Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

canım seni çok iyi anlıyorum ama sakın kötü düşünme.dış gebelik geçirmiş biri olarak söylüyorum allah kimseye göstermesin vermesin.dış gebeliktede bekliyosun malesef değer 1500 olup kese görünmeyince işleme alıyorlar.birde çok fazla bel ağrısı oluyor ben oturamıyordum bile o derece.
sen içini ferah tut ve hep güzel şeyler düşün rabbim bebeğini kucağına almayı nasip etsin.sana çok dua ediyorum biliyorum çünkü hangi duygularda olduğunu ama hep güzel düşün ve çok dua et.rabbim yüzünü güldürsün.

Amin canım... Çok teşekkür ederim..Allah hepinizden bin kere razı olsun.. Bişey sormak istiyorum şimdi mesela ben değerim iyi yükselmedi diye iptal edemem mi? 1500 leri beklemek demek haftalarımı alır :)) bi de 1500 getirtti diyelim normalmi yoksa dışmı oldugunu kese yerinde yoksa mı anlaşıyor? Kafam karıştı şimdi

evet canım allah korusun dışsa onun tedavisi çok farklı kürtajla düşmüyo ben önce kürtaj oldum değerler hala artmaya devam etti kesede yoktu tabi öyle karar verildi çok zor ve yıpratıcı tam 3 ayımı aldı düşmesi.ama dedim ya dışta çok farklı belirtiler oluyo tek taraflı kasık ağrısı ,çok şiddetli bel ağrısı, ve en önemlisi kahve lekelenme bunları sana söylüyorum çünkü bunlar yoksa sakın korka ve dediğim gibi kötü düşünme.
allahın izniyle normal bir gebelik bence ve allah kucağına almayı nasip eder inşallah.

Merhabalar...bugun merkezdeydim bende veeee transfer tarihimiz belli olduuuu pazartesi saat 16:30 :)) tatilede girdik bundan sonra daha sık yazarim..bu arada negatif alan bi arkadasimiz olmus ne olur cok da yipratma kendini rabbim hepimizin hakkinda hayirlisini nasip etsinn cok zor bi sürev öncesi sonrası hep zorluk maalesef(rabbim yardimcimiz olsun.. blueeyes canim insallah degerin katlanmaya devam eder bol bol dua et rabbim yuzunu guldursunn

merhaba. maalesef güzel haber veremiyorum...olmadı.... kendimi kötü hissediyorum,
umarım sizler meleklerinize kavuşursunuz...
sevgiyle kalın.
Canım, umudunu kaybetme lütfen. Bu kadar yürekten isterken birgün mutlaka seni bulacak meleğin. Kendini toparlaman gereken zor bir süreç. Çoğumuz benzerlerini yaşadık, sendeledik ama yola devam. Bize dilediğin mutlu son seni de bekliyor. Sevgilerimle :)

Annesi sen ona inanmazsan içinde ki melek sana nasıl inansın. Bak orada birşey olduğu belli.
Ona güç verecek şeyler söyle olur mu :) Seni duyacağına eminim. Belki de tutunmaya çalışıyordur ne dersin

Amin canım çok sağol cevabın için.. Ne yalan söyleyeyim şuan dediğin hiç bi belirti yok bende ama bazen az da olsa karnım ağrıyor umarım hiç biri başlamadan bi mücizeyle normal olduğunu öğreniriz inşallah...

Annesi sen ona inanmazsan içinde ki melek sana nasıl inansın. Bak orada birşey olduğu belli.
Ona güç verecek şeyler söyle olur mu :) Seni duyacağına eminim. Belki de tutunmaya çalışıyordur ne dersin

Doğru söylüyosunuz da bugün 20. Gün oldu hala mı tutunmaya çAlışıyordur.. Böyle bişey mümkünmü bilmiyorum tıbben.. Bakalım yarın yine test günü.. Hakkımızda hayırlısı... Çok sağolun sizlerle destek alıyorum.. Allah hepimizin yüzünü güldürsün inşallah...

Amin canım çok teşekkür ederim.. İnşallah artık yarın istenilen değer olurda yüzümüz güler.. Senin içinde hayırlısı olsun.. En güzel zamandasın.. Transfer hazırlıkları,
Bu arada bol bol nar ye

Günaydın kızlar, uzun zaman yazamadım kendımı toparlamaya calışıyorum yada kendımı kandırıyorum bılmıorum ama içimizde pozıtıf sonuç alanlar var. Bana yeniden umut oluyorlar, Allahım sağlıkla kucagınıza almayı nasip etsin. Bizi bizden başka kimse anlamaz. efil79 ve blue-eyes , lütfen vazgeçmek yok. Herşey çok guzel olacak mutlaka, ama yaşamamız gereken şeyler var demekki onları yaşıyoruz. Bende dün bilgisayarımda masaüstünde kayıtlı kalan 18. Gün hcg degerimi buldum, 4600 dü. Acaba ikizmi derken , şuan elde var sıfır. İlk tüp denememdi.Bu mutluluğum tam 7 hafta sürdü. Ama eskiyi yasayıp mutlu olamıyoruz. Lütfen birbirimize destek olalım, herşey çok güzel olacak

merhaba. maalesef güzel haber veremiyorum...olmadı.... kendimi kötü hissediyorum,
umarım sizler meleklerinize kavuşursunuz...
sevgiyle kalın.

Günaydın Kızlar... efil79 canım sabırlı ve güçlü olmalısın. Ben 36 yaşındayım benim de 2 aşılama ve 1 tüp bebek..Tüp bebekte 12.gün değerim 31 di hatırladığım kadarıyla...hamilelik var gibi deseler de sevinemedim 12.gün için düşük bir değer olduğu için sevinemedim 2 gün sonra 18'e sonra 8 e derken 1 hafta sonrada kırmızı çok üzüldüm ağladım..Ama hayat devam ediyor.Çocuğumuz olmasa da mutlu bir evliliğimiz var çok şükür 1 yıl geçti üzerinden sonra burayı buldum ama ümidimi hiç kaybetmedim çünkü hayat mücizelerle dolu...Belki bende bu mucizeden kısmetimi bir gün alırım diye ümit ediyorum

Kızlar günaydın. efil79 canım her şeyin hayırlısı. Lütfen umutsuzluğa kapılma. Allahtan ümit kesilmez biliyorsun ve nerdeyse buradaki herkes uzun uğraş ve çabalar vermekte. Biz hamileyiz ama bu benim 8 yılıma mal oldu. O nedenle lütfen gönlünü ferah tut. Çevremde ne imkansız durumları olup imkanlı hale gelen arkadaşlarım var. Allah hepimizin yardımcısı olsun. Rabbim kimsenin emeğini boşa çıkarmasın.

Bugun gidiorum merkeze tranfer tarihi belli olcak bakalim... kizlar su soruma cevap alamadim da... Transferden sonra su gb akintisi olan varmiydi.

güanydın merhaba kızlar efil79 canım ne desek boş şun yaşadığın acıyı bambaşka bişey ama Rabbim nasip ettiyse o bebek sana gelecek canım hem hani güzel bir söz var Rabbim nasip etmeyewceği şeyi hayal ettirmezmiş diye nice insanlar var heşeyden vazgeçtikleri anda melekleri onları bulan. inşallah sende onlardan biri olursun..

bazen içime bir korku giriyorki anlatamam... bebeklerim iyi mi keşke bi tepki verebilseler...2 haftada nir kontrole gidiyorum ama her kontrolden sonra içimi yeni endişeler kaplıyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…