Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

Beklenen melek yola çıkmış. HAMİLEYİİİİİİİİİİİM :)
Uzuuuun bir bekleyişin sonunda. Allah hepimize bu yıl anneliği nasip etsin inşallah :) :KK68::KK68::KK68:
Hayirlgo
Uzuuuun bir bekleyişin sonunda. Allah hepimize bu yıl anneliği nasip etsin inşallah :) :KK68::KK68::KK68:[/QUOTE. Gozun aydin canim allah sag saglim kucagina almayi nasip etsin

Canlaaaaaaar :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar: :))

Uzuuuun bir bekleyişin sonunda. Allah hepimize bu yıl anneliği nasip etsin inşallah :) :KK68::KK68::KK68:
canımmmmmmm çok sevindim. hayırlı uğurlu olsun inşallah. maşallah değerlerin kat ve kat artar inşallah:KK47::KK47::KK47: bu arada kaç hücreliydi canım.

Slm kızlar az önce transferîm oldu hepinizi takip ediyorum ama ancak yazabildim 2 tane transfer edildi umarım her şey yolunda gider kaan bey sağolsun çok motîve etti bu arada blue eyes haberîni okurken senîn kadar heyecanladım ve sevindîm 4 şubatta belli olucak bakalım dualarınızı eksik etmeyin :)
Hayirli olsun canım rabbim ins kucağına almayı nasip eder

Slm kızlar az önce transferîm oldu hepinizi takip ediyorum ama ancak yazabildim 2 tane transfer edildi umarım her şey yolunda gider kaan bey sağolsun çok motîve etti bu arada blue eyes haberîni okurken senîn kadar heyecanladım ve sevindîm 4 şubatta belli olucak bakalım dualarınızı eksik etmeyin :)
Canım hayırlı olsun. Bebişlerin inşallah sımsıkı sarılırlar sana ve hiç bırakmazlar.

cok tesekkur ederim ilk deneme değil bir negatif tup bebegim var ama kan beyde ilk olacak. cok beğendim hastanesyide doktoruda. doktor cok önemli bence.ben kaan be cok isindim. bir torba bana bir torba eaime vitamin verdi. bir sonraki adete görüşceza inşallah

Hayırlı olsun tedaviniz Kaan bey gerçekten iyi bir doktor inşallah herşey istediğiniz gibi olur.

Hayırlı olsun transferiniz güzel haberler alalım inşallah :KK70:

Kızlar transferden sonra yapmamı önerdiğiniz bir şeyler var mı sürekli yattınız mı? Tombiliboo ve laughnow çok teşekkür ederim umarım güzel hberler verebilirim :)

Ben ilk transferde yattım ve kavrulmamış kabak çekirdeği yedim bol bol kızlar yatmamış ama bende bu seferkinde 2-3 gün yatıcam o kadar zorlamıcam kendimi çok bunaltıcı oluyor.

Teşekkür ederim canım bende çok yatmayı düşünmüyorum dediğin gibi 3 4 gün felan yatmayı düşünüyorum hatta kaan bey de espiri yaptı organ nakketmedik rahat ol dedi :) ilk transferde ilk hafta yatmıştım sonra okula gitmiştim 15 tatil olması ii oldu evde geçirmek daha ii olucak yol yoruyodu baya beni

Kızlar transferden sonra yapmamı önerdiğiniz bir şeyler var mı sürekli yattınız mı? Tombiliboo ve laughnow çok teşekkür ederim umarım güzel hberler verebilirim :)
Geçenlerde tvde tüp bebekle ilgili bir dr konuşuyordu. Bahçeci idi sanırım. Hergün 15 dk açık havada yürümenin rahmin oksijen almasını sağladığını ve tutunma ihtimalinin fazlalaştığını söylüyordu. Ben daha yolun başındayım denemedim ama sen istersen deneyebilirsin canım

Canım benim yediklerim çiğ kabak çekirdeği, dut kurusu ve ananas... Araştırmalarımın sonuçunda bunları öğrenmiştim.. Umarım sende de fayda gösterir.. Bu arada daha önce de sordum görmedin sanırım 14 gün sonra mı bakıcaksın sen?

X