Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

Merhabalar...bugun merkezdeydim bende veeee transfer tarihimiz belli olduuuu pazartesi saat 16:30 :)) tatilede girdik bundan sonra daha sık yazarim..bu arada negatif alan bi arkadasimiz olmus ne olur cok da yipratma kendini rabbim hepimizin hakkinda hayirlisini nasip etsinn cok zor bi sürev öncesi sonrası hep zorluk maalesef:KK43:(rabbim yardimcimiz olsun.. @blueeyes canim insallah degerin katlanmaya devam eder bol bol dua et rabbim yuzunu guldursunn
Hakkında hayırlısı olsun bebişlere kavuşmana az kaldı :KK66:

selam kızlar :cry: Bugün transferimin 8. günüydü.Blastosist tek transfer edilmişti ve sonucum negatif maalesef.Koca bir sıfır gördüm.Bugün doğum günümdü üstelik.Baya kötü bir hediye oldu :KK61:

selam kızlar :cry: Bugün transferimin 8. günüydü.Blastosist tek transfer edilmişti ve sonucum negatif maalesef.Koca bir sıfır gördüm.Bugün doğum günümdü üstelik.Baya kötü bir hediye oldu :KK61:
:KK43: hakkında hayırlısı canım bozma moralini bu bebişlergelene kadar pes etmek yok embriyon varmı ? varsa çok şanslısın sıkma canını

canım sanki bana da erken test yaptırmışsın gibi geldi. hemen olumsuzluğa düşmek yok. seni bekleyen kardan bebeklerin var daha. hakkında hsyırlısı olsun. lütfen güçlü dur.

Canım öncelikle doğum günün kutlu olsun 8.gün test için erken deyilmi 10. gün yapilmiyormuydu ?

Canım hemen moralini bozma lütfen. Kaan Bey test için pazartesi bekliyor biliyorsun canım.
5. gün olduğu için bakmak istedin ama lütfen pazartesiye kadar kendini çok hırpalama olur mu.

5. gün transferi olduğu için Kaan Bey 8. gün de yapabilirsin çıkar demişti cnm.Doğum günüm olunca gideyim de hediyemi alayım dedim ama malesef olmadı:KK51: nasip değilmiş demek ki.
Bunu şimdi okudum. Kaan Bey'in haberi var mı bugün yaptırdığından. Transfer gününü saymazsak bugün 7. gün değil mi canım.

agapo agapo kalbiminozu kalbiminozu çok teşekkürler kızlar.Blastosist transferi olduğu için 8. gün yapabileceğimi söylemişti Kaan Bey. En azından 2 gün daha boşuna beklemediğime seviniyorum.Kendimi bir yandan çok üzgün hissediyorum evet ama bir o kadar da rahatladım diyebilirim.Çok yeni öğrendim daha.Biraz karmaşık hislerim :KK57:

:KK43: hakkında hayırlısı canım bozma moralini bu bebişlergelene kadar pes etmek yok embriyon varmı ? varsa çok şanslısın sıkma canını
Sağol cycas cım evet var canım 6 tane 3.gün 2 tane de blastosist var.Tek blast transferi olmuştu bana sanırım bir dahakine 2 adet 3. gün embriyosunu tercih edeceğim.Kaan Bey ne diyecek bilmiyorum da tabii :KK51:

Sağol cycas cım evet var canım 6 tane 3.gün 2 tane de blastosist var.Tek blast transferi olmuştu bana sanırım bir dahakine 2 adet 3. gün embriyosunu tercih edeceğim.Kaan Bey ne diyecek bilmiyorum da tabii :KK51:
öyle yap canım ikiembriyo her zaman daha iyi oluyor sen ikiz olmasından korkuyorsun sanırım bende bu durumda çok düşünmüştüm bir miikimidiye tam 3 ay düşündüm en sonunda 2 ye karar verdim çünkünasipte ikiz varsa tekte koysak bölünüp tek yumurta ikizi olma ihtimali var ve bu az bir ihtimal değil nasip işi bunlar bi daha kine iki tane koydurursun kafanda soru işareti olmaz en azından

Canım bana da erken geldi test için ama Kaan bey dediyse doğrudur :KK43: Üzülme lütfen nice doğum günlerini bebeğinle kutlayacaksın inşallah bugünü sıfırla reset at kendine, bugün güzel annenin seni doğurduğu gün doğum günün oldukça mutsuz ve üzgün olduğunu anlıyorum ama Allahtan ümit kesilmez olacak inşallah yazıldı o zaman hayırlısıyla ama hiçbirimiz bilmiyoruz :KK43: Doğum günün kutlu olsun iyi ki doğmuşsun canım benim gelecekte de bebeğinle ve eşinle nice güzel yılların olsun inşallah....

Canım hemen moralini bozma lütfen. Kaan Bey test için pazartesi bekliyor biliyorsun canım.
5. gün olduğu için bakmak istedin ama lütfen pazartesiye kadar kendini çok hırpalama olur mu.
Can Sesimmm umarım moralini bozmamışımdır.Ama tutamadım kendimi paylaşmak istedim.Kaan Bey e söyledim yani watsapptan yazdım.Arıcam seni kötü sürpriz oldu bana yazmış.O da şaşırdı sanırım.Blastosist transferi için 3 kişiye yaparsın 2 si gebe kalır demişti.O geriye kalan negatif olan 1 kişinin de birileri olması lazım değil mi ama :KK53: Senden güzel haberler alırız da içimiz açılır umarım :KK15:Ben biraz iç kararttım bugün:oops:

Canım öncelikle doğum günü kutlu olsun. Allah sana sağlık sıhhat ve hayırlı bir uzun ömür versin ki pes etmeden yoluna devam edebilesin. Her şeyin hayırlısı bunu hep konuşuyoruz sende biliyorsun. Evet zor bir durum üzücü ama hayat devam ediyor. Umut hep var çünkü verende vermeyende yüce Allah. Bizler hep birlikte dua edeceğiz. İnşallah rabbim sana ve bütün bekleyen arkadaşlara en kısa sürede nasip eder bu mutluluğu. Lütfen kendine dikkat et sevgiler.

C catlove canım hakkında hayırlısı böyleymiş daha yaşın genç sağlıklısın önünde daha uzun zamanın var anne olabilmek için daha denemek içinde şansın var bebeklerin annelerini bekliyor sabırsızlıkla herşein başı sağlık doğum gününde bol bol dua et rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin hem benim icime doguyor senin ikizlerin olucak ikinci denemende:KK19:

Can Sesimmm umarım moralini bozmamışımdır.Ama tutamadım kendimi paylaşmak istedim.Kaan Bey e söyledim yani watsapptan yazdım.Arıcam seni kötü sürpriz oldu bana yazmış.O da şaşırdı sanırım.Blastosist transferi için 3 kişiye yaparsın 2 si gebe kalır demişti.O geriye kalan negatif olan 1 kişinin de birileri olması lazım değil mi ama :KK53: Senden güzel haberler alırız da içimiz açılır umarım :KK15:Ben biraz iç kararttım bugün:oops:
Canımmm öyle deme lütfen. Birlikte paylaşmıyor muyuz derdimizi, mutluluğumuzu burada. Kısmette olanı yaşıyoruz sonuçta. Daha yaşın çok genç. Aslanlar gibi boy boy kardan bebelerinde var. Aralarında anneleri olmanı en hakeden akıl bıdık gelip seni yakında bulacak tatlım benim. Arkadaşlar ne güzel söylemiş bak. Bebeğinle kutlayacağın nice doğum günlerin olacak. Bu doğumgünü gerçekten kutlayarak geçir lütfen. Ne de olsa bu yıl, hamile kalacağın yıl olacak güzel arkadaşım :)

X