 tane transfer edildi umarım her şey yolunda gider kaan bey sağolsun çok motîve etti bu arada blue eyes haberîni okurken senîn kadar heyecanladım ve sevindîm 4 şubatta belli olucak bakalım dualarınızı eksik etmeyin :)
Canım çok sevindim. Allah sağlıkla tamamına erdirsin inşallah. Darısı bizlerin başınaCanlaaaaaaar:))
cok tesekkur ederim ilk deneme değil bir negatif tup bebegim var ama kan beyde ilk olacak. cok beğendim hastanesyide doktoruda. doktor cok önemli bence.ben kaan be cok isindim. bir torba bana bir torba eaime vitamin verdi. bir sonraki adete görüşceza inşallah
Slm kızlar az önce transferîm oldu hepinizi takip ediyorum ama ancak yazabildim 2 tane transfer edildi umarım her şey yolunda gider kaan bey sağolsun çok motîve etti bu arada blue eyes haberîni okurken senîn kadar heyecanladım ve sevindîm 4 şubatta belli olucak bakalım dualarınızı eksik etmeyin :)
Kızlar transferden sonra yapmamı önerdiğiniz bir şeyler var mı sürekli yattınız mı? Tombiliboo ve laughnow çok teşekkür ederim umarım güzel hberler verebilirim :)
Geçenlerde tvde tüp bebekle ilgili bir dr konuşuyordu. Bahçeci idi sanırım. Hergün 15 dk açık havada yürümenin rahmin oksijen almasını sağladığını ve tutunma ihtimalinin fazlalaştığını söylüyordu. Ben daha yolun başındayım denemedim ama sen istersen deneyebilirsin canımKızlar transferden sonra yapmamı önerdiğiniz bir şeyler var mı sürekli yattınız mı? Tombiliboo ve laughnow çok teşekkür ederim umarım güzel hberler verebilirim :)
Kızlar transferden sonra yapmamı önerdiğiniz bir şeyler var mı sürekli yattınız mı? Tombiliboo ve laughnow çok teşekkür ederim umarım güzel hberler verebilirim :)