Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

Haklısın canım şu an kafamda soru işareti kaldı ister istemez.

Laughnow um canım çok teşekkür ederim.Vakti gelmemiş demek ki canım doğru söylüyosun.Kaan Bey ilk adetinde gel göreyim seni dedi.Sanırım 2.transfer için ara vermeyecek gibi.Adette çağırmasından öyle umuyorum ama bilemem tabii yine de.Senin peşinden geleceğim İnşallah cnm.Vallahi çok üzülsem de (hatta dün gece pek uyumadım) yılmaya,yıkılmaya hiç niyetim yok.Hemen yapalım derse çok mutlu olurum o yüzden.Başlamışken ara vermek istemiyorum.Bu arada canım birkaç gündür pek giremesem de histonun iyi geçtiğini okudum.Transferine çok az kaldıGözüm üstünde bilesin.

Özlem cim çok teşekkür ederim.Canım evet üzüldüm biraz fazla şaşırdım.Anladım ki baya ümitlenmişim farketmeden ama bu seferlik nasip değilmiş.Ama yeni bir deneme için hazırım kesinlikle.Çok sağol canım ve hatta desteğiniz için çok teşekkür ederim hepinize,çok iyisiniz.Daha en yakın arkadaşlarıma bile az önce haber verdim olmadığını.Hemen size söylemek istedim önce.Haber sıralaması 1-eşim 2-annem 3-kadınlar kulübü şeklinde oldu

ikiz miii agapo cum evet benim kadar ikiz olmasından korkan yoktur aramızda.Allah korktuğum herşeyi başıma veriyor diye 2 koydurmaya cesaret edemedim ilk sefer.2 transfer ettirirsem kesin ikiz olur dedim kendi kendime.Ama bak Allah ım beni nasıl da yola getirdiNerdeyse yalvarmaya hazırım şimdi Kaan Bey e 2 tane olsun bu kez noolur diye.Artık hayırlısı neyse o olsun canım.Razıyım ben teslim oldum.Çok teşekkür ederim güzel desteğin için

CAnım benim bilyorsundur bir tane evladım var bende iki tane koydurucam zaten hepi topu o başkada yok sen düşün artık sırf şansı arttırmak için birde allah ne yazdiysa o olur kaderimizde varsa ikiz büyütmek yapacak birsey yok hem bir kalemde büyüyüp giderler birdaha böyle benim gibi uğrasmazsin

Haklısın canım Allah evladını sana bağışlasın.İnşallah en kısa zamanda mutlu sona ulaşırsın agapo cum.sen,ben,biz,siz,onlar hepimiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…