Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

amiinn canımm amiinnn

Benim de dün kontrolüm vardı. İĞNElere başlattı kaan bey. Haftaya kontrolüm var sonra opu. Allahın izniyle olscak inanıyorum

Biz suan uroloji doktoruna devam ediyoruz.bu degerlerle olmaz diyor.ne yapçagımı bilemiyorum
canım değerleriniz ne durumda bilemiyorum ama şu gün itibariyle sıfır sperm bile olsa micro tesse denen bir ameliyatla tek bir sperm bulsalar dahi tüp bebek yapabiliyorlar biliyorsun.Ürolog doğal yollardan olmasının mümkün olmadğını kastetmiştir muhtemelen.

haklısın canım.Ama zaten herkese bakılmalı bence de.Bu sayede spermler çok daha detaylı seçiliyor.Hatta bana video bile göndermişlerdi bizimkiler seçilirken
n onlarmı gönderdi yani herkese mi gönderiyorlar?
haklısın canım.Ama zaten herkese bakılmalı bence de.Bu sayede spermler çok daha detaylı seçiliyor.Hatta bana video bile göndermişlerdi bizimkiler seçilirken
aaa ne kadar güzel sen mi istedin onlar herkese mi gönderiyorlar yoksa ?seçilen bebeklerini görmek baya güzel olmuştur.

Sen ilk denemende hamile kaldın galiba neguzel zaten bu işe başlamak yetiyo gerisi geliyor.burda sizleri okuyunca vok umutlanıyorum ama bir turlu cesaretlenemiyorum.birde calısıyorum surekli izin almak durumunda kalırmıyım cok sık gıdılıyor mu?

n onlarmı gönderdi yani herkese mi gönderiyorlar?

aaa ne kadar güzel sen mi istedin onlar herkese mi gönderiyorlar yoksa ?seçilen bebeklerini görmek baya güzel olmuştur.
Kaan Bey göndermişti canım hiç beklemediğim bir anda Sperm seçilir ve microenjeksiyon yapılırken çekilmiş bir videoydu.Herkese gönderiyorlardır

Nacya canım benim ilk deneme negatif oldu ama umutlanmalısın bence de burdaki arkadaşlarımızın çoğunun sonucu pozitif.Arada benim gibi istisnalar çıkıyor sadece.Yani evet biraz izin alman gerekecek ama çok çok sık değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…