- 20 Ocak 2015
- 98
- 31
- 42
-
- Konu Sahibi mavinehir17
- #7.361
Hayirli olsun tedavin tez vakitte güzel haberler alırsınız insallahsabah saat 9da kaan beyle ilk görüşmememiz var inşallah cok iyi geçer ve bende hayırlisiyla onun hastasi olur ve bebisime kavusurum
Merhaba;bende irenbeye başlamak istiyorum.eşimde sperm hareketsizliği var.bogle durumda kaan bey nasıl yol izliyor...bilgi verirseniz sevinirim
Gözün aydin canim ohhh rahatla artik ve stresten uzak durArkadaşlar, böyle durumlar genelde belli bi süre birilerinden saklanır ama benim için o kadar dua ettiniz ve o duaların hepsinin ne kadar içten olduğunu biliyorum ki sizinle mutluluğumu paylaşmak istedim.. Sabah erkenden irebeye gidip kan verdim.. O kadar ümidim yoktu ki ilaçlarımı almadım .. İğne günüm boşuna canım yanmasın sonuca göre diyip iğne bile olmadım.. Biraz önce Emine Hemşire aradı 492 dedi şok oldum alev alev oldum.. İğne olmaya gelicem dedim tamam sen bi otur dinlen sonra gel dedi.. Dualarınız sayesnde yükseldi buna inanıyorum.. Allah bin kere razı olsun.. Umarım daha da katlar keseyi pazartesi görürüz..
Arkadaşlar, böyle durumlar genelde belli bi süre birilerinden saklanır ama benim için o kadar dua ettiniz ve o duaların hepsinin ne kadar içten olduğunu biliyorum ki sizinle mutluluğumu paylaşmak istedim.. Sabah erkenden irebeye gidip kan verdim.. O kadar ümidim yoktu ki ilaçlarımı almadım .. İğne günüm boşuna canım yanmasın sonuca göre diyip iğne bile olmadım.. Biraz önce Emine Hemşire aradı 492 dedi şok oldum alev alev oldum.. İğne olmaya gelicem dedim tamam sen bi otur dinlen sonra gel dedi.. Dualarınız sayesnde yükseldi buna inanıyorum.. Allah bin kere razı olsun.. Umarım daha da katlar keseyi pazartesi görürüz..
ayyy canım sabah sabah nasıl mutlu oldum anlatamam en son kaçtı değerin ? inşallah Rabbim kucağımıza aldığımız günleride nasip eder bizlere :) oleyy beee sonunda şeytanın bacağını kırdı senin bıdıkArkadaşlar, böyle durumlar genelde belli bi süre birilerinden saklanır ama benim için o kadar dua ettiniz ve o duaların hepsinin ne kadar içten olduğunu biliyorum ki sizinle mutluluğumu paylaşmak istedim.. Sabah erkenden irebeye gidip kan verdim.. O kadar ümidim yoktu ki ilaçlarımı almadım .. İğne günüm boşuna canım yanmasın sonuca göre diyip iğne bile olmadım.. Biraz önce Emine Hemşire aradı 492 dedi şok oldum alev alev oldum.. İğne olmaya gelicem dedim tamam sen bi otur dinlen sonra gel dedi.. Dualarınız sayesnde yükseldi buna inanıyorum.. Allah bin kere razı olsun.. Umarım daha da katlar keseyi pazartesi görürüz..
canım çok sevindim inan nasıl tüylerim diken diken oldu.çok şükür.Arkadaşlar, böyle durumlar genelde belli bi süre birilerinden saklanır ama benim için o kadar dua ettiniz ve o duaların hepsinin ne kadar içten olduğunu biliyorum ki sizinle mutluluğumu paylaşmak istedim.. Sabah erkenden irebeye gidip kan verdim.. O kadar ümidim yoktu ki ilaçlarımı almadım .. İğne günüm boşuna canım yanmasın sonuca göre diyip iğne bile olmadım.. Biraz önce Emine Hemşire aradı 492 dedi şok oldum alev alev oldum.. İğne olmaya gelicem dedim tamam sen bi otur dinlen sonra gel dedi.. Dualarınız sayesnde yükseldi buna inanıyorum.. Allah bin kere razı olsun.. Umarım daha da katlar keseyi pazartesi görürüz..
oleeeyyy çok iyi yükselmiş canımArkadaşlar, böyle durumlar genelde belli bi süre birilerinden saklanır ama benim için o kadar dua ettiniz ve o duaların hepsinin ne kadar içten olduğunu biliyorum ki sizinle mutluluğumu paylaşmak istedim.. Sabah erkenden irebeye gidip kan verdim.. O kadar ümidim yoktu ki ilaçlarımı almadım .. İğne günüm boşuna canım yanmasın sonuca göre diyip iğne bile olmadım.. Biraz önce Emine Hemşire aradı 492 dedi şok oldum alev alev oldum.. İğne olmaya gelicem dedim tamam sen bi otur dinlen sonra gel dedi.. Dualarınız sayesnde yükseldi buna inanıyorum.. Allah bin kere razı olsun.. Umarım daha da katlar keseyi pazartesi görürüz..
merhaba canım pek kimse kalmadı buralarda herkes bi konuşma gurubu kurdu gitti ama gelen olur seni cevaplar sorun bendeydi o yüzden senin soruna nasıl çözüm bulur bilmiyorum. hayırlısı olsun hakkında.Merhaba;bende irenbeye başlamak istiyorum.eşimde sperm hareketsizliği var.bogle durumda kaan bey nasıl yol izliyor...bilgi verirseniz sevinirim
merhaba canım pek kimse kalmadı buralarda herkes bi konuşma gurubu kurdu gitti ama gelen olur seni cevaplar sorun bendeydi o yüzden senin soruna nasıl çözüm bulur bilmiyorum. hayırlısı olsun hakkında.
benim eşiminin sperm sayısı azdı 3 sefer devlet hastanesinde yaptırdık negatifti şimdi 4. denemede önce Allahın sonra da doktorumuzun sayesinde hamileyim bol vitamin takviyesi yaptı ilk ay eşimin son iki tahlilinde sıfır çıkıyordu sperm,vitaminlerle tüp bebeğe yetecek kadar tekrar yükseltti doktorumuz.daha sonra iğneler başlıyor yumurtalar için yumurta toplandıktan sonra diğer ay histereskopi yapıyor her hastaya muhakkak aynı ay adet görmeden transfer yapılıyor.benden daha çok umutsuzu yoktu heralde inşallah sana da nasip olur.Merhaba;bende irenbeye başlamak istiyorum.eşimde sperm hareketsizliği var.bogle durumda kaan bey nasıl yol izliyor...bilgi verirseniz sevinirim
yok canım üzülme ama buraya gelip soru soranlara yardımcı olabilmek için bende hep buradayım sizlerede arada göz atın topiğimiz sessiz kalmasın :)Aşkolsungitmedik buralardayız. Keşke sizler de gelseydiniz. Çok pratik oldu aslında. Yine de katılamayan arkadaşların durumlarını öğrenip, kendimden de haberler verebilmek için buralarda olacağım .
canım hayırlısı olsun. çok sevindim. umut en kötü anlar ında bile olsun. rabbim ne yazdıysa onu yaşıyoruz. çok şükür bebeğin hala seninle. bundan sonra hep güçlü dur. inancını yitirme. inşallah bebeğini kuvağına aldığın günleri de görürsün.Arkadaşlar, böyle durumlar genelde belli bi süre birilerinden saklanır ama benim için o kadar dua ettiniz ve o duaların hepsinin ne kadar içten olduğunu biliyorum ki sizinle mutluluğumu paylaşmak istedim.. Sabah erkenden irebeye gidip kan verdim.. O kadar ümidim yoktu ki ilaçlarımı almadım .. İğne günüm boşuna canım yanmasın sonuca göre diyip iğne bile olmadım.. Biraz önce Emine Hemşire aradı 492 dedi şok oldum alev alev oldum.. İğne olmaya gelicem dedim tamam sen bi otur dinlen sonra gel dedi.. Dualarınız sayesnde yükseldi buna inanıyorum.. Allah bin kere razı olsun.. Umarım daha da katlar keseyi pazartesi görürüz..
benim eşiminin sperm sayısı azdı 3 sefer devlet hastanesinde yaptırdık negatifti şimdi 4. denemede önce Allahın sonra da doktorumuzun sayesinde hamileyim bol vitamin takviyesi yaptı ilk ay eşimin son iki tahlilinde sıfır çıkıyordu sperm,vitaminlerle tüp bebeğe yetecek kadar tekrar yükseltti doktorumuz.daha sonra iğneler başlıyor yumurtalar için yumurta toplandıktan sonra diğer ay histereskopi yapıyor her hastaya muhakkak aynı ay adet görmeden transfer yapılıyor.benden daha çok umutsuzu yoktu heralde inşallah sana da nasip olur.
Cok guzel bir haber ins daha guzel haberlerini de duyariz boyle guzel mujdelere cok ihtiyacim varArkadaşlar, böyle durumlar genelde belli bi süre birilerinden saklanır ama benim için o kadar dua ettiniz ve o duaların hepsinin ne kadar içten olduğunu biliyorum ki sizinle mutluluğumu paylaşmak istedim.. Sabah erkenden irebeye gidip kan verdim.. O kadar ümidim yoktu ki ilaçlarımı almadım .. İğne günüm boşuna canım yanmasın sonuca göre diyip iğne bile olmadım.. Biraz önce Emine Hemşire aradı 492 dedi şok oldum alev alev oldum.. İğne olmaya gelicem dedim tamam sen bi otur dinlen sonra gel dedi.. Dualarınız sayesnde yükseldi buna inanıyorum.. Allah bin kere razı olsun.. Umarım daha da katlar keseyi pazartesi görürüz..