- 13 Temmuz 2014
- 806
- 601
-
- Konu Sahibi mavinehir17
- #7.441
hayırlı uğurlu oslun tatlım belki benim olabilir cumaya beklide perşembeye tam belli değilTranferim ins. cuma olcak cuma tranfer olacaklar varmi
daha önce akrabalarla vatsap grubu kurmustukdk da 285 msj gelince dayanamayıp aynı gün çıktım sizdede aynı trafik varmı gözüm korkuyor birazKızlar mrb
Sizi coook ozledim
Bebisler konulduğundan beri yazamıyorum Cunku bAbam ve esim Radyasyon olcak diye tel ELime vermiyirlar
Simdi gizli yazıyorum
Burda virüs var diye watsup gurubu kurduk ama buraya devam tabi ki
Orası daha pratik sadece
Isteyen özelden numarasını atsın gruba dahil edeyim
Bu arada annem hızlıca yazılanları okudublue-eyes en cok sana sevindim demiştim bence bebegim seni bırakmadı diye aferin benim akıllıma şimsiki tutunmuş bak
Bu arada benden de bomba haber Kaan bey 3 tane blastokist transfer etti
Bi tanesi Zayıf sanırım dondursam ise yaramaz dedi
Bide bizim genetik faktör var ya ..
Hepsini koydu yani başka bebek kalmadı yatıyorum simdi
Kasık ağrım var dünden beri azcik
Yazamıyorum kusura bakmayınca hepinize dua ediyorum annemnokuyobarada haberlerinizi msiDe bana dua edin canım arkadaslarım biraz tutunalım sonra yine hep buradayım sevgiler
Binlerce şükürler olsun oh be canim bak sana nededik saklanmistir miniğin bugün aldığım en güzel haber süperrrrr hadi bakalım sıra keseciği görmekte pazartesi kacta randevun bende 11de orda olucam ?
Çok teşekkür ederim canım... Ya Emine Hemşire telde pazartesi dedi ama iğne olmaya gittiğimde sana ben pazartesimi dedim yanlıs dedim salı gel keseyide belki görürüz dedi.. O yüzden salıya aldılar 2 günde bir artıyor ya ondan
eski testten kastım eşinin problemi olduğunu
yani artış iyi mi olması gereken düzeye gelmiş mi doktorumuza göre diye merakettim.
blue-eyes gözün aydın canım. İnşallah katlanarak devam eder. Atalar ne demiş çıkmadık candan umut kesilmez. O nedenle üzme kendini bir daha böyle. Hayırlı haberler ver inşallah salı günü bize:)
merhabalar,
ben de nisan ayında başlamış olan bu sürecin sonuna geldim.salı günü transferim olacak.bu zamana kadar korumuş olduğum soğukkanlılığımı yitiriyorum sanırım, transfer döneminin ayrı bir zorluğu varmış.olumlu -olumsuz tüm haberleri okudum, sizinle birlikte üzüldüm ve sevindim. paylaşımlarınızdan çok şey öğrendim.inşallah ben de güzel haberlerimi paylaşırım sizlerle...
daha önce akrabalarla vatsap grubu kurmustukdk da 285 msj gelince dayanamayıp aynı gün çıktım sizdede aynı trafik varmı gözüm korkuyor biraz
Canım benim çok sevindim Rabbim çok büyük inş sağ salim kucağına aldığını günleri görürsün sen de bizlere dua et canimArkadaşlar, böyle durumlar genelde belli bi süre birilerinden saklanır ama benim için o kadar dua ettiniz ve o duaların hepsinin ne kadar içten olduğunu biliyorum ki sizinle mutluluğumu paylaşmak istedim.. Sabah erkenden irebeye gidip kan verdim.. O kadar ümidim yoktu ki ilaçlarımı almadım .. İğne günüm boşuna canım yanmasın sonuca göre diyip iğne bile olmadım.. Biraz önce Emine Hemşire aradı 492 dedi şok oldum alev alev oldum.. İğne olmaya gelicem dedim tamam sen bi otur dinlen sonra gel dedi.. Dualarınız sayesnde yükseldi buna inanıyorum.. Allah bin kere razı olsun.. Umarım daha da katlar keseyi pazartesi görürüz..
Canim bizdede ayni sorun vardi. Biraz sayi dusuktu. Ileri hareket problemi ve morfoloji sorunu. Ama tedavi senin uzerinden gideceginden onemli olan sensin. Ve benim ilk denemem tuttu merak etme. Cokta umitsiz degil durumun.
Canım benim randevum da perşembe günü. İnşallah transferin o gün olur da seni görebilirimHAdi hayırlı uğurlu olsun canım transferin benim pazartesi 11de randevum pazartesini sayarsak 3-4 güne yaparız transferini demişti kaan bey nasipse perşembe ve ya cuma olur gibi geliyor çarşamba olsa keske yol arkadaşı olurduk ne güzel olurdu
Yok canım benim değil @catlove87 doğumgünüydü benim şubatta[/QUOTE
Canım kusura bakma kafam dalgın hatlar karıştı
Canım öncelikle hoşgeldin aramıza. Hakkında hayırlısı olsun. Bizde de sorun eşimde olmasına rağmen benim üzerimden yürüyor. Biz ilk görüşmeye giderken eşimin testlerini( buna fsh tiroid gibi tahliller de dahil) ve benim tahlillerimi götürdük. İşlem benim üzerinden dvm edecği için benden ek başka tahliller istedi ve ikimize de bol bol vitamin yazdı. İstersen gidip bir ön görüşme yapabilirsiniz. Sadece görüşmeden ücret almıyor. Ama ultrason yapması gerekirse alıyor. Mart ayına kadar vitamin sürecine başlarsınız en azındanİnşallah mart gibi başlamayı dusunuyorum...sizleri okuyunca cok umutlanıyorum ...şimdi için yapmam gereken bisey var mo
Tesekkkurr ederimmm:)))sende durumlar nasil?Hakkında hayırlısı olsun bebişlere kavuşmana az kaldı
Superr superrr superrrr:))darisii keseyee darisii kalp atisina insallahh cok sevindimmArkadaşlar, böyle durumlar genelde belli bi süre birilerinden saklanır ama benim için o kadar dua ettiniz ve o duaların hepsinin ne kadar içten olduğunu biliyorum ki sizinle mutluluğumu paylaşmak istedim.. Sabah erkenden irebeye gidip kan verdim.. O kadar ümidim yoktu ki ilaçlarımı almadım .. İğne günüm boşuna canım yanmasın sonuca göre diyip iğne bile olmadım.. Biraz önce Emine Hemşire aradı 492 dedi şok oldum alev alev oldum.. İğne olmaya gelicem dedim tamam sen bi otur dinlen sonra gel dedi.. Dualarınız sayesnde yükseldi buna inanıyorum.. Allah bin kere razı olsun.. Umarım daha da katlar keseyi pazartesi görürüz..
Nasıl gidiyor canım bebisler seni uzmuyo dimi ben daha kurduramadim watshapp en kısa zamanda halletcem annenin ve seni oluyorum transferdasim:)Sizden duymuştum yiyorum bende
Hatta transferden 2 gun once yemeye başlamıştım
Iyiyiz canım dördümüz yatıyoruzNasıl gidiyor canım bebisler seni uzmuyo dimi ben daha kurduramadim watshapp en kısa zamanda halletcem annenin ve seni oluyorum transferdasim:)
Nasıl gidiyor canım bebisler seni uzmuyo dimi ben daha kurduramadim watshapp en kısa zamanda halletcem annenin ve seni oluyorum transferdasim:)