Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

Slm kızlar az önce transferîm oldu hepinizi takip ediyorum ama ancak yazabildim 2 tane transfer edildi umarım her şey yolunda gider kaan bey sağolsun çok motîve etti bu arada blue eyes haberîni okurken senîn kadar heyecanladım ve sevindîm 4 şubatta belli olucak bakalım dualarınızı eksik etmeyin :)
canım geçmiş olsun bıdıklarını iyice ısıt anneciklerine sıkı sıkı tutunsunlar hayırlı haberlerini bekliyoruz

Slm kızlar az önce transferîm oldu hepinizi takip ediyorum ama ancak yazabildim 2 tane transfer edildi umarım her şey yolunda gider kaan bey sağolsun çok motîve etti bu arada blue eyes haberîni okurken senîn kadar heyecanladım ve sevindîm 4 şubatta belli olucak bakalım dualarınızı eksik etmeyin :)
Transferin hayırlı uğurlu olsun insallah bebeklerin sana sımsıkı yapışırlar :)

Hayırlı olsun. Allah tamamına erdirsin.

Canım çok teşekkür ederim.. Transferinde hayırlı olsun.. Bize güzel haberler ver.. Yalnız 14 gün sonra mı bakıcaksın? Kaan bey'mi öyle dedi? Dualarımız seninle..

Beklenen melek yola çıkmış. HAMİLEYİİİİİİİİİİİM :)
Uzuuuun bir bekleyişin sonunda. Allah hepimize bu yıl anneliği nasip etsin inşallah :) :KK68::KK68::KK68:

Yupiiiii cok sevindim canım.. Allah dualarımızı kabul etmiş.. Şükürler olsun.. Kaçıncı gün değer kaç çıktı... Hayırlı olsun canımcım... Tü tüüü tüüüüüü maşallah:nazar:

Yupiiiii cok sevindim canım.. Allah dualarımızı kabul etmiş.. Şükürler olsun.. Kaçıncı gün değer kaç çıktı... Hayırlı olsun canımcım... Tü tüüü tüüüüüü maşallah:nazar:
Çok teşekkürler canım. Normalde yarın 10. gündü ama bugün akşamüstü iş çıkışı yaptırdm. 9. gün diyebiliriz.

:nazar::nazar::nazar::KK9::KK9::KK9:tebrikler canım gözün aydın tek mi çift mi konulmuştu değerin kaç çıktı.:rolleyes:bu yıl uğurlu geldi bizlere.
Evet 3 tane konulmuştu canım. Eşimden sonra, harika doktorumuz sonrada sizlere haber vermek istedim.
Bu haberlerin bizlere ne kadar umut ve mutluluk verdiğini biliyorum.
Kalp atışını duymadan aileme söylemek istemiyorum.
Dualarınız için teşekkürler arkadaşlar. Duyulduğunu biliyordum. :KK68:

X