- 24 Eylül 2011
- 1.844
- 550
-
- Konu Sahibi mavinehir17
- #7.301
canım seni çok iyi anlıyorum ama sakın kötü düşünme.dış gebelik geçirmiş biri olarak söylüyorum allah kimseye göstermesin vermesin.dış gebeliktede bekliyosun malesef değer 1500 olup kese görünmeyince işleme alıyorlar.birde çok fazla bel ağrısı oluyor ben oturamıyordum bile o derece.Canım çok iyisinama o kadar stres oldum ki pes etmeye bile razı oldum.. Boşa kürek sallıyorsak bitsin bi an önce istiyorum.. Bi de ne Yalan söyleyim dıştan çok korkuyorum.. Rabbim hakkımızda hayırlısını versin.. İlgine ayrıca teşekkür ederim
canım seni çok iyi anlıyorum ama sakın kötü düşünme.dış gebelik geçirmiş biri olarak söylüyorum allah kimseye göstermesin vermesin.dış gebeliktede bekliyosun malesef değer 1500 olup kese görünmeyince işleme alıyorlar.birde çok fazla bel ağrısı oluyor ben oturamıyordum bile o derece.
sen içini ferah tut ve hep güzel şeyler düşün rabbim bebeğini kucağına almayı nasip etsin.sana çok dua ediyorum biliyorum çünkü hangi duygularda olduğunu ama hep güzel düşün ve çok dua et.rabbim yüzünü güldürsün.
evet canım allah korusun dışsa onun tedavisi çok farklı kürtajla düşmüyo ben önce kürtaj oldum değerler hala artmaya devam etti kesede yoktu tabi öyle karar verildi çok zor ve yıpratıcı tam 3 ayımı aldı düşmesi.ama dedim ya dışta çok farklı belirtiler oluyo tek taraflı kasık ağrısı ,çok şiddetli bel ağrısı, ve en önemlisi kahve lekelenme bunları sana söylüyorum çünkü bunlar yoksa sakın korka ve dediğim gibi kötü düşünme.Amin canım... Çok teşekkür ederim..Allah hepinizden bin kere razı olsun.. Bişey sormak istiyorum şimdi mesela ben değerim iyi yükselmedi diye iptal edemem mi? 1500 leri beklemek demek haftalarımı alır :)) bi de 1500 getirtti diyelim normalmi yoksa dışmı oldugunu kese yerinde yoksa mı anlaşıyor? Kafam karıştı şimdi
merhaba. maalesef güzel haber veremiyorum...olmadı.... kendimi kötü hissediyorum,
umarım sizler meleklerinize kavuşursunuz...
sevgiyle kalın.
Canım, umudunu kaybetme lütfen. Bu kadar yürekten isterken birgün mutlaka seni bulacak meleğin. Kendini toparlaman gereken zor bir süreç. Çoğumuz benzerlerini yaşadık, sendeledik ama yola devam. Bize dilediğin mutlu son seni de bekliyor. Sevgilerimle :)hakkımızda hayırlısı değilmiş diye avunmaya çalışıyorum, senin için de hayırlısı neyse o olsun, gene de bi umudun var. ama bazen sağlıklı olmayacaksa olmasın diyorum... son denememdi, gücüm yok aynı şeyleri tekrar yaşamaya... embriyom da kalmadı... baştan başlamak çok yorucu... senin var mıydı dondurulmuş? varsa sadece transfere hazırlık daha kolay olur...
ben sessizce takipteyim artık... kendinize iyi bakın, mutlu sonlarınız olsun...
Annesi sen ona inanmazsan içinde ki melek sana nasıl inansın. Bak orada birşey olduğu belli.Canım çok iyisinama o kadar stres oldum ki pes etmeye bile razı oldum.. Boşa kürek sallıyorsak bitsin bi an önce istiyorum.. Bi de ne Yalan söyleyim dıştan çok korkuyorum.. Rabbim hakkımızda hayırlısını versin.. İlgine ayrıca teşekkür ederim
evet canım allah korusun dışsa onun tedavisi çok farklı kürtajla düşmüyo ben önce kürtaj oldum değerler hala artmaya devam etti kesede yoktu tabi öyle karar verildi çok zor ve yıpratıcı tam 3 ayımı aldı düşmesi.ama dedim ya dışta çok farklı belirtiler oluyo tek taraflı kasık ağrısı ,çok şiddetli bel ağrısı, ve en önemlisi kahve lekelenme bunları sana söylüyorum çünkü bunlar yoksa sakın korka ve dediğim gibi kötü düşünme.
allahın izniyle normal bir gebelik bence ve allah kucağına almayı nasip eder inşallah.
Annesi sen ona inanmazsan içinde ki melek sana nasıl inansın. Bak orada birşey olduğu belli.
Ona güç verecek şeyler söyle olur mu :) Seni duyacağına eminim. Belki de tutunmaya çalışıyordur ne dersin
Merhabalar...bugun merkezdeydim bende veeee transfer tarihimiz belli olduuuu pazartesi saat 16:30 :)) tatilede girdik bundan sonra daha sık yazarim..bu arada negatif alan bi arkadasimiz olmus ne olur cok da yipratma kendini rabbim hepimizin hakkinda hayirlisini nasip etsinn cok zor bi sürev öncesi sonrası hep zorluk maalesef(rabbim yardimcimiz olsun.. blueeyes canim insallah degerin katlanmaya devam eder bol bol dua et rabbim yuzunu guldursunn
merhaba. maalesef güzel haber veremiyorum...olmadı.... kendimi kötü hissediyorum,
umarım sizler meleklerinize kavuşursunuz...
sevgiyle kalın.
Canım o akıntı , kullandığımız ilaçlardan kaynaklıdır. Onun dışında yaşamadımBugun gidiorum merkeze tranfer tarihi belli olcak bakalim... kizlar su soruma cevap alamadim da... Transferden sonra su gb akintisi olan varmiydi.
Saol cnm... birisi burda sey demisti. kanallarin birinden sivi geliomus ve bebek tutunamiomus. Kafama takildida benim o yuzden sormak istedimCanım o akıntı , kullandığımız ilaçlardan kaynaklıdır. Onun dışında yaşamadım