Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

İrenbede fiyatlar nedir.bilgi verirsen sevinirim. ..
canım tüp bebek toplam (yumurta toplama+transfer+takip ücreti) 4500 tl, ilaçlar 1500-2000 civarı.Kaan Bey histereskopi yapıyor bir de rahim içini görmek için 1000 tl bunun dışında ufak tefek şeyler olabilir canım.toplam 8000 civarı diye düşünürsen iyi olur.

Merhaba;bende irenbeye başlamak istiyorum.eşimde sperm hareketsizliği var.bogle durumda kaan bey nasıl yol izliyor...bilgi verirseniz sevinirim
Canim bizdede ayni sorun vardi. Biraz sayi dusuktu. Ileri hareket problemi ve morfoloji sorunu. Ama tedavi senin uzerinden gideceginden onemli olan sensin. Ve benim ilk denemem tuttu merak etme. Cokta umitsiz degil durumun.

Cok cok sevindim. Gozun aydin. Ilk basta uzdu seni ufaklik ama bundan sonrasi su gibi gecsin insallah

Kızlar mrb
Sizi coook ozledim
Bebisler konulduğundan beri yazamıyorum Cunku bAbam ve esim Radyasyon olcak diye tel ELime vermiyirlar
Simdi gizli yazıyorum
Burda virüs var diye watsup gurubu kurduk ama buraya devam tabi ki
Orası daha pratik sadece
Isteyen özelden numarasını atsın gruba dahil edeyim
Bu arada annem hızlıca yazılanları okudu blue-eyes en cok sana sevindim demiştim bence bebegim seni bırakmadı diye aferin benim akıllıma şimsiki tutunmuş bak
Bu arada benden de bomba haber Kaan bey 3 tane blastokist transfer etti
Bi tanesi Zayıf sanırım dondursam ise yaramaz dedi
Bide bizim genetik faktör var ya ..
Hepsini koydu yani başka bebek kalmadı yatıyorum simdi
Kasık ağrım var dünden beri azcik
Yazamıyorum kusura bakmayınca hepinize dua ediyorum annemnokuyobarada haberlerinizi msiDe bana dua edin canım arkadaslarım biraz tutunalım sonra yine hep buradayım sevgiler

çok iyi canım transfer çok yaklaşmış
ben sadece estrofem kullanıorum ve ekopirin... ilk transferde cok ilaç kullandık demiştik. doktorcuğum naturel gidio bu sefer hayırlısı olsun inş. hakkımızda :))) bide nar yiyorum bakalım... kızlar transferde özel yediğiniz seyler oldumu bizimle paylaşırmısnız.. transefere yakında ananas yicem bakalım....

canım ben kabak çekirdeği yemiştim 1 hafta boyunca ama benim olmadı malesef.Bir yakınım çiğ bademi önerdi daha yeni söylüyo bana.O çok yemiş o dönem.2. tüp bebek denemesiydi ve ikizleri oldu.En çok kabak çekirdeği ve ananası okuyorum ama tüm forumlarda.

Canım çok teşekkür ederim.. Seninde transferlerin hayırlo olsun.. ananas, kabak çekirdeği ve dut kurusu ye.. Ben öyle yapmıştım ve hala seviyorum diye yiyorumda... Çokta koca karı tarifi değil öyle olsa ben yemezdim zaten

Binlerce şükürler olsun oh be canim bak sana nededik saklanmistir miniğin bugün aldığım en güzel haber süperrrrr hadi bakalım sıra keseciği görmekte pazartesi kacta randevun bende 11de orda olucam ?

HAdi hayırlı uğurlu olsun canım transferin benim pazartesi 11de randevum pazartesini sayarsak 3-4 güne yaparız transferini demişti kaan bey nasipse perşembe ve ya cuma olur gibi geliyor çarşamba olsa keske yol arkadaşı olurduk ne güzel olurdu

Sizden duymuştum yiyorum bende
Hatta transferden 2 gun once yemeye başlamıştım

Yok hiç test yaptırmadık.kaan beyde istiyomus test burdan okudugum kadarıyla nerde yaptırıcam testleri...
eski testten kastım eşinin problemi olduğunu
yani artış iyi mi olması gereken düzeye gelmiş mi doktorumuza göre diye merakettim.

Benim de ikinci olcak. ins. benim de ikizim olur cok istiom. biri kiz biri oglan)) dua ederken diom rabbim okadar bekledim ins. mukafati ikiz olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…