- 15 Kasım 2014
- 502
- 1.373
-
- Konu Sahibi mavinehir17
- #7.341
Pazartesi Özlemcim..Can sesi canım senin tahlil ne zaman?
Hadi hayırlı haberler ver bize inşallah canım. Dualarımız seninle.Pazartesi Özlemcim..
Çok teşekkürler canım. Umarım kabul olur dualarımız. Olanların hepsi transfer oldu :)Hadi hayırlı haberler ver bize inşallah canım. Dualarımız seninle.
CAnim seninkiler ikizmiydi ?
Haklısın canım şu an kafamda soru işareti kaldı ister istemez.öyle yap canım ikiembriyo her zaman daha iyi oluyor sen ikiz olmasından korkuyorsun sanırım bende bu durumda çok düşünmüştüm bir miikimidiye tam 3 ay düşündüm en sonunda 2 ye karar verdim çünkünasipte ikiz varsa tekte koysak bölünüp tek yumurta ikizi olma ihtimali var ve bu az bir ihtimal değil nasip işi bunlar bi daha kine iki tane koydurursun kafanda soru işareti olmaz en azından
Laughnow um canım çok teşekkür ederim.Canım bana da erken geldi test için ama Kaan bey dediyse doğrudurÜzülme lütfen nice doğum günlerini bebeğinle kutlayacaksın inşallah bugünü sıfırla reset at kendine, bugün güzel annenin seni doğurduğu gün doğum günün oldukça mutsuz ve üzgün olduğunu anlıyorum ama Allahtan ümit kesilmez olacak inşallah yazıldı o zaman hayırlısıyla ama hiçbirimiz bilmiyoruz Doğum günün kutlu olsun iyi ki doğmuşsun canım benim gelecekte de bebeğinle ve eşinle nice güzel yılların olsun inşallah....
Özlem cim çok teşekkür ederim.Canım öncelikle doğum günü kutlu olsun. Allah sana sağlık sıhhat ve hayırlı bir uzun ömür versin ki pes etmeden yoluna devam edebilesin. Her şeyin hayırlısı bunu hep konuşuyoruz sende biliyorsun. Evet zor bir durum üzücü ama hayat devam ediyor. Umut hep var çünkü verende vermeyende yüce Allah. Bizler hep birlikte dua edeceğiz. İnşallah rabbim sana ve bütün bekleyen arkadaşlara en kısa sürede nasip eder bu mutluluğu. Lütfen kendine dikkat et sevgiler.
çok teşekkür ederim Can sesimmmBu arada doğum günün kutlu olsun, iyi ki doğduuun
@catlove canım hakkında hayırlısı böyleymiş daha yaşın genç sağlıklısın önünde daha uzun zamanın var anne olabilmek için daha denemek içinde şansın var bebeklerin annelerini bekliyor sabırsızlıkla herşein başı sağlık doğum gününde bol bol dua et rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin hem benim icime doguyor senin ikizlerin olucak ikinci denemende
Hayırlı,uğurlu olsun canım.Çok doğru bir seçim,için rahat olsunsabah saat 9da kaan beyle ilk görüşmememiz var inşallah cok iyi geçer ve bende hayırlisiyla onun hastasi olur ve bebisime kavusurum
Ayyy ne güzel canım kardeş kardeş büyüyecekler inşallah benmi kaçırdım yoksa sen mi yazmamıştın ikiz diye ?evet agapocum
CAnım benim bilyorsundur bir tane evladım var bende iki tane koydurucam zaten hepi topu o başkada yok sen düşün artık sırf şansı arttırmak için birde allah ne yazdiysa o olur kaderimizde varsa ikiz büyütmek yapacak birsey yok hem bir kalemde büyüyüp giderler birdaha böyle benim gibi uğrasmazsinikiz miii agapo cum evet benim kadar ikiz olmasından korkan yoktur aramızda.Allah korktuğum herşeyi başıma veriyor diye 2 koydurmaya cesaret edemedim ilk sefer.2 transfer ettirirsem kesin ikiz olur dedim kendi kendime.Ama bak Allah ım beni nasıl da yola getirdi Nerdeyse yalvarmaya hazırım şimdi Kaan Bey e 2 tane olsun bu kez noolur diye.Artık hayırlısı neyse o olsun canım.Razıyım ben teslim oldum. Çok teşekkür ederim güzel desteğin için
İnsallah hersey gönlüne göre olur hayırlı olsun bu ilk denemenmi olucak ?sabah saat 9da kaan beyle ilk görüşmememiz var inşallah cok iyi geçer ve bende hayırlisiyla onun hastasi olur ve bebisime kavusurum
Haklısın canım Allah evladını sana bağışlasın.İnşallah en kısa zamanda mutlu sona ulaşırsın agapo cum.CAnım benim bilyorsundur bir tane evladım var bende iki tane koydurucam zaten hepi topu o başkada yok sen düşün artık sırf şansı arttırmak için birde allah ne yazdiysa o olur kaderimizde varsa ikiz büyütmek yapacak birsey yok hem bir kalemde büyüyüp giderler birdaha böyle benim gibi uğrasmazsin
Amin canım insallah en kısa zamanda tüm isteyenlere rabbim annelik duygusunu tattırsınHaklısın canım Allah evladını sana bağışlasın.İnşallah en kısa zamanda mutlu sona ulaşırsın agapo cum.sen,ben,biz,siz,onlar hepimiz
Kaan Bey benden daha perişan oldu yahu.Sabahtandır yazışıyoruz watsapp tan.Ay kendine kötü bişey yapmasa bari
sağol canım hepimizin inşallah hayırlı olur
ben geçen ay 20 sinde başladım (adetliydim) yumurtalarıma bakmıştı ve sadece vitamin hapları verdi bu ikinci gidişim tekrar yumurtalara baktı ve iğnelere başladık ben sadece 1 hafta kullanıcam ve yumurtalarım toplancak benim kısa sürdü bizdeki sorun eşimde sadece