Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

daha önce akrabalarla vatsap grubu kurmustukdk da 285 msj gelince dayanamayıp aynı gün çıktım sizdede aynı trafik varmı gözüm korkuyor biraz
Açıkcası cok kalabalık olunca. Var ama burdan takip etmekten daha kolay
Cunku ben Sayfayı ne zamn açsam burası uç bes kez kapanıyor.
Virüs var
Orada surekli yazamıyorum ara ara okuyup Cvp veriyorum canım

Canım benim çok sevindim Rabbim çok büyük inş sağ salim kucağına aldığını günleri görürsün sen de bizlere dua et canim

Amin canım inşallah sağlıkla kucağıma alırım.. Ve umarım değerim normal katlanırda düşük değerle başlayan arkadaşlara ümit olurum inşallah.. Rabbim umarım hepimizin yüzünü güldürür..

Selam kizlarrr.sizleri unutmadik tabi kide.guzel haberleri okuyorum yine burdan.ama whatsappdan daha kolay ve pratik haberlesiyoruz.sizlerde gelin aramiza daha guzel olsun.hepinizi.opuyorummmm

Selam kizlarrr.sizleri unutmadik tabi kide.guzel haberleri okuyorum yine burdan.ama whatsappdan daha kolay ve pratik haberlesiyoruz.sizlerde gelin aramiza daha guzel olsun.hepinizi.opuyorummmm

Iyiyiz canım dördümüz yatıyoruz
Kasık agrim var acaba normal mı
Sen nasılsın senin Bebisler nasıl
Annem yanımda slm var
Optum kocaman
süper walla çok sevindim.ben de de sanki tık yok gibi çok nadir kasıklarımda iğne batması gibi birşeyler oluyo ben de kendi kendime diyodum böyle mi olması gerekiyo yoksa olmaması mı gerekiyo kafama da takmamaya çalışıyorum açıkcası hayırlısı inş

Hosbulduk iyi ki varsınız...suan kendimi hazır hissetmiyorum. Korkuyorum normal bir iğneyi bile vurulamam alyan muane hıç olmadım.bunlara nasıl alışıcam nasıl olucak bilmiyorum.

İnsallah hersey gönlüne göre olur hayırlı olsun bu ilk denemenmi olucak ?
cok tesekkur ederim ilk deneme değil bir negatif tup bebegim var ama kan beyde ilk olacak. cok beğendim hastanesyide doktoruda. doktor cok önemli bence.ben kaan be cok isindim. bir torba bana bir torba eaime vitamin verdi. bir sonraki adete görüşceza inşallah

Çok doğru bir karar vermişsiniz doktorumuz bir tanedir

Hosbulduk iyi ki varsınız...suan kendimi hazır hissetmiyorum. Korkuyorum normal bir iğneyi bile vurulamam alyan muane hıç olmadım.bunlara nasıl alışıcam nasıl olucak bilmiyorum.
Alışırsın güzelim alışırsın anne olabilmek için bütün zorluklara katlanılıyor daha cok yol katedeceksin insallah herseye degecek sonu güzel olacak
Canım benim randevum da perşembe günü. İnşallah transferin o gün olur da seni görebilirim
İnşallah canım çok sevinirim

Canım inşallah hepimiz bu yıl bebişlerimize kavuşuruz.senin gördüğün gökkuşakları hepimize şans getirsin inşallah.

Canım benden daha korkarsan ancak arkamdan gelirsin. Ben her gittiğimde bacaklarım titriyor. ki transfer hhazırlığındayım. Toplama ve histoda hümgür yas ağladım ben çok korkuyorum diye. Ayrıca iğnelerden birinde bayıldım. Saysam sayfa yetmez. Eylül 11 de başladım ve daha transfer aşamasındayım. Sen bilirsin ama vakit kaybetme derim. Pişman olursun. QUOTE="nacya82, post: 39047553, member: 653891"]Hosbulduk iyi ki varsınız...suan kendimi hazır hissetmiyorum. Korkuyorum normal bir iğneyi bile vurulamam alyan muane hıç olmadım.bunlara nasıl alışıcam nasıl olucak bilmiyorum.[/QUOTE]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…