- 4 Ocak 2015
- 140
- 438
- 38
-
- Konu Sahibi mavinehir17
- #7.461
Açıkcası cok kalabalık olunca. Var ama burdan takip etmekten daha kolaydaha önce akrabalarla vatsap grubu kurmustukdk da 285 msj gelince dayanamayıp aynı gün çıktım sizdede aynı trafik varmı gözüm korkuyor biraz
Canım benim çok sevindim Rabbim çok büyük inş sağ salim kucağına aldığını günleri görürsün sen de bizlere dua et canim
Superr superrr superrrr:))darisii keseyee darisii kalp atisina insallahh cok sevindimm
Ağzından bal damlıyor insaallah guzelimBende kasık çok nadir oldu ama karın ağrım bayağı oldu ama kıvranacak kadar değil hafif ağrı şeklinde.. Bence umut verici :))
süper walla çok sevindim.ben de de sanki tık yok gibi çok nadir kasıklarımda iğne batması gibi birşeyler oluyo ben de kendi kendime diyodum böyle mi olması gerekiyo yoksa olmaması mı gerekiyo kafama da takmamaya çalışıyorum açıkcası hayırlısı inşIyiyiz canım dördümüz yatıyoruz
Kasık agrim var acaba normal mı
Sen nasılsın senin Bebisler nasıl
Annem yanımda slm var
Optum kocaman
Canım öncelikle hoşgeldin aramıza. Hakkında hayırlısı olsun. Bizde de sorun eşimde olmasına rağmen benim üzerimden yürüyor. Biz ilk görüşmeye giderken eşimin testlerini( buna fsh tiroid gibi tahliller de dahil) ve benim tahlillerimi götürdük. İşlem benim üzerinden dvm edecği için benden ek başka tahliller istedi ve ikimize de bol bol vitamin yazdı. İstersen gidip bir ön görüşme yapabilirsiniz. Sadece görüşmeden ücret almıyor. Ama ultrason yapması gerekirse alıyor. Mart ayına kadar vitamin sürecine başlarsınız en azından
cok tesekkur ederim ilk deneme değil bir negatif tup bebegim var ama kan beyde ilk olacak. cok beğendim hastanesyide doktoruda. doktor cok önemli bence.ben kaan be cok isindim. bir torba bana bir torba eaime vitamin verdi. bir sonraki adete görüşceza inşallahİnsallah hersey gönlüne göre olur hayırlı olsun bu ilk denemenmi olucak ?
Çok doğru bir karar vermişsiniz doktorumuz bir tanedircok tesekkur ederim ilk deneme değil bir negatif tup bebegim var ama kan beyde ilk olacak. cok beğendim hastanesyide doktoruda. doktor cok önemli bence.ben kaan be cok isindim. bir torba bana bir torba eaime vitamin verdi. bir sonraki adete görüşceza inşallah
Alışırsın güzelim alışırsın anne olabilmek için bütün zorluklara katlanılıyor daha cok yol katedeceksin insallah herseye degecek sonu güzel olacakHosbulduk iyi ki varsınız...suan kendimi hazır hissetmiyorum. Korkuyorum normal bir iğneyi bile vurulamam alyan muane hıç olmadım.bunlara nasıl alışıcam nasıl olucak bilmiyorum.
İnşallah canım çok sevinirimCanım benim randevum da perşembe günü. İnşallah transferin o gün olur da seni görebilirim
Önümüzdeki hafta transferim olucak bir aksilik cıkmazsaTesekkkurr ederimmm:)))sende durumlar nasil?
Canım inşallah hepimiz bu yıl bebişlerimize kavuşuruz.senin gördüğün gökkuşakları hepimize şans getirsin inşallah.Günaydın canlaar :) Biraz önce hayatımda ilk kez çift sıra gökkuşağını gördüm. Diğeri biraz daha silikti ama harika bir şölendi. Hepimize anne olabilmemiz için dua ettim. Umarım uğurlu gelir...