Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

Yaaaa bu sayfadan bıktım. Sürekli bana mi hata veriyor. Whatsup tan grup kursak olmaz mi. Benim face vb yok. Olmaz mi

Sonuçum 153 çıktı kızlar.. 4 gün önce 65ti Kaan bey ne sevin ne üzül bekleyelim cuma tekrar test yaptır dedi.. Sizce nasıl?

Sonuçum 153 çıktı kızlar.. 4 gün önce 65ti Kaan bey ne sevin ne üzül bekleyelim cuma tekrar test yaptır dedi.. Sizce nasıl?
iyi haber bence canım en azından bebeklerinden biri seninle ve bu daha başlangıç birazda senin minik biraz tembel bir türlü atak yapamadı.bu arada hiç kanaman olmuşmuydu

Arkadaşlarım Bu sayfa beni delirtecek telefon bozulacak. Ben profil ime tel numaram i yazıyorum whatsupp tan grup kurup konuşuruz. Eklemek isteyen eklesin.

iyi haber bence canım en azından bebeklerinden biri seninle ve bu daha başlangıç birazda senin minik biraz tembel bir türlü atak yapamadı.bu arada hiç kanaman olmuşmuydu

P phoyt canlarım çok sağolun... cvz Allahaşükür hiç kanamam olmadı.. Kaan bey pek sevinme dedi peki dedim yüzde kaç artması lazım dedim yüzde66 dedi ama ona bakarsak öylede artmış dedi ama bugün 18.günüm günler geçiyor 1000 olacakta keseyi görücez bu zaman kaybı beni öldürüyor ya cocugum sağlıklı olmazsa diye.. Canım senin değerin kaç olsu bidaha baktırdınmı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…