Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

Merhaba;bende irenbeye başlamak istiyorum.eşimde sperm hareketsizliği var.bogle durumda kaan bey nasıl yol izliyor...bilgi verirseniz sevinirim

Arkadaşlar, böyle durumlar genelde belli bi süre birilerinden saklanır ama benim için o kadar dua ettiniz ve o duaların hepsinin ne kadar içten olduğunu biliyorum ki sizinle mutluluğumu paylaşmak istedim.. Sabah erkenden irebeye gidip kan verdim.. O kadar ümidim yoktu ki ilaçlarımı almadım .. İğne günüm boşuna canım yanmasın sonuca göre diyip iğne bile olmadım.. Biraz önce Emine Hemşire aradı 492 dedi şok oldum alev alev oldum.. İğne olmaya gelicem dedim tamam sen bi otur dinlen sonra gel dedi.. Dualarınız sayesnde yükseldi buna inanıyorum.. Allah bin kere razı olsun.. Umarım daha da katlar keseyi pazartesi görürüz..

Şimdiden hayırlı olsun. Bizde sorun benim tarafımdan çikolata kisti, eşimde de sayı, morfoloji bozukluğu, yani deforme oranı yüksekti. Ancak kaan bey elimizde yeter sayıda sperm var sayılır tedaviyi senin üzerinden yürüyeceğim için hastam sen olacaksın dedi. Ve o gün 1 büyük poşet dolusu vitamin ve çeşitli ilaçla geri döndük. Anlayacağın 2ay boyunca eşim de vitamin kullandı. Umarım sorunun cevabını bir nebze yanıtlayabilmişimdir.
Merhaba;bende irenbeye başlamak istiyorum.eşimde sperm hareketsizliği var.bogle durumda kaan bey nasıl yol izliyor...bilgi verirseniz sevinirim

Gözün aydin canim ohhh rahatla artik ve stresten uzak dur

aaayyy bu çok güzel bir haber bak gördünmü ümidini boşuna kaybetmişsin hem kendini hemde bebeğini üzmüşsün o şimdi kızıyordur sana benden bu kadar kolay mı vazgeçtin diye peki kaan bey ne dedi sonuç için.

ayyy canım sabah sabah nasıl mutlu oldum anlatamam en son kaçtı değerin ? inşallah Rabbim kucağımıza aldığımız günleride nasip eder bizlere :) oleyy beee sonunda şeytanın bacağını kırdı senin bıdık

canım çok sevindim inan nasıl tüylerim diken diken oldu.çok şükür.
gözün aydın olsun artık üzülmek yok bebeğini düşün ve bu mutluluğun tadını çıkar.

oleeeyyy çok iyi yükselmiş canım

merhaba canım pek kimse kalmadı buralarda herkes bi konuşma gurubu kurdu gitti ama gelen olur seni cevaplar sorun bendeydi o yüzden senin soruna nasıl çözüm bulur bilmiyorum. hayırlısı olsun hakkında.

benim eşiminin sperm sayısı azdı 3 sefer devlet hastanesinde yaptırdık negatifti şimdi 4. denemede önce Allahın sonra da doktorumuzun sayesinde hamileyim bol vitamin takviyesi yaptı ilk ay eşimin son iki tahlilinde sıfır çıkıyordu sperm,vitaminlerle tüp bebeğe yetecek kadar tekrar yükseltti doktorumuz.daha sonra iğneler başlıyor yumurtalar için yumurta toplandıktan sonra diğer ay histereskopi yapıyor her hastaya muhakkak aynı ay adet görmeden transfer yapılıyor.benden daha çok umutsuzu yoktu heralde inşallah sana da nasip olur.

Aşkolsun gitmedik buralardayız. Keşke sizler de gelseydiniz. Çok pratik oldu aslında. Yine de katılamayan arkadaşların durumlarını öğrenip, kendimden de haberler verebilmek için buralarda olacağım . ="cycas, post: 39035394, member: 474399"]merhaba canım pek kimse kalmadı buralarda herkes bi konuşma gurubu kurdu gitti ama gelen olur seni cevaplar sorun bendeydi o yüzden senin soruna nasıl çözüm bulur bilmiyorum. hayırlısı olsun hakkında.[/QUOTE]

Aşkolsun gitmedik buralardayız. Keşke sizler de gelseydiniz. Çok pratik oldu aslında. Yine de katılamayan arkadaşların durumlarını öğrenip, kendimden de haberler verebilmek için buralarda olacağım .
yok canım üzülme ama buraya gelip soru soranlara yardımcı olabilmek için bende hep buradayım sizlerede arada göz atın topiğimiz sessiz kalmasın :)

canım hayırlısı olsun. çok sevindim. umut en kötü anlar ında bile olsun. rabbim ne yazdıysa onu yaşıyoruz. çok şükür bebeğin hala seninle. bundan sonra hep güçlü dur. inancını yitirme. inşallah bebeğini kuvağına aldığın günleri de görürsün.

Cevap yazdıgın için tşk ederim.benim artık umudum kalmadı.varıskosel amıleyatı oldu o da fayda etmedi.hareket ve sayı 0. Vitamin kullanma sureci ne kadar suruyor bide yumurta iğneleri dozu yuksek mi olıyolar.çok soru sordum:)

Cok guzel bir haber ins daha guzel haberlerini de duyariz boyle guzel mujdelere cok ihtiyacim var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…