Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

Tebrik ediyorum Rabbim sorunsuz bir şekilde kucağına almayı nasip etsin canım

Ohhh nihayet güzel haberin geldi. Çok mutlu oldum canım. Yazrken bile sırtım hala ürpermiş durumda. Allah onu sizlere bağışlasın inşallah. Gözün aydın annesi :)

benimde eşim varikosel ameliyatı olmuştu faydası olmadı keçi bonuzu kürü de yaptık hareketi arttırıyor.ilk ay çok vitamin kullanıyorsun daha sonra azaltıyor dr.yumurta iğnelerinin dozu her kadında farklı oluyor cnm

Çok saol hiç bilgim yok ve artık başlamak istiyorum.yasım 33 eşimde 40 yasında daha da beklemek istemiyorum.esim mi ilaç kullanıcak birde tese yöntemiyle mi spermler alınacak

Çok saol hiç bilgim yok ve artık başlamak istiyorum.yasım 33 eşimde 40 yasında daha da beklemek istemiyorum.esim mi ilaç kullanıcak birde tese yöntemiyle mi spermler alınacak
ikinizde kullanıcaksınız azda olsa sperm çıkışı varsa teseye gerek yok çünkü tese yanılmıyorsam testislerlerden sperm almaya deniyordu.belki imsi yöntemi yapabilir tek tek spermleri çok büyütüp inceleme yöntemi morfoloji bozulsa yapılıyor.genetiğinize baktırdınız mı karyotip testi yaptır bence.

Demedikmi sanaaaa.cok sukur rabbimee annesi seninki agir kanliymiss.hadi gozun aydinnnnn

Canlarım hepinize ayrı ayrı çok teşekkür ederim. Soruları yanıtlayacak olursam cvz Kaan Bey aramadı Emine Hemşire aradı.. Muhtemelen akşama doğru arayabilir Kaan Bey ama Emine Hemşire salı gel kan değerinin sonucuna göre keseye bakalım dedi.. cycas salı günü yani 3 gün önce 153 çıkmıştı hatta bgn kanı 8:30-09:00 arası verdim.. Salı gnü 11:00 gibi vermiştim.. Hatta biraz önce iğne olmaya gittim öğle arasıydı bomboştu merkez.. Hazır gelmişken test sonucumu alayım dedim tam 493,4 çıkmış.. Tabii ki daha erken sevinmek için ama inanın ümitlerim tamamen bitmişken böyle biseyle karşılaşmak şok etkisi yarattı.. Rabbim hepimizin dualarını kabul etsin ve bu forum arşivlik olduğunda çocuklarla ilgilenir olalım

canım irenbe de ımsı varmı?birde ayrı fiyat mı ödüyoruz onu yaptırmak için?

Yok hiç test yaptırmadık.kaan beyde istiyomus test burdan okudugum kadarıyla nerde yaptırıcam testleri...

salı günü benimde kese ye bakılcak saat 12.30 da randevum var ama senin kese görmek için erken değilmi değerin az az yükseliyor ya.vatsaptan yaz daha çabuk cevaplar kaan bey.

Canım benim çok sevindim fazla ara vermek istemeyecek Kaan bey bence de bekleme fazla, güzel haberler bekliyorum senden benim transfere az kaldı evet canım hayırlısını diliyorum gözünü üstümden ayırma sakın :*

salı günü benimde kese ye bakılcak saat 12.30 da randevum var ama senin kese görmek için erken değilmi değerin az az yükseliyor ya.vatsaptan yaz daha çabuk cevaplar kaan bey.

Canım bu sefer bayağı arttı.. Belkide artık normale döndü bilmiyorum.. Kaan beye neyi sorayım anlamadım.. Sonuçta Emine Hemşireye o söyledi, Emine Hemşire de bana iletti.. Salı günü herşey belli olucak bakalım, hayırlısı..

canım benim cok sevindim, şimdi whatsap'tan duydum hemen açtım.. dualarımız - kalbimiz hep bir.... Eee artık kendine çokk dikat et bebişi üzmek yok bundan sonra :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…