Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

daha önce akrabalarla vatsap grubu kurmustukdk da 285 msj gelince dayanamayıp aynı gün çıktım sizdede aynı trafik varmı gözüm korkuyor biraz

Binlerce şükürler olsun oh be canim bak sana nededik saklanmistir miniğin bugün aldığım en güzel haber süperrrrr hadi bakalım sıra keseciği görmekte pazartesi kacta randevun bende 11de orda olucam ?

Çok teşekkür ederim canım... Ya Emine Hemşire telde pazartesi dedi ama iğne olmaya gittiğimde sana ben pazartesimi dedim yanlıs dedim salı gel keseyide belki görürüz dedi.. O yüzden salıya aldılar 2 günde bir artıyor ya ondan

merhabalar,
ben de nisan ayında başlamış olan bu sürecin sonuna geldim.salı günü transferim olacak.bu zamana kadar korumuş olduğum soğukkanlılığımı yitiriyorum sanırım, transfer döneminin ayrı bir zorluğu varmış.olumlu -olumsuz tüm haberleri okudum, sizinle birlikte üzüldüm ve sevindim. paylaşımlarınızdan çok şey öğrendim.inşallah ben de güzel haberlerimi paylaşırım sizlerle...

blue-eyes gözün aydın canım. İnşallah katlanarak devam eder. Atalar ne demiş çıkmadık candan umut kesilmez. O nedenle üzme kendini bir daha böyle. Hayırlı haberler ver inşallah salı günü bize:)

eski testten kastım eşinin problemi olduğunu

yani artış iyi mi olması gereken düzeye gelmiş mi doktorumuza göre diye merakettim.

Herhalde öyle, genelde Kaan Bey kötü bisey olunca kendi arıyor.. En azından bende öyle oldu.. Bütün inik değerlerimde o aradı,istese yine arardı demekki gerek görmedi Bi de dün gece eşimle konuşmuştu

Amin inşallah canım cok teşekkür ederim.. Umarım değerinde katlanmış olurda rahimde keseyi görürürüz... İNŞALLAHHHH

Canm enerjini yüksek tut.. En keyifli an ekranda mini mini babylerini koyarken görmek.. Onu anı hafızana kazı oldu mu? Sen daha transferini yaşamadan başladın.. En berbatı ne histo bekleme ne opu bekleme.. En berbatı o 10 gün ... Geçmek bilmicek o yüzden simdiden iyi ol..

Grubun sesini kısabilirsin.bunun dışında yığılan bir yazışma oluyor bazen. O burada da yok mu. Okumadıklarımı girdiğim zaman baştan sona okuyor kimin ne haberi var diye merakla ve sabırla takip ediyorum. Watsapp daha pratik oluyor. Virüs sıkıntısından sayfa sürekli düşüp durmuyor.
daha önce akrabalarla vatsap grubu kurmustukdk da 285 msj gelince dayanamayıp aynı gün çıktım sizdede aynı trafik varmı gözüm korkuyor biraz

Canım benim çok sevindim Rabbim çok büyük inş sağ salim kucağına aldığını günleri görürsün sen de bizlere dua et canim

Canım benim randevum da perşembe günü. İnşallah transferin o gün olur da seni görebilirim

İnşallah mart gibi başlamayı dusunuyorum...sizleri okuyunca cok umutlanıyorum ...şimdi için yapmam gereken bisey var mo

İnşallah mart gibi başlamayı dusunuyorum...sizleri okuyunca cok umutlanıyorum ...şimdi için yapmam gereken bisey var mo
Canım öncelikle hoşgeldin aramıza. Hakkında hayırlısı olsun. Bizde de sorun eşimde olmasına rağmen benim üzerimden yürüyor. Biz ilk görüşmeye giderken eşimin testlerini( buna fsh tiroid gibi tahliller de dahil) ve benim tahlillerimi götürdük. İşlem benim üzerinden dvm edecği için benden ek başka tahliller istedi ve ikimize de bol bol vitamin yazdı. İstersen gidip bir ön görüşme yapabilirsiniz. Sadece görüşmeden ücret almıyor. Ama ultrason yapması gerekirse alıyor. Mart ayına kadar vitamin sürecine başlarsınız en azından

Superr superrr superrrr:))darisii keseyee darisii kalp atisina insallahh cok sevindimm

Nasıl gidiyor canım bebisler seni uzmuyo dimi ben daha kurduramadim watshapp en kısa zamanda halletcem annenin ve seni oluyorum transferdasim:)
Iyiyiz canım dördümüz yatıyoruz
Kasık agrim var acaba normal mı
Sen nasılsın senin Bebisler nasıl
Annem yanımda slm var
Optum kocaman
Nasıl gidiyor canım bebisler seni uzmuyo dimi ben daha kurduramadim watshapp en kısa zamanda halletcem annenin ve seni oluyorum transferdasim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…